Proizd, swarga cilik ing Kroasia

Proizd

Pulo saka Proizd minangka pulau sing paradisial sing ana ing Pesisir Dalmatian sing ndadekake para turis tanpa napas amarga luar biasa pantai banyu beningan kristal (sawetara kalebu salah sawijining sing paling apik ing Kroasia) lan tanduran sing subur.

Bili Boci, sing dununge ing sisih lor pulau, bisa uga pantai sing paling misuwur ing Proizd. Saka kana, lungguh ing restoran sing nyedhiyakake masakan tradisional, para pengunjung bisa seneng banget karo pemandangan sing apik banget, kanthi pemandangan adoh saka pulau Hvar sing cedhak.

Pulo Proizd bisa dibukak liwat Lilin Luka, saka porte, ana prau layar menyang pesisir Dalmatian sing apik kaping telu saben dina kanthi plancongan sing kalebu dalan sing ngubengi pulau kanthi mandheg ing papan sing paling istimewa.

Dawane meh 1 kilometer, pulau iki Pasisir Dalmatian Ora bakal bisa ditemokake kanthi ukuran sing gedhe, nanging sing ora bisa dibantah yaiku kaendahane, sing dadi salah sawijining papan ndhelik paling apik ing Kroasia.

Informasi luwih lengkap - Almadraba Park Hotel, salah sawijining hotel pantai paling apik ing Spanyol

Foto - Geocaching

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*