Preinan paling murah ing Bora Bora

OKAY. Iku bisa? Apa bisa nikmati preinan sing luwih murah ing salah sawijining tujuan wisata sing paling larang ing donya? Ya, nanging tanpa kelalen saka «paling murah». Lan tenan Bora Bora Iki minangka tujuan sing apik mula kita kudu ngirit lan mbuwang dhuwit sithik yen pengin dingerteni.

Cukup goleki Bora Bora ing Google kanggo seneng segara biru, pesisir putih lan bungalow pribadi sing dibangun ing laguna karang. Apik tenan! Yen sampeyan wis ngerti Karibia utawa pesisir Thailand, sampeyan bakal kliwat swarga kadonyan iki, sanajan padha, beda banget. Ayo ndeleng apa sing dibahas nalika ngomong preinan paling murah ing Bora Bora.

Bora Bora

Minangka tumit lan sawijining pulau. Pulo iki minangka kepulauan sing paling penting ing atol Bora Bora, ing Pulo Leeward ing Polinesia Prancis. Sekitar sekitar udakara telung puluh pulau cilik lan umume ana hotel, resor lan hotel butik.

Pulo iki duwe pagunungan kanthi gunung geni mati lan gunung sing dhuwure 730 meter. Diubengi alangi karang, ngaso udakara 250 kilometer saka Tahiti lan ukurane pancen sithik amarga ukurane wolung kilometer saka sisih lor tekan kidul lan lima saka wetan nganti mangulon. Nduweni telung teluk lan mung siji ngleboke sing ngidini sampeyan nyebrang terumbu karang sing ana ing saubenge. Liwat kene kapal lan kapal pesiar liwat.

Hotel paling murah ing Bora Bora

Ing pulau kasebut, ing pesisir lan ing sekitar atoll, ana akeh konstruksi turis. Bungalo ngisor sing misuwur wiwit katon ing lanskap udakara telung puluh taun kepungkur. Ing istilah umum iku tujuan sing larang nanging ing macem-macem akomodasi ana rega sing luwih larang lan luwih murah.

Ing antarane akomodasi murah yaiku hotel ing Maitai. Rantai hotel duwe hotel ing Bora Bora, liyane ing Rangiroa lan liyane ing Huahine. Bora Bora minangka "Mutiara Pasifik" sing kondhang, kanthi gunung berapi sing wis punah lan laguna perairan sing tembus lan ewonan warna biru. Pulo Huahine duwe vegetasi, sejarah budaya lan sisa-sisa arkeologi sing luwih akeh, lan bagean Rangiroa minangka pulau paling gedhe nomer loro ing donya lan swarga kanggo bus kanggo urip segara sing akeh.

Bora bora apik

Este hotel rega luwih murah dununge ana ing tengah kebon tropis lan cedhak pantai Matira sing dadi siji-sijine pantai umum ing Bora Bora. Wis rong restoran lan loro bar, uga layanan liyane.

Sampeyan bisa milih tetep ing kamar madhep keboning sing ndeleng segara, ing bungalow ing pantai utawa ing bungalow liwat segara. Ya, hotel iki uga bungalow sing apik banget liwat banyu sepira kita disenengi.

Ana 28 kamar ing kebon lan paling murah, yen sampeyan golek rega murah. Dheweke duwe amben dobel utawa loro, layanan prawan saben dinane, amben sofa, meja, minibar, brankas TV, kamar mandhi karo jamban kapisah, AC lan andhuk.

Kamar sing madhep segara lan pulau ing sacedhake duwe balkon pribadi, mini bar, layanan teh lan kopi, TV lan telpon uga WiFi. Jedhing apik, kanthi kamar mandhi lan jamban, layanan babu saben dina uga duwe AC.

Ana telung belas bungalow ing pantai, ing pesisir lan dilengkapi kayu lan gaya Polinesia. Dheweke duwe AC lan kipas langit-langit, TV, telpon langsung internasional, brankas, WiFi lan akeh ruangan. Sampo, sabun lan andhuk kalebu uga pengering rambut. Akhire ana sing ayu bungalow liwat banyu.

Ana telulas gunggunge, dihias nganggo kayu lan kembang alami. Meja kopi digawe saka gelas supaya sampeyan bisa mikirake dasar laut kaya ana ing akuarium. Kajaba iku, dheweke duwe balkon pribadi lan akses langsung menyang laguna laut, layanan kopi lan teh, kipas langit-langit, TV, telpon, brankas, minibar, andhuk lan sprei, AC lan prawan saben dina.

Antarane layanan sing ditawakake Hotel Bora Bora Maita yaiku loro restoran: Haere Mai lan Tama'a. Tilas nawakake panganan Prancis lan Polinesia lan sewengi seminggu ana 'sore Polinesia' kanthi barbekyu lan atraksi budaya. Bukak saben dina saka 6:45 nganti 9 pm. Tama'a luwih cedhak karo pantai, persis ing pojok laguna lan mbukak wiwit awan nganti wengi. Iki khas banget lan swasana super santai karo hamburger, pizza, salad, iwak.

Ing sisih liyane ana rong bar: Manuia lan siji ing Pantai sing makarya ing njero restoran Tama'a. Sawise, sisa layanan hotel umume: resepsi 24 jam, kantor pertukaran, layanan fax, Internet, WiFi ing saindhenging hotel, wisata lan kegiyatan, layanan umbah-umbah, toko oleh-oleh, pitulung medis, panyimpenan barang lan kamar sing adus nalika mlebu utawa metu saka check-in utawa mriksa wektu.

Sampeyan kudu dikandhani Sampeyan angel golek hotel sing kalebu ing kene. Ana sawetara sing nawakake sarapan, kaya ing kasus iki, lan bisa uga sing liya nawakake "setengah papan" ing paket sing dikoordinasi lan dibayar kanthi kapisah. Mula, plancongan ing Bora Bora utawa papan sing padha regane larang banget: kita mesthi mangan ing njaba omah lan ing papan cilik ora akeh pilihan rega.

Sembarang saka Hotel Maitai luwih murah tinimbang kanca liyane (Sofitel lan hotel mewah liyane). Sing paling apik yaiku sampeyan ora kudu nyerah Bungalowan sing apik banget lan kabeh taun ditawakake telung lan papat bengi kanthi sarapan. Lan siji-sijine sing kudu dietung yaiku kanggo sarapan ing bungalow, dheweke menehi tambahan ekstra .... Kayane aku dadi akomodasi sing kudu dipikirake lan sejatine, aku mikir amarga aku bakal enggal lelungan menyang swarga iki.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*