Sing bisa dideleng lan ditindakake ing Hamburg

Hamburg

Hamburg minangka kutha khas, ing nomer loro sing paling padhet ing Jerman lan paling ijo ing kabeh. Wis pelabuhan gedhe lan wis dadi kutha sing ana gandhengane karo perdagangan wiwit pirang-pirang abad, sanajan ora duwe segara, nanging tlaga sing apik lan uga menehi akeh turis. Kutha sing apik lan sepi, sing akeh dideleng lan dideleng.

Kita ngomong babagan kutha Jerman sing ora paling populer nanging nawakake akeh papan sing apik kanggo turis. Ana akeh ruang ijo sing dadi kutha paling ijo ing Jerman. Ana akeh liyane sing bisa dideleng, museum, area santai, pasar lan monumen. Dadi cathet kabeh kunjungan penting ing Hamburg.

Alun-alun Balai Kota

Alun-alun Balai Kota

Saben kutha duwe papan sing paling dikenal, lan Alun-alun Balai Kota minangka papan sing ana ing Hamburg. Aula kutha wis apik fasad neo-Renaissance, lan minangka bangunan wiwit abad kaping XNUMX, nalika kutha kasebut ana ing pucuk ekonomi. Iki minangka bangunan lambang lan gedhen tenan sing saiki duwe pirang-pirang kagunan, wiwit saka papan sing ditindakake politik nganti dadi ruang pameran.

Museum Seni Kunsthalle

Galeri seni

Iki diwiwiti minangka museum sederhana kanggo seniman lokal kanggo nampilake karyane, nanging saiki dadi museum sing penting museum seni internasional, lan kudu ndeleng para penyayang seni. Karya dening Degas, Toulouse-Lautrec, Renoir, Gauguin utawa Manet bisa dideleng ing njero, dadi papan sing misuwur ing internasional.

Perjalanan prau ing Tasik Alster

Lake Alster

Kali Alster sing liwat kutha kasebut nyipta loro tlaga pedalaman sing diarani kanthi jeneng umum Danau Alster. Menyang Hamburg uga seneng plabuhan lan tlaga, mula kita bisa nggunakake salah sawijining prau wisata ing dermaga ing wilayah Jungfernstieg sing ramai kanggo lelungan tlaga ing arah wilayah sing paling mewah ing kutha kasebut. Plancongan boat sing apik lan sepi ing kutha sing ora ana segara utawa butuh.

Blanja ing Jungfernstieg

Jungfernsteig

Yen kita minangka salah sawijining sing kudu blanja ing kabeh tujuan, mesthi ana area ing saben kutha sing dikhususake kanggo iki. Ing Hamburg yaiku Jungfernstieg, lingkungan sing ana nganti sepuluh mal blanja, lan uga ing kutha lawas, papan sing kebak bangunan sing apik banget, cocog kanggo mlaku-mlaku kanthi seneng blanja.

Ngombe ing Reeperbahn

Reeperbahn

Iki dalan urip ing wayah wengi, ing papan sing penting kanggo pesta. Ing kono, kita bakal nemokake akeh lampu lan papan, amarga ing kene, ora mung pub lan bar, nanging uga toko kelamin lan brothel sing sah. Kajaba iku, iki dalan sing dimainake Beatles ing pirang-pirang papan kanggo nggawe dheweke dikenal nalika isih enom. Dumunung ing lingkungan St. Pauli lan ora bisa liwat karo kabeh lampu lan warna sing ngundang kita.

Planten un Blomen Park

Tanduran blomen

Hamburg diarani minangka salah sawijining kutha paling ijo ing kabeh Jerman, lan mesthine duwe akeh ruang alam kanggo ngaso sithik sawise ngunjungi lan pesta. Planten un Blomen park, tepat ing tengah, yaiku paru ijo kutha, lan papan sing cocog kanggo uwal lan seneng mlaku-mlaku lan kebon botani sing ana ing njero. Ing taman kasebut uga ana banyu mancur utawa wilayah sing bisa diluncurake.

Dolan maring Fischmarkt

pasar iwak

Ing dina Minggu jam wolu esuk, salah sawijining prekara paling cepet sing bisa dideleng ing kutha Hamburg kedadeyan. Babagan babagan lelang iwak ing Fischmarkt, pasar iwak paling tuwa ing kutha iki, sing dianakake wiwit abad kaping XNUMX. Sanajan kita kudu tangi luwih awal, jarene acara kasebut pancen nyenengake lan dinamis. Lelang isih esuk, nanging isih akeh sing kudu ditindakake, amarga ana klompok urip lan akeh maneh sing bisa nemokake macem-macem barang. Akeh wong saka kutha sing padha kumpul ing kene ing dina Minggu esuk.

Deleng Museum Miniatur-Wunderland

Miniatur

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng miniatur lan ndeleng perwakilan cilik ing donya, sampeyan kudu ndeleng Museum Miniatur-Wunderland sing apik. Yaiku pameran ageng Iki nggawe kabeh wong kesengsem, lan dudu masalah miniatur, nanging kabeh jagad miniatur mung kanggo kita, sing nikmati detail lengkap, amarga museum iki akeh detail. Rute kasebut nutupi luwih saka sewu meter persegi kanggo nemokake perwakilan Alpen, wilayah komersial, kutha lan uga bandara. Sing nggumunake yaiku sajrone limalas menit saben dina, jagad iki diwiwiti lan bisa dideleng, kayata, pesawat mabur.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*