Plancongan angin puyuh menyang Bangkok kanthi dhuwit sithik tinimbang sing sampeyan kira

Perjalanan menyang bangkok

Dijenengi lan dikenal minangka 'kutha malaekat', Bangkok minangka ibukutha Thailand. Kanthi pengaruh gedhe ing dunia seni lan sosial utawa politik, iki uga dadi tujuan sing disenengi kanggo turis sing akeh. Mula dina iki, sampeyan bisa menehi sampeyan rasa sing pantes.

Kita wis nemokake a plancongan kilat luwih saka rong dina, regane apik tenan. Sejatine, mbok manawa durung suwe kanggo ngujo kabeh sing diwenehake Bangkok, nanging kita uga ora bakal kliwat tawaran kaya iki. Yen sampeyan pengin ngerti apa sing diomongake, terus maca.

Penerbangan anggaran menyang Bangkok

Amarga minangka tujuan sing saya akeh dibukak, lelungan menyang wilayah kasebut pancen ora murah. Kajaba iku, kita kudu nambah jam mabur sing duwe saka negara kita. Ya, perjalanan adoh nanging pancen regane larang. Pramila kabeh roh petualang ora bisa nolak apa sing dicritakake.

Penerbangan murah menyang Bangkok

Sampeyan kudu turu telat, nanging kaya sing kita ucapake, regane malah bisa ilang. Kita bakal metu saka Madrid menyang Bangkok jam 2:55 esuk. Sampeyan kudu ujar manawa rute kasebut duwe titik persinggahan, mula kita bakal ngomong babagan penerbangan sajrone 25 jam. Dadi, tekane bakal beda dina tinimbang budhal. Mesthi, ing kasus iki, bagasi sing dicenthang kalebu. Wangsul kasebut bakal ditindakake rong dina mengko esuk. Kabeh iki regane 371 euro. Apa maneh sing bisa dijaluk? Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa cepet Booking ing LastMinute.

Hotel murah ing Bangkok

Yen pesawat, hotel uga ora bakal ketinggalan. Pramila kita uga wis milih salah siji sing bakal regane luwih murah. Hotel sing dimaksud yaiku 'Majestic Suites Hotel'. Dununge ana ing Jalan Sukhumvit, mung 10 menit mate saka stasiun Nana BTS. Mesthi, udakara 20 kilometer saka bandara Suvarnabhumi. Nanging kaya sing dakkandhakake, iki pancen cocog amarga musim.

Hotel Bangkok

Uga ana ing area hiburan sing apik. Klub-klub malam uga toko bakal dadi papan utama ing papan iki. Swasana sing apik sing bakal ngejutake sampeyan. Ing panemu babagan rega dhuwit Dheweke uga cukup apik, mula dadi papan sing penting kanggo kita. Sampeyan bisa ngentekake telung wengi ing hotel iki kanthi rega 115 euro. Yen sampeyan katon apik banget kaya kabeh sing ditawakake, sampeyan bisa nggawe reservasi eDreams.

Sing bakal dideleng ing Bangkok

Royal Palace

Salah sijine mandeg sing diwajibake, ora mlebu ing Kraton. Umumé, kita bisa ujar manawa kalebu candhi uga pager. Ing salebetipun, kita kedah nyengkuyung kamulyanipun 'Kuil Buddha Zamrud'. Sanajan duwe jeneng kasebut, luwih saka kapel tinimbang candhi.

Kraton ing Bangkok

Kuil Wat Pho

Iki minangka salah sawijining kuil paling gedhe lan uga dununge ana Kraton Kerajaan. Ing patung budha Dheweke kedadeyan ing kono lan ujar manawa kita bisa nemokake luwih saka 1000. Salah sawijining sing mesthi narik kawigaten kita yaiku Buddha berbaring sing dawane udakara 43 meter.

Kuil Wat Arun

Ing sisih liyane kali, sanajan ing ngarep Kraton, kita bakal nemokake candhi liyane iki. Sejatine ora bisa diakses ing njero, nanging tur saka njaba wis dadi ide paling apik sing kudu diwenehake sajrone rong dina lelungan.

Kuil ing Bangkok

Mlaku-mlaku ing sadawane Kali Phraya

Kali iki sing tanggung jawab nyebrang Bangkok. Dadi, sawise ndeleng sawetara candhi lan ngrasakake swasana kasebut, ora liya ngaso kanthi tur Kali Phraya. Ana prau muter maneh sing biasane mangkat saben 10 menit. Dadi ora angel entuk. Sampeyan kudu ngerti yen saben sampeyan regane udakara 6 baht, pangowahane mung sawetara sen.

Rasakake panganan ing kios-kios dalan

Kesenengan liyane yaiku bisa mangan ing njobo. Bener sing mangan ing bangkok iku ora larang. Amarga ana restoran sing kurang saka 5 euro, sampeyan bisa nikmati sajian lan omben sing apik. Nanging isih, kios-kios dalan asring dadi pilihan liyane. Elinga yen dheweke diwenehi panganan pedhes, yen sampeyan ora seneng banget.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*