Isla Canela ing Huelva

Tutuk Kali Guadiana

Cangkeme Guadiana ing Ayamonte

Isla Canela, ing Huelva, dununge ing wilayah istimewa Semenanjung Iberia. Ing sisih lor wewatesan Ayamonte lan ing sisih kidul nawakake sampeyan ora adoh saka pitung kilometer pesisir sing dimandikan Samodra Atlantik. Nanging, ing sisih kulon wewatesan karo Kali Guadiana, nalika sisih wétan saya cedhak Isla Cristina.

Mula, iki kalebu papan dununge sing apik banget Costa de la Luz lan selangkah adoh saka Algarve Portugis. Disiapake khusus kanggo pariwisata, nawakake hotel apik, lapangan golf, marina lan rute sing bisa mlaku, numpak pit utawa nunggang jaran. Yen sampeyan pengin ngerti papan istimewa kayata Isla Canela ing Huelva, sampeyan ngajak sampeyan tindakake.

Apa sing kudu dideleng lan ditindakake ing Isla Canela (Huelva)

Kajaba wilayah wisata, ana loro pusat populasi ing Isla Canela. Lan uga setting alam sing ora ana bandhingane, yaiku ing Salinas del Duque, kanthi rawa-rawa sing apik banget dipanggoni karo pirang-pirang jinis manuk. Kita bakal ngerti kabeh babagan iki.

Punta del Moral

Iki minangka wilayah bersejarah ing Isla Canela lan wewatesan karo Ayamonte. Dipercaya manawa didegaké ing abad kaping XNUMX minangka kutha nelayan, sanajan wis dienggoni sadurunge. Kasunyatane, salah sawijining obyek wisata yaiku Makam Romawi. Tanggal ing abad kaping XNUMX Masehi, mesthine dadi bagean saka kompleks sing luwih gedhe sing kalebu pabrik iwak.

Makam Roma saka Isla Canela

Makam Romawi Punta del Moral

Ninggalake kutha iki menyang Ayamonte, sampeyan uga bisa ndeleng Menara Isla Canela, benteng pertahanan kanggo nyegah serangan bajak laut. Minangka menara beacon sing dibangun ing antarane abad kaping XNUMX lan XNUMX. Saiki, didhaptar minangka monumèn.

Tetanggan Canela

Uga darmabakti kanggo mancing, sampeyan bisa ndeleng ing Kapel Lady of Carmen Kita, dibangun ing wiwitan abad kaping XNUMX ing sisa-sisa sing lawas. Kaya sing diandharake saka jeneng kasebut, omah kasebut ana gambar ing Prawan Carmen, santo pelindung, sing digawa metu ing kirab saben taun tanggal 16 Juli.

Las Salinas del Duque, situs alam sing nyengsemake ing Isla Canela (Huelva)

Salinas del Duque minangka lingkungan alam sing apik sing digawe rawa-rawa lan dipanggoni karo spesies manuk akuatik sing ana ing sarang lan reproduksi. Sampeyan bisa ngunjungi mlaku-mlaku utawa numpak pit liwat rute ijo digawe kanggo tujuan iki lan ndeleng spesies kayata flamingo, osprey, tern utawa cormorant. Sampeyan uga bisa milih nganggo prahu cilik.

Ayamonte

Kutha iki minangka ibukutha kotamadya sing diduweni Isla Canela. Kutha cilik kasebut udakara rong puluh ewu penduduk sing kebak pesona lan monumen sing megah. Mbok sing paling simbolis yaiku Bèntèng Ayamonte, dibangun ing abad kaping telulas lan pulih dadi parador de turismo saiki.

Plaza de la Laguna ing Ayamonte

Plaza de la Laguna ing Ayamonte

Nanging uga nyorot Baluarte de las Angustias, sisa tembok lawas kutha lan sing cedhak karo gereja kanthi jeneng sing padha, konstruksi abad kaping-XNUMX sing apik ing endi Renaissance lan patung suci Baroque katon apik. Bebarengan karo kasebut ing ndhuwur, monumen liyane sing kudu sampeyan deleng ing kutha iki yaiku Biara La Merced lan greja, wiwit abad kaping XNUMX, lan sing saka Suster Clare Ora Apik; pasamuwan ing San Francisco lan Salvador, ngumumake Aset Minat Budaya; kapel saka San Antonio lan Socorro, uga omah mewah saka Marquis saka Ayamonte y Grande, saka abad kaping pitulas lan wolulas.

