Kadhemen ekstrem: preinan mangsa ing Norwegia

Mangsa ing norway

El mangsa ing norway Minangka salah sawijining sing paling adhem sing bisa urip, nanging saiki saya akeh wong sing ngenteni tanggal kasebut supaya bisa ngrasakake pesona negara iki kanthi kamulyan. Sejatine yaiku kanthi nambah pariwisata sajrone musim salju iki, kegiyatan saya mundhak kanggo hiburan ing wulan-wulan iki, lan mesthine bisa dadi plancongan sing nyenengake lan ora bisa dilalekake.

Ing Norwegia kita ora mung bisa deleng lanskap alam liar sing ora ana tandhingane sing bakal ngasilake kita menyang asale, nanging uga ana papan sing nyenengake, kanthi olahraga kayata ski utawa plancongan ing salju sing ditarik dening asu Husky sing semangat. Malah sing mesthi milih tujuan sing panas bakal nemokake alasane ngunjungi negara iki ing musim salju sing adhem. Ati-ati kabeh proposal!

Aurora borealis

Mangsa ing norway

Apa sampeyan kelingan nalika ngobrol karo sampeyan babagan papan sing paling apik kanggo mburu lampu sisih lor? Ya, iki mesthine minangka salah sawijining alasan utama sing nyebabake ribuan turis ngrasakake musim salju ing Norwegia. Fenomena alam kasebut mung bisa dideleng ing wilayah sisih lor, ing musim salju, utamane ing antarane Oktober lan Maret, mula aja nganti lali. Temenan, sampeyan kudu ngerti babagan papan lan tanggal sing paling apik kanggo nikmati aurora, amarga ora dijamin kedadeyan kasebut. Nanging, ngenteni mesthi migunani yen kita bisa ndeleng tontonan lampu memedi iki sing obah liwat langit kanthi bentuk sing mbebayani.

Pelayaran Fjord

Mangsa ing norway

Yen ndeleng Lampu Lor minangka kunjungan nomer siji ing negara kasebut, iki mesthine dadi sebab nomer loro. Lan pelayaran sing apik liwat macem-macem fjord minangka pengalaman liyane sing kudu sampeyan lakoni nalika sampeyan urip. Kita wis ngerti, kita duwe dhaptar perkara sing kudu ditindakake, nanging sejatine, iki kudu dipikirake saben wong ing plancongan. Landskap sing luar biasa karo sing tebing es sing gedhe banget, kanthi air terjun lan lingkungan alam sing kebak katenangan lan katenangan nggawe para wisatawan sing paling berpengalaman.

Ing Norwegia ana akeh fjord, lan basa kasebut yaiku ilat banyu segara sing diprodhuksi nalika gletser mundur lan banyu segara mbanjiri lembah kasebut. Dheweke ora beku, nggawe navigasi bisa ditindakake, lan jerone jero banget, mula kapal-kapal gedhe diwenehi charter kanggo ngunjungi. Sing paling populer yaiku Nærøyfjord, Sognefjord lan Lysefjord, ing pesisir kulon. Ana rong kutha sing biasane kalebu plabuhan sing paling misuwur, yaiku Gudvangen lan Geiranger. Nanging, kanthi online ana akeh perusahaan sing nawakake perjalanan sing diatur kanthi lengkap.

Nitih Sleigh ditarik Huskies

Mangsa ing norway

Kanggo kita sing seneng karo asu jenis Nordik, iki bisa dadi pengalaman sing meh sampurna, seneng-seneng ing sled ditarik dening asu husky kuwat sing seneng mlaku ing permukaan alam sing gedhe. Lan sanajan dheweke dudu jenis favorit sampeyan, mesthine bakal dadi salah sawijining pengalaman sing bakal sampeyan critakake nalika mulih. Ing sisih lor negara kasebut, sampeyan bisa nemokake luwih akeh panggonan kanggo mlaku-mlaku. Salah sawijining papan sing paling apik yaiku Svalbard, ing wilayah sing ana gletser menyang gunung es lan kebon es lan salju sing gedhe, kanggo nyelehake musim salju sing adhem lan paling liar. Iki minangka salah sawijining wilayah pungkasan sing durung diresiki ing Eropa, dadi perjalanan sampeyan pancen regane apik. Kanggo sampeyan sing pengin sarana transportasi sing luwih cepet, rute salju uga bisa ditindakake.

Karasjok minangka papan liya sing populer ing endi masarakat seneng nitih giring. Nanging, ing kene keanehan sing gedhe yaiku saliyane nggawe rute, sampeyan bisa nampa kelas sing diajarke dening peternak husky lan ahli ing lapangan, supaya kita bisa nggawa sleds. Apa ora apik tenan?

Turu ing hotel es

Mangsa ing norway

Iki bisa uga dudu salah sawijining pengalaman sing paling populer, nanging mesthine minangka salah sawijining sing paling unik. Ing Hotel Sorrisnivia Igloo Dumunung ing kotamadya Alta. Hotel kasebut tetep ing -5 lan -7 derajat, lan sampeyan turu ing kasur, kulit reindeer lan kantong turu sing cocog kanggo adhem ing Arktik.

Mangsa ing norway

Sing paling apik banget babagan hotel kasebut yaiku strukture ing es, nanging mesthine ora cocog kanggo wong sing ora bisa turu tanpa metu saka tas, amarga suhune beku sapa wae. Ing garis kasebut uga nyedhiyakake sedhep ombenan ing gelas sing digawe saka esDadi aja njaluk kopi panas ing wayah esuk, amarga ing kene ora mungkin, lan ing restoran kasebut, dheweke duwe masakan khas Norwegia kanggo pengunjung. Mesthi dadi pengalaman anyar kanggo nambah liburan musim dingin ing negara iki.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*