Apa sing bakal dipangan nalika musim panas ing Tokyo

Musim panas bisa uga ora wektu sing paling apik kanggo lelungan Tokio amarga panas banget, udan lan akeh asor, nanging umume manungsa ora bisa milih nalika plancongan, mula, kita ora duwe pilihan liyane.

Sing paling apik yaiku Tokyo minangka kutha sing akeh banget wong sing mbuwang musim panas meh ora bisa ditemokake lan ana akeh kegiyatan sing kudu ditindakake. Uga, ing kene bir mesthi digawe adhem lan ana sawetara Piring musim panas sing arep dipateni. Goleki tujuan!

Restoran Tokyo

Kaping pisanan kanggo sawetara rekomendasi amarga Jepang khusus lan ing Tokyo sampeyan kudu ngerti cara pindhah supaya bisa nikmati. Siji bisa digunakake kanggo restoran sing nyetel meja ing njaba lan mangan lan ngombe ing trotoar, ing sangisore payung kanthi srengenge, ndeleng wong liwat. Iki ora kedadeyane ing kene.

Tokyo minangka kutha sing akeh banget penduduk, mula gedhung lan negara kasebut kalebu negara seismik bangunan loro munggah lan mudhun. Saben wong biasane duwe lemah ing ngisor iki umume restoran Jepang ora ana sing katon. Lan sing kudu dibiasakake. Kajaba iku, kajaba tandha-tandha ing sanjabane gedung kasebut duwe foto kaya lingkungan lan panganan sing disedhiyakake, kita ora bisa menehi idea babagan apa sing bakal ditemokake ...

Nanging panjaluk sing tepat yaiku. Ora ngerti apa sing bakal ditemokake, nanging kanthi yakin manawa bakal dadi papan sing unik kanthi panganan sing enak. Sawise nyoba pindhah menyang ruang paling ngisor utawa njupuk sawetara elevator menyang restoran sing ora dingerteni, sampeyan bakal sinau. Ora preduli ing endi restoran!

Soba adhem

Ya mie, pasta adhem. Yaiku perkara sing wis biasa. Rasa Jepang pancen apik banget supaya sampeyan enggal ngliwati alangan kaget lan nikmati. Ing mie soba, soba, dheweke sugih banget lan sanajan diladeni sajrone taun panas nalika musim panas, dheweke kepengin banget.

Dheweke ora nyedhiyakake karbohidrat, ngemot akeh vitamin B lan stamina. Mangkuk soba disajeni kanthi saus adhem kanthi irisan bawang bombay lancip lan mesthi ana sentuhan wasabi ijo lan pedhes.

Kakigori

Katon ing endi wae, dipangan kanthi cepet, terus diulang. Babagan a jinis es krim digawe nganggo es slush paling ndhuwur saos manis Biasane disajekake nganggo es krim utawa kacang abang manis. Super sumilir sanajan kacang buncis aneh ...

Hiyashi chuka

Ora ana sing luwih becik tinimbang siji salad kanggo musim panas lan kurang luwih iku sing diarani. Sanajan duwe mie, kanthi gaya Jepang paling apik. Mie adhem lan disuguhake akeh sayuran warna-warni. Gagasan kasebut yaiku sajian kasebut minangka sing paling cedhak karo pelangi, sampeyan ngerti yen luwih akeh warna luwih akeh vitamin.

Dadi ana wortel, timun, jahe abang lan uga daging pitik. Banjur dibumbui karo cuka lan kecap.

Ayu

Panganan iki pancen regane malah mung kanggo nyedhaki kios lan njupuk foto teknik masak sampeyan. Pancen apik banget! Katon akeh ing festival lan khas musim panas: iwak banyu tawar, kanthi rasa lan tekstur sing entheng, diarani ayu, masak ing panggangan: lagi macet ing tusuk waos lan diselehake ing bunder.

Ayu padha karo karp, dheweke nglangi arus kaya trout lan misuwur banget ing Jepang amarga dianggep wani.

Unagi

Wiwit Periode Edo, mula Tokyo nate diarani, sajian iki raja musim panas sing ora dibantah. Iki minangka sajian sing sugih karo vitamin B lan lemak Omega-3, mula cemilan minangka pompa energi.

Cara paling populer kanggo ngladeni yaiku Kabayaki, welut kukus nganggo kecap manis ing kasur sega Jepang. Hmm ...

Rei shabu

Iki minangka piring karo daging babi. Sawise daging babi wis mateng banjur diselehake ing banyu adhem lan disajikake karo wortel julien, kacang ijo lan salsa. Sampeyan nyedhiyakake nampan karo sawetara mangkok, sing gedhe kanthi daging babi dipotong ing kasur sayuran, sawetara asinan asem ing mangkuk cilik liyane lan rong kontainer cilik kanthi saus.

Adhem adhem

Diarani somen menyang mie tipis banget… Wis mateng ing sekejap mripat lan ing mangsa panas iku bagean saka sup adhem sing bisa uga duwe ekstra. Ana uga papan sing ditambah es batu. Kabeh kanggo ngusir asor Tokyo sing nyedhot.

Goya

Goya? Ya, iku jenenge woh, a jinis melon Miturut obat Tiongkok, nyedhiyakake akeh energi amarga sugih ing vitamin A lan C lan antioksidan. Cara nampilake panganan Jepang pancen flirty dadi sampeyan bakal bisa ndeleng ing njaba. Nanging dheweke duwe kejutan ...

Pait! Iki dudu melon manis, nektar lan barang-barang. Yen sampeyan menyang Okinawa, tujuan musim panas klasik ing Jepang, sampeyan bakal nyoba amarga wis misuwur. Dadi bagean saka goya champuru, sajian karo tahu goreng, endhog lan daging babi.

Sushi

Aku wis menyang Jepang ing musim salju lan sing sejatine aku ora nate kepengin mangan suhi adhem nanging ing mangsa panas crita liyane. Yen sampeyan arep ngunjungi turis sing populer lan saiki Pasar Tsukiji Sampeyan bisa bukak sushi ing Sushi Dai lan Daiwa Sushi. Ana mesthi pelanggan nanging ngenteni pancen migunani. Sushi seger banget.

Waku Tonkatsu

Sedhep Yaiku daging babi roti panko, Potongan roti Jepang, kenthel, lan digoreng. Krasa banget, enak banget. Umume disajikno sego putih lan Gobis kosong lan akeh sing wis diparut, sawetara sup, lan sup miso. Kabeh sing ana ing nampan, gaya Jepang.

Sampeyan bisa pesen fillet daging babi, nyewa-katsu, utawa rosu-hatsu, daging saka buntut utawa mburi kewan kasebut. Sing nomer loro juicier, kanthi lemak liyane. Ing kasus iki, sing kudu sampeyan ngerteni yaiku gumantung saka potongan rasa kasebut beda-beda sanajan, untunge kanggo kita sing durung ngerti basa Jepang utawa kurang ngerteni, kabeh jinis iku enak. Ana akeh restoran sing khusus kanggo Tonkatsu waku. Ing Shunjuku coba Inaba Wako, ing njero Takashimaya, ing Tokyu Hands.

Piring kasebut asri, enak, populer lan murah. Siji tips pungkasan: kaya ing kutha-kutha ing saindenging jagad menu nedha awan luwih murah tinimbang nedha bengi dadi yen seneng restoran coba budhal awan. Aku wis nedha awan ing papan sing luar biasa, film, nganti 1000 yen, udakara 10 dolar.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*