Kunjungan menyang Odaiba, sing paling anyar ing Tokyo

Odaiba saka Jembatan Pelangi

Tokyo minangka ibukutha Jepang lan salah sawijining kutha paling apik ing donya sing dadi pengunjung. Iki resik, apik, efisien lan aman banget. Uga duwe bar lan restoran sing ora kaetung, akeh toko sandhangan, akeh musium, lan akeh hiburan lan budaya ing wayah wengi. Campuran sing sampurna.

Jepang dudu negara sing amba banget lan bakal dakkandhakake yen telung minggu utawa sewulan cukup suwe wiwit ngalor ngidul. Nanging sampeyan kudu ngaturake wektu kanggo Tokyo amarga sampeyan tresna banget nganti ora gelem ninggali. Antarane tradhisional lan modern, megalopolis iki ana ing antarane mbesuk lan mbesuk lan menehi macem-macem pengalaman apik. Salah sawijining kunjungan sing paling disaranake yaiku kunjungan menyang Odaiba, pulau buatan.

Odaiba, tujuan anyar

Odaiba 1

Nalika pisanan mlaku ing Jepang taun kepungkur, iki ana popok, dadi taun iki, nalika aku ana ing kana, aku ora duwe rute turis, meh ora dolan mrana amarga rada adoh. Bocah lanang saya mekso lan matur nuwun banget amarga katon minangka kunjungan sing apik kanggo kabeh sing ana gandhengane, ora mung kanggo pulau kasebut dhewe.

Odaiba Iki minangka pulau buatan sing ana ing Teluk Tokyo lan sing wiwit dibangun ing pungkasan abad kaping XNUMX ing sisih liyane Jembatan Pelangi. Ing sisih kulon pulo kasebut ana pusat blanja, teras kanthi pemandangan apik, museum, restoran lan pantai saka ngendi sampeyan duwe pemandangan srengenge sing apik lan jembatan sing gedhe banget. Uga ana a 155 setir ferris dhuwur lan sampeyan bakal bisa mikir babagan bangunan modern saluran TV pribadi Fuji TV.

Keluwesan

Lan yen sampeyan pengin adus ing onsen tradisional sing gedhe tenan wis dibangun ing kene ing Odaiba. Musim semi banyu mineral luwih saka sewu meter ing ngisor lemah, ayo elinga kegiyatan vulkanik lan gempa ing pulau-pulau Jepang, dadi yen sampeyan ana ing Tokyo lan sampeyan ora bakal lunga adoh lan pengin ngalami onsen, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kunjungan sampeyan menyang Odaiba.

Cara menyang Odaiba

Odaiba 1

Yaiku pitakon. Nalika ndeleng peta Tokyo, sampeyan bakal ngerti iku ora cedhak. Kajaba iku, yen sampeyan duwe Japan Rail Pass, sampeyan bakal ngerti yen mung lelungan lan sampeyan kudu mbayar plancongan ing kereta bawah tanah lan numpak kapal dhewe. Nanging jarak lan biaya ora medeni sampeyan.

Perjalanan menyang Odaiba minangka bagean saka hal sing apik babagan tur iki. Perjalanan boat ora mung cara kanggo tekan Odaiba, uga ana sepur munggah dhuwur sing ora nutupi JRP lan sing luwih cepet. Nanging amarga iku mlaku, saranku yaiku lunga nganggo prau lan bali utawa mlaku-mlaku (ya), utawa numpak sepur. Sampeyan duwe kaloro paling apik ing jagad iki. Mesthine sampeyan kudu keren banget amarga mlaku-mlaku sedina muput.

Dermaga Asakusa

Ing kasusku, aku njupuk Sepur jalur Yamanote menyang stasiun Kanda lan saka kana aku njupuk Jalur bawah tanah Ginza menyang stasiun Asakusa. Bagean pisanan nganggo sepur ditutupi JRP lan kereta bawah tanah kudu mbayar (170 yen). Sepuluh menit mengko sampeyan ing Asakusa. Wilayah kasebut minangka area candhi, pasar tradisional sing warna-warni lan ing sabrange kali yaiku Skytree Tokyo lan Museum Asahi.

Prahu menyang Odaiba

Aku darmabakti rong dina ing wilayah Tokyo iki amarga sanajan ana wong sing pengin njupuk kauntungan lan nindakake kabeh sedina wae, iku ora bisa ditindakake. Luwih akeh amarga perjalanan menyang Odaiba butuh wektu. Dadi ing sawijining dina, sampeyan ngunjungi Asakusa lan obyek-obyek wisata kasebut lan dina sabanjure sampeyan nyedhak ing kana, nanging tekan Odaiba. Ing kene, ing pinggir kali, ana kantor-kantor kapal sing tuku tiket lan ngenteni prau. Sampeyan bisa njupuk Bis Banyu Tokyo utawa layanan saka Jalur Kali Sumida.

