Platja d'es Pregons lan Wreck Beach: 2 saka pantai mudo paling apik ing saindenging jagad

Kita terus lelungan ing donya kanggo ngerti Prancis, dikenal minangka pantai mudo pertama ing planet iki.

pesisir nudist

Saiki giliran kita lelungan España, tepaté menyang wilayah Colònia de Sant Jordi ing Mallorca, Kepulauan Balearic Platja d'es Pregons, sing dipérang dadi rong zona Petit Pregons y Pregons Grant. Kira-kira rong pantai prawan cilik lan dilindhungi undhang-undhang. Sing pertama lan paling cilik, dawane udakara 90 meter, dene sing liyane 150. Ing kalorone, sampeyan bakal bebas melu sampeyan nalika teka ing jagad iki ing banyu transparan sing enak lan anget, khas Laut Segara. Ya, iki kira-kira pesisir adoh dadi aja ngarep-arep layanan kaya bar utawa kios. Ing bab sing apik yaiku privasi dijamin 100%Sanajan sampeyan kudu nggawa panganan yen ora kepengin ngelih. Perlu dielingake manawa ing sekitar pantai, kita bisa nemokake akomodasi kayata omah lan hotel pedesaan.

pantai nudist2

Ayo nyebrang Atlantik lan menyang Amerika Utara, khusus kanggo Inggris, ing pundi Pantai Wreck ing Vancouver, dikenal ora mung minangka salah sawijining pantai nudist paling apik lan paling populer nanging uga pantai siswa amarga jarak sawetara meter saka universitas terkenal. A Pantai sing dawane 7.8 kilometer iki ditutupi wit-witan dhuwur sing bisa dadi tembok alami sing apik kanggo njaga privasi para atusan pengunjung. Piye carane?

pantai nudist3

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Carolina ngandika

    Ing Meksiko, kita uga duwe pantai sing apik banget, malah ana pantai nudist sing swasana santai kaya ing Eropa nanging swasana luwih apik !!

  2.   chulapo ngandika

    hahahahahahahahaha

    Sampeyan kabeh fatal saka penjepit hahahaha