Rencana karo bocah-bocah ing Madrid

Wong-wong sing bakal nglampahi sawetara dina karo kulawarga ing Madrid mesthine pengin nggawe rencana karo bocah-bocah kasebut, amarga dheweke bisa ngerti sisih liya kutha lan ing wektu sing padha ngidini bocah sing kita lakoni metu kanggo seneng-seneng nalika.

Madrid minangka kutha gedhe lan maneka warna, mula mesthi akeh rencana sing kudu ditindakake. Ing ngisor iki ana 6 rencana karo bocah-bocah ing Madrid sing bisa ditindakake kulawarga sak taun. Rasakake!

Museum Ratoncito Pérez

Legenda Faoth Gigi ujar manawa rodent sing ramah iki duwe misi nglumpukake kabeh untu susu bocah-bocah nalika rontog lan baline dheweke ninggalake koin ing bantal.

Ratoncito Pérez asale saka imajinasi religius Luis Coloma sing nyipta crita kanthi mouse minangka protagonis kanggo ngenteni sungkowo Raja Alfonso XIII nalika isih cilik sawise ilang untu susu.

Miturut crita kasebut, mouse kasebut urip ing bangunan ing Arenal Street ing Madrid, ing jejere Puerta del Sol lan cedhak banget karo Palacio de Oriente. Saiki, ing lantai siji nomer 8 dalan kasebut, Museum-Museum Ratoncito Pérez dununge, sing bisa dikunjungi saben dina kajaba dina Minggu. Lawang menyang Museum-House 3 euro.

Gambar | Pixel

Ski ing gunung

Kadhemen minangka kesempatan sing apik kanggo olahraga olahraga musim salju, dadi salah sawijining rencana karo bocah-bocah ing Madrid sing bakal disenengi amarga bisa nyawiji nyenengake ing njobo, sing mesthi nyenengake.

Komunitas Madrid duwe salah sawijining resort ski pertama sing dibukak ing negara kasebut ing taun 40-an. Yaiku Puerto de Navacerrada sing misuwur ing Cercedilla, ing Sierra de Guadarrama lan ora adoh saka pusat kutha bebarengan karo stasiun Valdesquí, uga ing pagunungan sing padha.

Ice skating

Ngleyang ing es kanggo muter sapa sing paling cepet yaiku salah sawijining rencana bocah sing disenengi, apamaneh saiki suhu mula mudhun. Sajrone musim Natal, kutha iki ngisi gelanggang es cilik kanggo ngrasakake preinan, nanging nganti saiki, kulawarga bisa mlebu Impen Palacio de Hielo (Calle de Silvano, 77), salah sawijining sing paling populer ing Madrid.

Ruangan es iki dununge ing pusat perbelanjaan sing gedhe lan mbukak sepanjang taun kanggo olahraga skate, hoki utawa njupuk pelajaran olahraga skate. Ukurane duwe ukuran 1800 m2 lan lawang mlebu regane 7 nganti 12,50 euro, gumantung karo jam utawa yen arep nyewa skate kasebut. Kanggo ngakses gelanggang es, sampeyan kudu nganggo sarung tangan.

Gambar | Pixel

Taman hiburan

Rencana paling lucu kanggo bocah-bocah ing Madrid yaiku ngunjungi klasik kayata Parque Warner utawa Parque de Amusement, sing nyedhiyakake kabeh jinis kegiyatan supaya bisa nyenengake. Sajrone taun iki biasane nganakake acara tematik sing ana gandhengane karo Halloween utawa Natal dadi ngunjungi ing wayah kaya iki minangka kesempatan unik kanggo ngerteni taman hiburan kasebut kanthi cara sing beda.

Mlebu menyang Parque Warner bisa dituku ing box office saka 39,90 euro lan regane bisa beda-beda gumantung saben dina lan kapasitas kanggo njamin layanan sing paling apik. Ing Amusement Park, tiket ing box office diregani € 32,90 kanggo wong diwasa lan € 25,90 kanggo bocah, dene pensiunan mbayar € 19,40.

 

Naviluz

Andy Williams nate nyanyi yen Natal minangka wektu sing paling nyenengake taun iki lan dheweke pancen bener. Ing Madrid, lurung-lurung diisi wit cemara sing sumunar lan cahya menehi warna lan swasana khusus. Bocah-bocah seneng mlaku-mlaku ing dalan sing ngunjungi pasar Natal lan mlebu ing Naviluz, bis Natal sing ngubengi kutha kanggo mikir kabeh dekorasi musim salju.

Nanging salah sawijining rencana karo bocah-bocah ing Madrid sing dadi klasik ing Natal yaiku Three Kings Parade ing wayah sore tanggal 5 Januari. Ing float spektakuler sing kebak warna lan cahya, telu wong wicaksana nyebar permen lan khayalan kanggo masarakat sing ana wiwit wiwitane ing stasiun Nuevos Ministerios menyang Plaza de Cibeles sing pungkasane.

Gambar | Pixel

Antarane kewan

Kabeh bocah seneng kewan, mula ngunjungi Faunia utawa Kebun Binatang Madrid minangka ide sing apik. Faunia minangka taman tema khusus kanggo alam sing dipérang dadi limalas ekosistem sing beda karo kebun binatang kota. Nanging, ora duwe kewan sing akeh kaya sing iki. Yen ngono, kaloro papan kasebut nindakake pertemuan lan pertunjukan karo kewan saka sudut pandang pendhidhikan sing mbantu bocah enom lan tuwa supaya luwih ngerti karakteristik lan habitat alami.

Lawang menyang Faunia duwe rega 26,45 euro kanggo wong diwasa lan bocah ing umur 7 taun lan pensiunan mbayar 19,95 euro. Ing kebon binatang, tiket ing box office regane 23,30 euro kanggo wong diwasa nalika pensiunan lan bocah-bocah mbayar 18,90 euro. Yen dituku kanthi online, regane luwih murah.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*