Pulo biru

Gambar | L35 Arsitek

Dumunung ing distrik Carabanchel minangka pusat blanja paling gedhe ing Madrid: Islazul. Surga blanja kanggo akeh wong Madrilenia ing ibukutha! Jeneng kasebut nyebabake alam, banyu, cahya lan warna. Ing njaba, konsep-konsep kasebut bisa digunakake kanggo nerjemahake menyang desain bangunan, sing bisa diakses nganggo permukaan biru sing khas sing mbayangake ombak pulau perkotaan. Nanging ing jero, Eden sejati babagan fashion, bioskop lan gastronomi ngenteni sampeyan. Nggo ngenteni apa maneh? Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan Islazul ing Madrid.

Kepiye Islazul?

Kanthi jembaré 90.000 meter persegi sumebar ing rong jubin lan udakara parkir 4.100, Islazul diresmekake tanggal 23 April 2008 minangka pusat perbelanjaan sing dirancang kanggo nyenengake para pengunjung sing ora mung bisa blanja dina plancongan nanging uga nikmati bioskop paling apik lan ngombe ing salah sawijining restoran sing dununge.

Rancangan bangunan kasebut pengin ngasilake alam lan nuduhake jeneng sing dibaptisake: Islazul. Kanggo tujuan iki, solusi solusi arsitektur bioklimatik lan canggih bisa ngasilake konsumsi energi ing ngisor fasilitas umum ing jinis iki kanthi cara sing dirancang kanggo ngrawat lingkungan.

Façade kasebut diisi karo lengkungan, alus profil sing ngelingake alam lan banyu. Cahya uga penting kanggo pambangunan Islazul supaya ora duwe perasaan lingkungan tertutup sing dirasakake ing umume pusat perbelanjaan, utamane sing lawas. Ing Islazul, ora ana masalah kaya ngono amarga tutup ETFE transparan modern ditanamake, entheng banget, sing ngidini mlebu cahya alami, nuwuhake sensasi ruang ing njaba ruangan, kaya-kaya nalika blanja ing dalan nalika kasunyatane kita ana ing kahanan papan. lan ditutupi.

Ing saben lantai Islazul, ati-ati khusus kanggo desain rincian pagar, teras, jubin, pergola, lsp. uga ing tema lan lanskap sing penting banget kanggo bidang visual. Kanggo nggayuh rute sing dinamis, wis dirancang supaya bangunan kasebut ditemokake sethithik-sethithik nalika mlaku-mlaku. Saben papan unik lan sing paling penting yaiku Plaza Islazul, ing endi sawijining pulau sing ditutupi vegetasi nyipta semangat pusat: pusat blanja kanggo nggawe kita sadar.

Toko ing Islazul

Lantai ngisor yaiku ing ngendi ana luwih akeh toko kanthi total 95, antarane yaiku: Primark, Parfois, Primor, Media Markt, Foot Locker, C&A, Alain Afflelou, Natura, Tenezis utawa Zapshop, lan liya-liyane. Ing lantai siji ana liyane kayata Bershka, H&M, Mango Marypaz, Pandora, Sfera, Misako utawa Zara. Ing lantai loro nomer iki dikurangi dadi 4 toko ing endi bowling lan bioskop katon apik, sing bakal dibahas ing ngisor iki.

Yelmo Cines ing Islazul

Bioskop Yelmo Cines dununge ing lantai loro pusat blanja Islazul, ing ngendi sampeyan bisa nikmati rilis bioskop paling anyar lan film paling apik. Dheweke duwe 13 kamar kanggo nonton bioskop paling apik kanthi swara digital 5.1 Dolby sing dimupangat kanthi kualitas paling apik lan layar paling apik ing pasar.

Menyang film ora mesthi murah, nanging Yelmo Cines de Islazul wis ngrancang sawetara promosi sing bola-bali bola-bali kanggo nggawe budaya luwih gampang digoleki kabeh pamirsa. Contone, saka wektu ke wektu Festival Film ana rega tiket mudhun sithik nganti 3 euro. Kamar kasebut uga duwe "dina penonton" sing populer saben dina Rebo kanggo mbukak bioskop kanthi diskon sing apik nalika mlebu.

Ing Yelmo Cines Islazul, bisa uga ngrayakake ulang tahune bocah. Gagasan sing beda kanggo bocah bakal disenengi. Kalebu tiket film, menu hotdog, utawa menu brondong kanggo saben bocah. Kajaba iku, dheweke bakal nampa hadiah kejutan saka Yelmo Cines Islazul.

Bioskop iki nduwe parkir gratis lan diaktifake kanthi akses kanggo penyandang cacat.

Restoran Islazul

Ing pusat perbelanjaan Islazul ing Madrid ana macem-macem restoran sing bisa dipilih: panganan cepet (Burger King, Taco Bell, Kentucky Fried Chicken ..), Italia (Ginos, La Tagliatella ..), Asia (Wok Garden, Ezushi ...), warga Amerika (Tony Roma, Foster's Hollywood, Iga ...) lan sawetara kopi lan panti es krim sing bisa dadi panganan cuci mulut sing enak kayata Starbucks, Dunkin Donuts utawa Llaollao, lan liya-liyane.

Carane njaluk menyang Islazul?

Kanthi mobil

M-40 (metu 27 Liwat Lusitana)
M-40 (metu 28)
M-45 (metu 2A)
A-42 (metu 6A)
R-5 (metu 27 Liwat Lusitana)

Kanthi subway

Línea 11
Est. La Peseta 1 km.
Est. San Francisco 1,2 km.
Est. Carabanchel Alto ing 1,7 km.

Kanthi bis

Mandheg ing lawange Islazul
Jalur perkotaan 35 - Ing jejere lawang akses Kidul (Taman Vertikal)
Jalur kutha 118 - Sadawane lawang akses Lor lan Kidul (Taman Vertikal)

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*