Rencana kanggo akhir minggu karo bocah-bocah

Rencana akhir minggu

Rencanakake akhir minggu karo bocah-bocah Bisa dadi rumit, luwih-luwih amarga kita kudu golek tujuan sing cocog kanggo kabeh wong. Bocah cilik kudu dihibur lan uga wong diwasa, kanthi rasa seneng lan santai kanggo kalorone. Dina iki sampeyan bisa nggawe akeh rencana karo bocah-bocah sing mung kanggo akhir minggu, amarga kita duwe akeh kemungkinan lan informasi liwat web.

ing akhir minggu karo bocah-bocah Dheweke kudu nglipur kulawarga. Kabeh wong kudu nindakake perkara kanthi bebarengan, supaya ora ana sing ditinggal. Mula, sampeyan kudu golek pengalaman lan kegiyatan sing cocog karo gaya urip kulawarga.

Jalur hiking sing sederhana

Hiking karo bocah-bocah

Salah sawijining perkara sing bisa ditindakake karo bocah cilik nalika akhir minggu yaiku njelajah rute hiking kanthi angel. Gumantung saka umur bocah lan wujud fisik, kita bisa seneng sawetara rute kanthi sawetara kilometer supaya bisa dihibur, nggunakake energi lan nemokake alam. Ngisi akhir minggu karo sawetara rute kasebut minangka ide sing apik, kayata hiburan sehat kanggo kulawarga kabèh lan mesthi nyenengake banget. Yen kita ora yakin manawa minangka rute sing bisa diakses bocah, mesthi luwih dhisik bisa ditindakake, amarga kadhang kala bisa uga dawa utawa angel amarga medane.

Piknik ing lapangan

Piknik karo bocah-bocah

Iki minangka ide liyane sing apik yen ora adoh saka omah lan nindakake perkara sing beda. Kita bisa nggawe a piknik kulawarga sing nyenengake ing deso. Ing pirang-pirang kutha, malah ana kebon gedhe sing ngidini kita nindakake perkara kaya iki tanpa kudu lelungan adoh. Sampeyan mung kudu ngatur panganan, nambah taplak meja sing gedhe lan ngrasakake panganan sing enak, sing ing njaban ruangan luwih apik. Kanggo ngentekake sore, kita bisa nggawa sawetara game Papan kanggo melu kabeh kulawarga.

Omah desa kanggo kabeh wong

Seneng a akhir minggu ing omah deso Ora mung kanggo pasangan utawa klompok kanca. Ana omah deso sing dadi pilihan sing apik kanggo kabeh kulawarga. Pilih omah sing umpamane duwe taman dolanan, utawa kolam renang yen bocah bisa renang. Kanthi cara iki dheweke bakal luwih seneng. Ing lingkungan omah-omah ing deso biasane ana ruang alam sing asri, saengga nindakake rute, mlaku-mlaku utawa numpak sepeda, bisa uga ana kemungkinan liyane.

Nitih sepedha

Bersepeda karo bocah-bocah

Nggawe sawetara jinis olahraga sajrone akhir minggu, sehat kanggo kabeh kulawarga. Kadhangkala kita bisa mlaku-mlaku lan sing liyane numpak sepeda. Ana panggonan sing aman kanggo nindakake rute kasebut nganggo pit, nanging kita kudu tansah golek rute sing bisa diakses lan gampang kanggo kabeh wong. Iki minangka kegiyatan sing rada rumit, nanging luwih becik yen kita duwe papan sing kabeh bisa bebarengan numpak sepeda.

Dina kemah

Kamping karo bocah-bocah

Kagiyatan liyane sing bisa narik kawigaten bocah yaiku nggawe dina kemah bebarengan. Iki bisa mbantu dheweke sinau sawetara perkara, kayata nyiyapake tarub lan bisa urip bebarengan karo alam sing luwih apik. Ana papan kanggo kemah lan sampeyan uga bisa mbukak kemah liar sedina wae, sanajan rada rumit. Kanggo mbukak karo kulawarga, luwih becik golek papan kayata kemah supaya kasedhiya sawetara layanan.

Dolan maring museum

kanggo ngunjungi museum

Dheweke uga bisa rampung dolan budaya karo bocah cilikAmarga dheweke gampang sinau, mula kaya spons. Yen kita nggawa dheweke menyang museum, mesthine bakal beda visi karya kasebut. Kita bisa nyritakake babagan dheweke utawa menehi jarwane seni kanthi cara dhewe. Apa wae, mesthi dadi pilihan kanggo ngunjungi museum ing akhir minggu. Akeh-akehe kegiyatan sing diprogram karo bocah-bocah utawa pandhuan kanggo mulang seni babagan sudut pandang sing luwih kaya bocah.

Ngerti kutha sampeyan

Mesthi ana sudhut ing kutha sing durung ditemokake, utawa papan lan kegiatan anyar sing durung mlebu. Ing kutha, akeh sing kudu dideleng, mula kita mesthi bisa nggawe dhaptar kunjungan kanggo ditemokake karo bocah cilik, uga kegiyatan sing bisa ditindakake sajrone saben musim ing kutha kasebut supaya ora ketinggalan. Sampeyan kudu golek pandhuan luang ing kutha-kutha kanggo ndeleng apa sing cocog kanggo kulawarga.

Temokake rasa anyar

Yen kabeh kulawarga padha seneng karo kita coba rasa anyarLuwih becik sampeyan mbuwang akhir minggu nemokake papan sing anyar kanggo nyoba panganan sing beda-beda. Bocah-bocah cilik mesthi seneng mangan ing Jepang nganggo sumpit, utawa nemokake masakan Arab. Iki mbantu dheweke supaya luwih mbukak babagan panganan lan rasa, kanggo nyoba lan nemu prekara sing anyar lan beda.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*