Preinan Langkawi Paling Apik: Kepiye Cara Menyang kono lan Pira Cara Mbuwang?

Jeneng Langkawi tegese "tanah karepe", Gagasan sing bali menyang sejarah pulau. Papan perlindungan bajak laut sing misuwur, Langkawiwis dadi plancongan modern kanggo para plancong sing pengin uwal saka biasa. Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ing pasir putih lan nglangi ing banyu biru sing sepi, sampeyan bakal kepenak banget ing pulau-pulau Langkawi. Pilih lokasi ing salah sawijining 100 pulau ing sacedhake Nusantara Langkawi Pancen ora bakal repot, nanging Teluk datai, dununge ing Pulau Langkawi (pulau paling gedhe), njanjeni istirahat sing apik ing Segara Andaman.


foto kredit: lumebu

Kanggo tekan papan kasebut, Malaysia Airlines nawakake penerbangan langsung menyang Pulau Langkawi, wiwit saka Kuala Lumpur, sing udakara udakara 55 menit; pilihan kapindho yaiku miwiti saka Penang, kanthi durasi penerbangan rata-rata 25 menit. Yen sampeyan lelungan saka Tailandia, sampeyan bisa uga mikir njupuk prau menyang pulau kasebut. Sawise sampeyan ing bandara, sampeyan bisa uga nyewa mobil; Nanging, luwih gampang njaluk taksi utawa layanan limusin saka bandara menyang hotel sing sampeyan pilih. Priksa layanan hotel sadurunge nindakake, amarga ana sing duwe transportasi dhewe menyang lan saka bandara. Supaya sampeyan ora milih mangsa sing ala, priksa informasi ing ngisor iki: musim udan ana ing antarane wulan Agustus nganti September. Nanging, suhu tetep rata-rata sajrone taun, yaiku udakara 25ºC lan iklim tropis.


foto kredit: kaerubsd

Apa sampeyan kepengin ngerti babagan dhuwit sing kudu dibuwang? Sanajan regane larang, resor lokal nawakake pilihan sing cukup nyaman kanggo wong sing ora pengin mbuwang akeh dhuwit. Yen sampeyan kudu golek kemewahan murni, mula luwih becik sampeyan priksa Teluk Tanjung datai  utawa uga kanggo The Datai. The Datai Menehi kamar lan suite kanthi pemandangan segara lan alam, uga mlaku-mlaku ngubengi lingkungan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*