Rute NC500 sing apik liwat Skotlandia

Sing misuwur Rute 66 sing lelungan Amerika Serikat saka pesisir menyang pesisir duwe replika ing Skotlandia: dalan apik sing nuduhake lelungan lanskap sing paling apik ing Dataran Tinggi: ing Rute NC500.

Iki minangka rute pesisir sing apik banget sing diwiwiti ing ibukota Skotlandia sisih lor, kutha Inverness, lan pengembara antarane gunung, teluk lan capes sing disenengi para supir, pengendara sepeda lan pengendara ing sadawane luwih saka 500 kilometer lanskap sing luar biasa, kalebu papan kaya Pegunungan Suilven, dheweke Jembatan Kylesku Utawa banyu perak ing Loch Druim Suardalain.


Kanggo nyebut sawetara landmark paling apik ing rute sing apik iki, kita bakal nyorot pantai brora saka ngendi sampeyan bisa ndeleng lumba-lumba, paus lan segel abu-abu cedhak banget karo pesisir. Titik liyane sing kudu ditonton ing sadawane dalan kalebu pucuk Ben Hope lan kastil dongeng sing apik Dunrobin, tanpa lali reruntuhan kastil ardvreck lan apik tenan Pantai Achmelvich lan Dornoch.

Rute Pesisir NC500, sing ngetutake garis pantai Highland sing kasar saka Inverness menyang tapel wates Inggris, digawe kanggo nampilake apa sing ditawakake sisih lor Skotlandia kanggo para wisatawan sing ora tenang, kalebu masakan lokal, budaya, warisan sejarah lan ewu siji kemungkinan kegiyatan ruangan lan petualangan. Cara sing apik kanggo ndeleng sisih paling apik lan asli ing Skotlandia.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*