Kapal menyang Odaiba 2

Nalika aku teka sing pertama wis budhal nggawa prahu gedhe sing diarani Himiko, katon kaya kecoak baja lan gelas, mula aku bisa milih kapal sing luwih tradisional ing Jalur Sungai Sumida. Kapal iki sing nduwe kursi dek lan interior langsung menyang Hama Rikyu, mlaku-mlaku, ing kana kita ganti kapal lan sing anyar tekan Odaiba sajrone limang menit pandhu arah maneh. Iki kulo sing apik banget.

Ing Jembatan Pelangi

Ing njero prau sampeyan bisa sarapan lan pemandangan kutha sing luar biasa. Iki uga luar biasa nyebrang ing jembatan Pelangi lan nyedhaki Odaiba. Sampeyan ngerti sejatine Tokyo. Aku mbayar 1260 yen.

Apa sing kudu dideleng ing Odaiba

Patung Liberty ing Odaiba

Nalika sampeyan nyedhaki pulau kasebut, sawise nyebrang jembatan lan ndeleng pulau cilik ing abad kaping XNUMX Jepang nggawe batere nglawan Commodore Perry sing ora nate digunakake, kapal kasebut banjur mlebu ing tahap liyane. Sampeyan bisa njaluk peta kanggo mubeng, sanajan kabeh wong arah menyang panggonan sing padha: mlebu ing daratan.

Sampeyan bakal weruh reproduksi saka Patung Liberty lan akeh bangunan modern sing wis dibangun cukup dhuwur, kalebu alun-alun. Ing bangunan TV Fuji modern Iki minangka barang sing bisa dideleng, kanthi eskalator sing katon ora ana enteke. Ana uga stasiun sepur listrik lan luwih adoh Gundam ukuran urip. Apa mesin! Gundam minangka seri paling populer lan klasik ing anime lan ana prekara sing ora bisa diregani.

Odaiba 3

Ing sakiwa tengene Gundam ana tali nanging sampeyan bisa mlaku ing antarane sikile lan nalika wengi surup. Uga gerakane. Luar biasa! Konco yaiku DiverCity Tokyo Plaza, mall sing umure lagi telung taun, lan lilin yaiku Aquacity Odaiba, mal liyane. Kanggo ndeleng boneka sutra ana Dek Tokyo Beach Kanthi Museum Lilin Madame Tussauds, The Legoland Disocvery lan taman gastronomi sing apik.

Gundam 2

Aku dhewe lelungan rampung ing Gundam amarga sing sejatine yaiku ing Tokyo sampeyan mlaku-mlaku akeh lan aku wis mati. Kajaba iku, mal-mall ngebaki aku supaya dina ku rampung sawise Asakusa lan perjalanan prahu sing apik. Aku tetep bali, mula banjur mandheg srengenge, ing pantai lan kepengin weruh bali: apa mlaku-mlaku utawa numpak sepur?

Bali saka Odaiba

Sepur Yurikamone

Bab sing paling sampeyan lakoni yaiku menyang Odaiba kanthi cara sing beda. Ana telung cara, sejatine: sepur, prau utawa sikil. Gagasanku sing asli yaiku mlaku maneh, nyebrang dalan pejalan kaki Jembatan Pelangi. Mesthi edan! Yen sampeyan rumangsa minangka sing paling dakkarepake amarga kudu fantastis (bakal dadi sing sabanjure). Mesthi wae, sepeda ora diidini. Aku wis kesel dadi aku banjur numpak sepur. Aku uga ora getun.

Mlaku ing Jembatan Pelangi

Iku disebut Yurikamone lan sepur sing dhuwur sing nyambungake pulau kasebut karo stasiun Shimbashi garis Yamanote utawa karo stasiun Toyosu ing kereta bawah tanah Yurakucho. Layanane asring, ana sawetara kreta lan butuh wektu mung 15 menit kanthi biaya 320 yen. Ora dijamin dening JRP. Perjalanan iku apik banget, nyebrang Jembatan Pelangi lan menehi pemandangan kutha sing paling apik lan Teluk Tokyo lan ya, tetep mlaku amarga ora bisa dilalekake.

Sampeyan uga bisa nggunakake Jalur Rinkai utawa bali nganggo kapal, nanging kabeh gumantung karo sarana transportasi sing biyen sampeyan tindak. Pungkasan, yen sampeyan ora mangu-mangu karo Odaiba lan sampeyan mung nindakake kanggo Gundam utawa ora, aja nganti lali. Odaiba pancen hebat!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*