Kepulauan Miyako, Karibia Jepang

pulau-miyako

Jepang minangka negara sing duwe gunung, tlaga lan alas, nanging dadi klompok pulau uga bisa ditemokake jinis lanskap liyane. Pracaya utawa ora, ana Jepang tropis kanthi pantai pasir putih lan perairan pirus, nalika srengenge katon padhang taun: Okianawa.

Ing kesempatan liyane, kita ngobrol ing kene ing Pantai lan Resor Kapuloan Yaeyamana, salah sawijining klompok pulau sing paling penting ing Okinawa, nanging ora mung siji. Klompok penting liyane kalebu Kepulauan Miyako, dununge udakara 300 kilometer saka pulau utama Okinawa lan mung 100 kilometer saka Yaeyama.

ing Kepulauan Miyako Iki minangka tujuan paling apik nalika golek Karibia ing Asia: terumbu karang, pantai putih, perairan anget lan pirus, situs nyilem, gastronomi laut. Pulo kasebut meh ora ana gunung utawa bukit lan meh kabeh ditutupi dening tebu. Dheweke duwe sawetara pemukiman nanging amarga apik banget, ana akomodasi, bar lan restoran.

Yen kita ngomong tujuan pantai ing Jepang, banjur kita ngomong babagan Kepulauan Miyako, ing Okinawa. Pantai kene apik banget lan umume ana telu: Maehama, kanthi pitung kilometer lan srengenge surup, Yoshino, sing paling apik kanggo snorkeling amarga urip segara sing akeh, lan Sunayama, kanthi watu lan pasir putih. Kabeh duwe fasilitas wisata.

ing pesisir miyako Dheweke mbukak kabeh mbukak taun sanajan musim paling apik antara April lan November. Mesthine, ati-ati yen sampeyan mbukak antarane Juni lan Oktober amarga ubur-ubur Habu bisa nutul sampeyan, ubur-ubur beracun sing umume ing Okinawa.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*