Apa sing bisa digawa ing koper?

Koper tangan

Sapa sing seneng ngemas? Iki minangka bagean sing biasane dadi paling mboseni, dadi luwih saka siji. Nanging sawise mutusake tujuan sabanjure lan perusahaan sing bakal kita terbang, pengepakan minangka salah sawijining perkara sing paling dawa.

Amarga apa sing bisa digawa nganggo barang? Lan apa sing dilarang? Dhaptar kasebut cukup jembar, mula supaya ora ana masalah lan masalah Aku bakal nulungi sampeyan nyiyapake koper.

Barang sing ora bisa digawa ing pesawat

Objek sing ora bisa digawa ing pesawat  Kurang luwih, kita kabeh duwe ide babagan obyek sing ora kudu ana ing barang, nanging sing sejatine akeh wong sing ora mangu-mangu babagan sawetara, utamane sing mbutuhake banget yen pesawat mabur. Dadi Sing endi sing kudu ditinggalake ing omah?

Obyek sing landhep

Kabeh barang sing landhep dilarang, kayata es, piso (kajaba yen digawe saka plastik), pisau cukur, pedhang. Sampeyan uga kudu nyelehake agul-agul silet, amarga bisa nyebabake kerusakan. Kita ngerti manawa sampeyan ora bakal ngrusak sapa wae, nanging dheweke ora ngerti ing bandara, lan mesthine luwih aman yen luwih aman tinimbang njaluk ngapura. Uga prekara liya sing ora diidini kanthi kahanan apa wae yaiku senjata api utawa bahan peledak: bedhil, aerosol, bahan peledak plastik, granat, utawa bensin utawa sapanunggalane. Dheweke mbebayani banget, mula ora Kontrol sing bakal disita.

olahraga

Yen sampeyan minangka atlit utawa olahraga ing papan sing dituju, nuwun sewu banget yen ora bisa nggawa ing ngisor iki: harpoon fishing, teken ski, golf utawa teken Hockey, lawa baseball, gandhewa utawa panah. Sampeyan bisa nyilih saka wong sing sampeyan kenal ing kono, utawa nyewa.

Piranti lan bahan kimia

Lelungan nganggo pesawat

Ing sisih liyane, alat uga ora diidini, kayata kapak, linggis, penggerek, gergaji, gergaji, utawa sing digunakake ing kebon kanggo prune tanduran. Nanging aja kuwatir: yen sampeyan butuh, umpamane kerja ing omah, mesthine bakal bisa dipasrahake kanggo sampeyan. Sayang, sampeyan uga kudu nyelehake alat seni lan bahan kimiaSalah siji pemutih, cat semprotan utawa gas mata air mata.

Apa sampeyan bisa nggawa panganan ing pesawat? Lan ombenan?

Apa sampeyan bisa nggawa panganan ing pesawat?

Lan apa bab panganan lan ngombe? ¿Sampeyan bisa nggawa panganan ing pesawat? Apa sampeyan arep ngunjungi kulawarga, utawa yen pengin nggawa barang saka kene, sampeyan kudu ngerti yen miturut standar sing ditetepake dening Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) lan Konferensi Penerbangan Sipil Eropa (CEAC),lan ngidini nggawa nganti 100 mililiter cairan, lan kasedhiya yen ana ing kanthong plastik transparan, nutup, 20 cm x 20 cm. Minangka kanggo panganan, sing dilarang yaiku: saos, jeli, keju, yogurt lan sapanunggalane.

Mangkene, yen sampeyan umpamane menyang Mallorca (Kepulauan Balearic, Spanyol) lan sampeyan pengin njupuk ensaimada, iki kudu invoice; yen ora, sampeyan bisa entuk ukuman udakara 30 euro gumantung karo perusahaan.

Oalah, Disaranake sampeyan maca kabijakan maskapai kanggo ngerteni manawa sampeyan bisa njupuk panganan ing pesawat utawa jinis panganan sing diidini. Ing sawetara kasus, ana variasi, dadi sadurunge menyang bandara nggawa panganan, priksa manawa sampeyan bisa nggawa panganan ing pesawat sing bakal mabur.

Contone, nalika plancong ing Portugal, aku tuku kaleng sing paling apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca, nanging luwih saka jumlah mililiter sing diidini, aku kudu ditinggalake ing lemah. Nanging, jinis panganan liyane diidini, mula, Ya, sampeyan bisa nggawa panganan ing pesawat, sanajan ana sing ora kalebu.

Yen pesawat kasebut kalebu antar benua, ana panganan sing ora bisa digawa menyang negara tanggane amarga ana risiko kesehatan umum.

Obyek sing ora dilarang, nanging bisa nyebabake detektor logam

Koper kanggo pesawat

Saliyane kabeh sing wis kasebut, ana sawetara perkara sing bisa micu detektor logam, kayata kareman, prostesis, perhiasan, mobiles, sepatu lan sabuk sabuk.

  • Tindikan: yen bisa, disaranake nyopot kabeh sing sampeyan bisa. Nanging, sing paling bisa kedadeyan yaiku detektor wis diaktifake, mula sampeyan mung kudu ujar yen sampeyan wis tindikan banjur iku.
  • Prostesis: penting kanggo menehi informasi sadurunge mindhai.
  • Permata: sadurunge ngliwati Kontrol anting-anting, kalung lan gelang kudu dicopot supaya ora nyebabake detektor. Bakal dilebokake ing tray sing bisa dijupuk sadurunge scan.
  • Ponsel: padha karo perhiasan, utawa malah luwih apik: kita bakal dilebokake ing koper sadurunge menyang terminal.
  • Sepatu: yen duwe barang saka logam, ornamen utawa gesper, sampeyan kudu nyopot sadurunge mindhai.
  • Sabuk Gesper - Tansah muni detektor, mula ora ana pilihan kajaba nyopot dhisik.

