Panganan khas Albania

Kanggo sing ora ngerti Albania minangka republik ing Eropa Tenggara. Watese karo Montenegro ing sisih lor, Republik Makedonia ing sisih wetan, lan Yunani ing sisih kidul. Kaya ing kabeh negara, sanajan ora duwe gastronomi sing gedhe, duwe panganan sing mbedakake saka liyane, ing kasus iki Iki minangka «Sish Kebab».

Panganan sing sampeyan pahami kaya tusuk sate wedhus nganggo spit, kanggo nggawe panganan ing omah lan ngrasakake rasa Albania, sampeyan kudu nyampur minyak karo bawang, godhong teluk, ramuan aromatik, uyah lan mrico; lebokake mangkuk banjur lebokake daging ing marinade. Tutup lan lebokake ing kulkas paling ora rong jam, puterake daging supaya bisa diresiki. Utas potongan daging ing tusuk sate ganti nganggo potongan bawang banjur lebokake panggangan (ora pati cedhak karo bara). Panggang 8-10 menit, dadi coklat ing kabeh sisih.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*