Pesisir Isla Canela (Huelva)

Sanajan wis diandharake, salah sawijining obyek wisata kutha Huelva sing apik yaiku pantai sing apik banget, sing udakara udakara pitung kilometer, kaya sing wis dakkandhakake. Telpon kasebut misuwur ing antarane Pantai Isla Canela kanthi pasir emas lan perairan sing jernih. Ukurane dawane kilometer setengah lan jembar patang puluh meter. Yen sampeyan pengin ngerti lan adus, sampeyan bakal kepengin ngerti manawa dilengkapi karo kabeh layanan, wiwit nylametake menyang jamban umum, lan perairane tenang.

Kursus golf

Yen sampeyan seneng main golf, ing Isla Canela (Huelva) sampeyan bakal nemokake papan sing apik. Iki nduweni rong lapangan sing digabung karo rawa, Tautan Lembah Guadiana lan Kursus Old Isla Canela, kalorone nganggo bolongan wolulas. Ing restoran kasebut sampeyan uga duwe restoran lan uga hotel.

Taman Alam Salinas del Duque

Taman Alam Salinas del Duque

Algarve

Yen sampeyan ngunjungi Isla Canela, sampeyan ora bakal kliwat kesempatan kanggo ngerti basa Portugis Algarve, sing mung sawetara langkah. Minangka wilayah wisata paling apik ing negara tetanggan lan uga duwe pantai sing apik lan sipat istimewa.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngunjungi papan sing apik banget Vila Real de Santo Antonio, sing ana ing sisih liyane Guadiana; Faro, kanthi katedral sing megah; Portimao, misuwur karo pasisir, utawa Tavira, karo kutha lawas sing apik.

Kapan luwih becik lunga menyang Isla Canela (Huelva)

Pulo Huelva duwe iklim sedheng anget. Winters nyenengake, kanthi suhu rata-rata udakara sewelas derajat Celsius, lan musim panas panas, kanthi rata-rata meh rong puluh lima, sanajan umume umume ngluwihi telung puluh.

Karakteristik klimatologi sing ditandhani banget ing wilayah iki yaiku asor, sing kadang nganti satus persen. Kanggo kabeh iki, disaranake sampeyan ngunjungi primavera. Ora panas kaya ing musim panas lan ora akeh beban turis.

Carane njaluk menyang Isla Canela

Isla Canela dununge udakara seket kilometer saka Bandara Faro, sing paling cedhak. Nanging sambungane apik banget nganggo dalan. Sing utama yaiku dalan gedhe A-49, sing asale saka Sevilla lan tekan tapel wates Portugis.

Tampilan Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio

Yen sampeyan luwih seneng lelungan nganggo kreta, sampeyan luwih ngerti manawa stasiun sing paling cedhak yaiku Huelva, nanging jarake suwidak sewidak kilometer. Nanging, kanggo nindakake lelungan iki, sampeyan duwe layanan sing kepenak bis.

Apa sing bakal dipangan ing Isla Canela

Kepiye carane bisa uga, masakan Isla Canela dadi penting banget iwak lan panganan segara saka wilayah kasebut. Sing Sardine panggang, sing populer iwak goreng lan sing renda sithik. Sing luwih njlimet yaiku piring kayata belang ing paprika lan tuna ayamontina. Kabeh iki tanpa lali karo sing terkenal udang saka Huelva.

Minangka kanggo panganan cuci mulut, ing coca, sing disiapake nganggo almond lan rambut malaikat, lan borrachuelos, padha karo pestisida. Kanggo ngombe, sampeyan duwe anggur kabupaten, sing duwe sebutan asal usul.

Minangka kesimpulan, Isla Canela ing Huelva yaiku a papan idyllic supaya sampeyan bisa santai kanthi seneng pasisir lan lapangan golf sing apik. Nanging uga supaya sampeyan ngerti rawa teluk Ayamonte lan Portugis Algarve.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*