Plancongan karo bocah-bocah

Apa sampeyan ngrancang plancongan kulawarga? Apa sampeyan durung mutusake tujuan sing arep dikunjungi? Kanthi ide sing disaranake ing ngisor iki, bocah-bocah bakal seneng banget: taman tema, kewan lan akuarium, dinosaurus, petualangan ing segara lan polo ... Ayo siyap nglakoni pengalaman unik sing bakal sampeyan eling sajrone urip minangka plancongan kulawarga sing hebat kaya sing durung nate dinikmati. 

Pelayaran kaping pisanan

Luwih akeh plancongan milih pelayaran kanggo plancongan sawetara dina amarga nawakake kesempatan kanggo ngunjungi sawetara tujuan sekaligus ing kapal sing kebak fasilitas lan kegiyatan plancongan. Mlaku ing plancongan kulawarga minangka ide sing apik amarga bocah cilik uga bakal seneng ngrasakake kegiatan kanthi eksklusif sing diatur kanggo dheweke, kayata pertunjukan lan game.

Kajaba iku, umume pelayaran duwe sudhut bocah-bocah ing endi staf sing kuwasa ngawasi kapan wae bocah-bocah dihibur ing lingkungan sing aman kanggo katenangan lan kebebasan wong tuwa sing luwih gedhe. Sawise mlebu, kulawarga bakal nampa gelang tangan keamanan lan malah bisa nyewa pager utawa telpon DECT kanthi biaya tambahan sithik supaya para anggota bisa tetep bisa kontak saben wektu.

Bocah-bocah ora bisa digunakake ing plancongan kaya iki, nanging bakal ngulandara minangka petualangan khusus sing bakal dielingi sajrone urip, amarga bisa ngerteni segara kanthi kamulyan, nemokake apa sejatine urip ing kapal pigura lan ketemu macem-macem tujuan.

Gambar | Plancongan sithik

Mlaku ing antarane dinosaurus

Yen anak-anak sampeyan nate takon babagan kahanan urip ing Bumi pirang-pirang taun kepungkur, cara paling apik kanggo nerangake yaiku kanthi ngunjungi Dinópolis Teruel (Gambar saka Plaos, S / N), taman hiburan unik ing Eropa lan khusus kanggo dinosaurus amarga wiwit dibukak ing taun 2001 narik ribuan wong amarga kombinasi sains lan hiburan sing sampurna.

Mlebu Dinópolis Teruel tegese njupuk lelungan bali menyang jaman prasejarah. Petualangan kasebut diwiwiti ing montase Lelungan wektu, ing ngendi asal-usul planet lan dinosaurus diterangake marang kita kanthi pitulung makhluk animatronik lan efek khusus sing bakal ditindakake lan malah bakal menehi kejutan. Banjur daya tarik Menit pungkasan coba jawab kenapa dinosaurus punah lan apa sing kedadeyan sawise.

Papan liya sing paling apik ing Dinópolis Teruel yaiku museum, ing endi fosil dinosaurus lan makhluk Jurassic liyane isih ditampilake. Tur sing nyenengake yaiku bisa ngerteni kerangka dinosaurus segara lan daratan kayata Tyrannosaurus Rex. Ngomong babagan spesimen iki, pertunjukan T-Rex nyipta spesimen sing realistis banget kanthi gumuruh supaya sampeyan ngetren.

Rega tiket menyang Dinópolis Teruel yaiku 28 euro kanggo wong diwasa lan 22 euro kanggo bocah lan pensiunan.

Oseanograpi Valencia

Valencia minangka papan akuarium paling gedhe ing Eropa, Oceanogràfic of City of Arts and Science (Carrer d'Eduardo Primo Yúfera, 1B). Amarga desain lan dimensi, uga koleksi biologis, kita ana ing ngarepe akuarium ing endi ekosistem laut utama planet iki diwakili lan spesies sing beda-beda kaya lumba-lumba, segel, hiu, singa laut utawa belugas lan walrus urip bebarengan., mung spesimen sing bisa diamati ing akuarium Spanyol.

Bangunan sing kalebu Oceanogràfic diidentifikasi karo lingkungan perairan ing ngisor iki: segara sedheng lan tropis, Mediterania, lahan basah, samodra, Antartika, Arktik, pulau lan Segara Abang, uga dolphinarium. Gagasan sing digayuh ing papan sing unik iki yaiku pengunjung ing Oceanogràfic, bocah lan wong diwasa, sinau karakteristik utama flora laut lan fauna saka pesen pakurmatan tumrap konservasi lingkungan. Tiket kanggo tiket bocah-bocah yaiku 22,30 euro lan 29,70 euro diwasa.

Gambar | Wikipedia

Omah saka Phio Longstocking

Bocah cilik bisa uga ora kenal karo crita pizpireta Phio Langstrump kaya wong tuwa, nanging dheweke bakal bisu nalika ngunjungi taman tema sing nyipta crita saka panulis Astrid Lindgren, ing Vimmerby ing Swedia kidul.

Jenenge yaiku World Astrid Lindgren (598 85, Vimmerby) lan ing area 130.000 m2, setelan bukune wis diciptakake kanthi rinci. Pengunjung bisa tur nalika nonton acara adhedhasar novel, karakter sing disenengi lan macem-macem area dolanan.

Ing taman kasebut uga ana ruang makan sing beda-beda, kalebu area kabin cilik lan bougainvilleas ing pinggiran sing nawakake akomodasi yen sampeyan pengin luwih saka sedina ing kene.

Rega kanggo ngunjungi Phio Longstocking Park yaiku 15,34 euro kanggo wong diwasa (wiwit umur 15 taun) lan 10,39 euro kanggo bocah-bocah (umur 3 nganti 14 taun). Bali menyang masa kanak-kanak lan rencanakake plancongan karo bocah-bocah menyang Swedia!

Gambar | Nggoleki Finlandia

Kantor Santa Nöel

Ora kabeh wong duwe kesempatan ngunjungi Rama Nöel ing kantore (Joulumaantie 1, 96930 Rovaniemi)Dadi, ide dadi salah sawijine wong sing bejo mesthi bakal ngisi emosi bocah-bocah ing omah. Pusat operasine dununge ana ing jantung Rovaniemi, ing Lapland Finlandia.

Ewonan wong saka saindenging jagad wis ngunjungi Rama Nöel, reindeer lan para peri, sing nyritakake marang para pengunjung babagan kerjane lan sawetara rahasia wong tuwa sing grapyak.. Kajaba iku, dheweke bakal nggawe langgeng kunjungan kanthi foto lan video sing berkualitas kanggo dielingi dina iki ing salawas-lawase. Dheweke mbukak kabeh taun.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*