Plancongan saka Madrid menyang Havana mung 640 euro

Sawise maneh, saka Actualidad Viajes, sampeyan menehi salah sawijining tawaran sing ora bisa dilalekake lan ora bisa mandheg bareng karo sampeyan, para sing maca. Wektu iki yaiku a perjalanan saka Madrid menyang Havana (Kuba) manawa kita nganggep tawaran amarga regane regane murah dibandhingake karo wong liya sing larang banget mula bisa ditemokake ing kana.

Kepiye manawa plancongan saka Madrid menyang Havana (kalebu plancongan) mung Euros 641? Yen sampeyan mesthi ngimpi lelungan menyang Kuba lan mlaku-mlaku ing antarane wong-wong sing hebat, iki bisa uga dadi kesempatan sampeyan. Yen sampeyan duwe sawetara dina istirahat (kene tanggal) aja ragu-ragu lan mabur ... Nyebrang kolam ora biasane murah.

Penawaran karo Travelgenio

Kaya sing wis dituduhake ing judhul bagean iki, kita wis ndeleng tawaran ing situs web Travelgenio lan sampeyan bisa takon Kene langsung. Sanajan mangkono, kita nyritakake rincian sing paling penting sing kudu sampeyan ngerteni:

  • Penerbangane yaiku kanggo penumpang.
  • El rega pas saka nawarake yaiku Euros 641,50.
  • Kalebu loro perjalanan metu lan bali.
  • Output bakal saka bandara Madrid, Adolfo Suárez.
  • Tekane yaiku ing bandara Jose Marti saka Havana.
  • Dina sing dipilih yaiku 1 Juni jam 17:05 kanggo arep lan 8 Juni jam 23:25 ing wayah wengi kanggo bali (dheweke bakal teka ing Spanyol tanggal 9).
  • putra penerbangan langsung Dadi sampeyan ngirit titik singgah lan mbuang wektu antarane penerbangan.
  • Jalur Udara: Iberia
  • Lan pungkasane, ing kalorone, a koper dicenthang.

Aku ora bakal mikir babagan iki! Yen aku duwe preinan kasebut, meh Havana bakal dadi tujuan sing dipilih ... Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal katon ing Havana utawa sing kudu ditindakake, iki ana sawetara ide sing bisa mbantu sampeyan.

Apa sing kudu dideleng lan ditindakake ing Havana?

Havana minangka kutha lan ibukutha Kuba. Ing kono sampeyan bakal bisa nemokake lan ngrasakake kahanan sing beda lan kontradiktif, tanpa nglirwakake kaendahan pusat bersejarah, arsitektur khusus, ikonografi Kuba sing revolusioner lan khas sing mesthi nyebrang wates (saka Malecon menyang Revolusi Plaza de la , ngliwati La Giraldilla), lan tawaran budaya.

Kanthi nawarake iki, kita bakal entuk meh 6 dina supaya bisa njupuk kauntungan lan entuk manfaat saka kunjungan kasebut:

  • Wilayah sing dikenal minangka Old Havana: Iki minangka wilayah paling apik ing kutha kasebut. Manfaatake riko kanggo ngobrol karo wong-wong ing kana (dheweke grapyak banget) kanggo sinau babagan sejarah, budaya, pendapat politik, lsp. Temokake El Floridita, toko-toko ing Obispo Street, Plaza de La Catedral, Castillo de la Real Fuerza, lsp. Kabeh situs sing lambang lan kudu ndeleng.
  • Papan dalan: Promenade udakara udakara 8 kilometer nalika pujangga, filsuf, pelaut melankolis lan trobosan ketemu. Iki minangka salah sawijining wilayah sing tresna banget karo Havana.
  • Alun-alun Revolusi: Sapa wae sing lelungan menyang Havana njupuk foto ing alun-alun iki kanthi sosok Che Guevara sing kalebu: "Hasta la victoria siempre". Kabeh kutha menehi penghormatan kanggo gerilya revolusioner iki. Bakal mbukak yen sampeyan ngrampungake riwayate liwat pendapat Kuba dhewe.
  • Aja mandheg marani sing pantai lan olahraga banyu ing wong-wong mau: kitesurfing, nyilem, selancar, mancing lsp. Dheweke luar biasa!

Yen sampeyan pengin ngunjungi Havana mengko lan duwe cuti sawetara dina ing minggu pertama wulan Juni, bisa uga iki minangka kasempatan sampeyan ... Coba iki plancongan Travelgenio nawakake sampeyan lan nikmati kanthi maksimal. Coba critakake kabeh nalika bali yen sampeyan njupuk saran saka saran!

Yen, ing tangan liyane, tawaran iki ora ngrayu sampeyan, nanging sampeyan ora bakal mandheg ngerteni luwih akeh sing diwenehake saben minggu, klik Kene banjur tinggalake email sampeyan. Mingguan sampeyan bakal nampa tawaran sing bakal ditindakake menyang Actualidad Viajes.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*