Rute Kastil liwat Guadalajara, Spanyol

Yen sampeyan seneng tenan kedaton abad pertengahan lan sampeyan wis mikir ngunjungi Spanyol banjur dolan menyang wilayah Castilla la Mancha Ya, dheweke menehi sampeyan sawetara Rute Kastil, kanggo Albacete, kanggo Ciudad Real, kanggo Guadalajara, kanggo Cuencua lan kanggo Toledo. Ing kasus Rute Kastil liwat provinsi Guadalajara Sampeyan bakal ngerti istana sing duwe peran penting banget ing wektu reklamasi lan repopulasi wilayah kasebut. Contone, tur sing nggawa sampeyan liwat Segontia, kutha sing penting banget ing jaman abad pertengahan. Ing rute sampeyan ngliwati kastil ing ngisor iki:

Kastil Sigüenza: dina iki dadi parador de turismo lan mlebu gratis, kanggo teras uga interior. Ing mangsa panas ana pameran lan acara budaya. Kamar iki nduwèni kamar singgasana tugu sing amba, perapian lan tembok sing dihias lan jubin ndhuwur papan kanggo kamar tamu.

Kastil Palazuelos: diwiwiti wiwit pertengahan abad kaping XNUMX lan diprentah dibangun dening Marquis of Santillana lan putrane Pedro Hurtado de Mendoza. Kastil, tembok, barbican. Paseo de ronda lan menara pajeg sing dhuwur disusun. Wis dipulihake sebagian lan minangka properti pribadi, interior ora bisa dibukak, kajaba yen pemilik ninggalake sampeyan.

Kastil Riba de Santiuste: diwiwiti saka abad kaping XNUMX lan kalebu konstruksi khas Aragonis. Iki uga duweke pribadi lan sampeyan kudu ngubungi pemilik liwat kantor pariwisata kanggo ngunjungi. Iki dadi tuan rumah makan malam abad pertengahan dadi cara sing apik kanggo ngerti.

Kastil lan Tembok Atienza: njaga makutha istana tembok lan gerbang iki. Diakoni gratis lan dibangun ing antarane abad kaping XNUMX lan XNUMX. Pemandangan saka kene ora bisa dadi luwih ayu.

Liwat: Castilla Pariwisata - La Mancha

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*