restoran paling larang ing donya

Aku seneng panggonan sing apik nanging aku ora duwe dhuwit akeh, mula aku kudu marem ndeleng ing TV utawa majalah. Aku tansah ngomong yen aku duwe akèh dhuwit aku bakal nglampahi iku kanggo pindhah menyang sing restoran lan hotel kanggo millionaires, ora kanggo layanan nanging kanggo panggonan, pengalaman lan roso padha kurban.

Ngomong babagan restoran, Apa restoran paling larang ing donya? Inggih, iku beda-beda saka wektu kanggo wektu, nanging misale jek sing dina iku a restoran Spanyol apa ing Ibiza: tangan Sublimasi.

Sublimotion

Yen sampeyan duwe dhuwit akeh, sampeyan bisa pindhah lan nikmati layanan restoran iki ing Ibiza, Spanyol. Iki diresmikake ing 2014 lan minangka ciptaan konseptual saka Paco Romero, tundhuk ing ngarep kuliner ing negara. cukup kanggo ngomong sing wis 3 Repsol soles lan loro lintang Michelin. Ora ono sing elek.

Apa restoran iki nawakake luwih saka sajian, iku kabèh pengalaman kuliner ing ngendi gabungan teknologi, gastronomy lan nuduhake. Kabeh bebarengan, nanging temenan, masakan kualitas paling dhuwur amarga konco iku koki Dani García, Toño Perez, Diego Guerrero lan David Chang lan master pastry chef Paco Torreblanca.

Kasunyatane yaiku ing jagad sing tansah nggawe prabédan, ide restoran yaiku kanggo maju siji langkah ing gastronomi lan ora mung menehi panganan, polos lan prasaja, nanging pengalaman. Saiki, ing kabeh wilayah, misale jek sing kudu ditindakake yaiku nyedhiyakake dudu layanan nanging pengalaman sing immersive sabisa.

Dadi, ana panganan, ana desainer, ana ilusionis, ana teknisi, desainer set, musisi, penulis naskah lan liya-liyane. Ing saubengé para tamu, pertunjukan nyata diatur, saka wong-wong sing kualitas lan kapinteran tansah katon ing Hollywood utawa Broadway.

ing sublimasi mung ana kamar kanggo 12 wong sing ditampung ora ing sawetara tabel nanging ing siji. Panganan lan tamu minangka protagonis lan wiwit sampeyan lenggah ing meja acara kasebut diwiwiti. A show sing wis, ing dhuwur saka situs, negara-saka-saka-gambar teknologi kanggo nggawe iku saestu iso lali. Lan teknologi apa sing diomongake? saka virtual kasunyatan...

Ide iki sing diner bisa lelungan tanpa ninggalake kursi, ngganti spasi, karo a game saka gambar, lampu, macem-macem proyeksi lan music. Sauntara kuwi, nikmati menu sing digawe saka pirang-pirang masakan eksotis. Menu, ing siji, kasusun saka 14 pasugatan, ombenan lan loro desserts. Siji-siji, lan perjalanan kasebut diterusake nganti pungkasan.

Panganan diwiwiti kanthi koktail, wiski sing larang banget sing bisa regane 240 euro saben botol. Cukup kanggo ujar manawa iki digawe kanthi tangan lan duwe macem-macem aroma lan sampeyan ora bakal ngrusak langit-langit lan irung amarga iku sing paling lancar, paling endah lan enak ing donya. Lan temenan, dudu dheweke mung ngladeni, mula iki minangka wiwitan sing apik.

Menu ora tansah padha, nanging mesthi sampeyan bakal nemokake akeh produser segara, contone pickled oysters, mussels, cukur clams utawa cockles. Nalika menu kalebu iwak lan kerang kabeh kamar dadi segara lan jerone. Cahya, werna ...

Banjur ngganti pemandangan bisa uga sampeyan nemokake dhewe ing Kapadhetan alas mangan jamur lan jamu utawa ing kutha Italia, karo musik saka The Godfather, ngicipi sayuran kebon. Mengko teka giliran kanggo nggunakake kacamata kasunyatan sing ditambah. Dadi, kita entuk kasunyatan virtual sing menehi sampeyan informasi bahan saka apa sing arep mangan karo resep saka preparation klebu ing video.

Apa sampeyan bisa mbayangno? Apa ora Blade Runner banget? Lan nalika sampeyan mikir sampeyan lagi ing abad XNUMXst bisa uga sampeyan dumadakan katon ing sepur elegan lan sajian ing meja sampeyan pancen beda. Langit lan mripat ora mandheg ngalami kaelokan. 

Apa ana kamar kanggo pameran utawa sirkus? Uga, nanging produk sing didol yaiku sajian, lan rasa, ora ana sing nate ngrasakake. Apa sampeyan mikir sing bakar-bakar iku biasa? Ya, nanging ing siji iki musik lan tarian ngiringi, lan, aneh, wiski katon maneh nanging karo rasa liyane, smoky, kang bola ing sauce barbecue. Elinga yen ing kene omben-omben sing cocog karo panganan sing disedhiyakake, supaya koki wis mikir pancen kabeh. Saben sajian wis pasangan ing ngombe lan kosok balene.

Pungkasan, desserts sing teka karo chef saben diner sing nyiapake tengen ana, ing sisihe. Bisa dadi spons yoghurt, krim mentega, mousseline oranye ... Dessert kapindho nggawa tangan coklat karo wiski anyar sing, ora diganti, larang banget. Iku ing kaca nanging uga ing panganan cuci mulut dhewe, imbibing jajan karo roso kayu.

Aku ora ngerti yen pasugatan KALUBÈRAN, Aku mangu iku, nanging kene sampeyan mbayar soko temen beda. Lan pinten sing dibayar? Udakara 2000 euro saben nedha bengi. Sanajan katon akeh, ora ana sing ala amarga kita ngomong babagan restoran ing Ibiza ing ngendi ombenan bisa antara 250 lan 600 euro yen merek apik. Lawang menyang Pacha, conto liyane, udakara 500 euro saben wong, dadi yen kita ngomong babagan rega, Sublimotion ora saka planet liya.

Sing paling apik yaiku sapa wae sing duwe euro ing kanthong bisa mbayar lan ana ing antarane rolas mangan kasebut. Dadi karo luck sembarang salah siji saka kanca kelas sampeyan bisa dadi selebritid, sapa ngerti? Bener yen sampeyan gelem mbayar watara 1600 euro Sampeyan bakal manggon pengalaman gedhe, roso, nuduhake, layanan, kabeh iku apik banget lan ora iso lali. Ing rong tembung: seni kuliner.

Apa ana wong biasa sing gelem mbayar sing akeh kanggo nedha bengi? Mesthi, ana wong sing gelem mbayar larang kanggo tiket kanggo ndeleng final Piala Dunia. Utawa ora? Iku misale jek sing mangan ninggalake Sublimotion super wareg, supaya yen seneng pengalaman luwih saka tuku obyek, sampeyan bisa mikir babagan nandur modal ing wengi saestu iso lali.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)