Sampeyan bisa njupuk pesawat  Obyek sing diijini ing koper pesawat

Saiki kita wis ndeleng kabeh perkara sing kudu ditinggalake ing omah, saliyane cara supaya ora nyenengake ing Kontrol Keamanan, ayo ndeleng obyek sing bisa diragukan tanpa masalah:

Piranti elektronik

Ing jaman kasebut, ora ana sing kepengin ninggalake Kamera foto, tablet, laptop adoh saka na smartphone, bebener? Untunge, ing bandara, dheweke ora bakal ngandhani apa-apa yen nggawa ing barang utawa nggawa barang. Kita bisa nggawa kanthi tangan, nanging supaya ora nyolong luwih becik kita sijine ing koper. Kanthi cara iki sampeyan bakal luwih dilindhungi.

Kosmetik

Oh, kosmetik! Dheweke ora bisa kangen deodorant, utawa lipstik. Sampeyan uga bisa nggawa gel obat yen ora ngluwihi watesan 100ml. Oh, lan aja lali klip rambut.

Panganan kanggo bayi lan obat-obatan

Yen bocah isih ngombe susu saka botol utawa mangan bubur, sampeyan bisa nggawa panganan sing dibutuhake kanggo menehi panganan. Kajaba iku, yen sampeyan ngombe obat, dheweke ora bakal ngandhani; Sampeyan mung kudu priksa manawa wis ana ing wadhah asli lan nggawa resep medis.

Lan ora liya. Pilih ID sampeyan (lan paspor yen penerbangan internasional), lan rasakake!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

21 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Enedelia Castillo-Gonzalez ngandika

    Halo, sugeng siang, kula mangu-mangu, kula matur nuwun amarga wis mangsuli.
    Aku duwe anak-anak sing sinau ing Argentina, aku menehi pesen permen, tortilla jagung, kaleng cabai, keju, cabai abang, ana sawetara perkara sing bisa dijawab wong yen aku bisa matur nuwun

  2.   Yaakov Avdo Serrano ngandika

    Sepira total bobot barang lan koper tangan sing kudu disimpen ing pesawat, saben wong?

  3.   Yaakov Avdo Serrano ngandika

    Ing bocah cilik, apa kena nggawa barang sing padha karo wong diwasa?
    Aturan sing berlaku uga ditrapake kanggo bandara ing Amerika Selatan?
    Aku ngurmati tanggepan tepat wektu sampeyan.

  4.   Michael ngandika

    Aku ing Buenos Aires lan tuku peralatan ozonasi medis. Piranti elektronik, apa bisa dijupuk menyang gudang ing tim Normel utawa aku kudu mbayar mbayar maneh ???

  5.   Juan José ngandika

    Apa aku bisa nggawa aerosol komersial utawa nyemprotake conto ing koperku? 
    Gracias

  6.   pulo ngandika

    Halo, aku pengin konfirmasi manawa bisa nggawa minyak wangi 50 mililiter lan pinten jumlah kasebut sing bisa ditindakake.

  7.   pulo ngandika

    ing penerbangan menyang Amerika Selatan saka London lan nggawe stasiun ing Spanyol.

    1.    danilene ngandika

      Pira wangi sing bisa sampeyan pake kanggo sedulurku ...

  8.   yoselyn ngandika

    Hai, aku pengin, aku urip ing Iquique. Sampeyan bisa nggawa botol minuman keras menyang Santiago kanthi pesawat. Muga-muga sampeyan bisa mangsuli, matur nuwun.

  9.   jose ngandika

    Aku kudu lelungan saka Spanyol menyang Prancis, apa bisa mriksa omben-omben normal ing brik lan produk adhem nganggo tas isotermal ???

  10.   mela ngandika

    Aku duwe kanca ing Kolombia lan pesen supaya cabe lan keju garing, apa aku bisa njupuk ing koper sing ana ing rong?

  11.   Christina Maria C. ferrera ngandika

    Pira botol anggur sing bisa dakgawa saka Portugal menyang Tenerife, sing invoice, mesthine ing Ryanair

  12.   Alejandra Frola ngandika

    Halo, aku arep lelungan menyang Rio de Janeiro lan aku nggawa pirang-pirang parfum kanggo diwenehake kanggo Brothers of the Christian Church, aku pengin ngerti pinten sing bisa dakkanggo lan uga yen bisa njupuk 2 botol anggur. Matur nuwun

    1.    Marc ngandika

      Dilarang nggawa botol anggur amarga luwih saka jumlah sing diidini: 100 ml. Sampeyan mung bisa nggawa minyak wangi ing koper tangan yen ora ngluwihi jumlah sing padha.

  13.   soralla ngandika

    Halo, ing wulan Januari aku bakal lelungan saka Medellín menyang Cartajena liwat areolinea avianca, sawetara kanca sing ana ing kana, dheweke njaluk aku nggawa iwak sing ora gampang kasedhiya ing kana, uga permen lan woh-wohan. Aku pengin ngerti apa iki diijini nggawa pesawat. Matur nuwun

  14.   Tamara kaufmann ngandika

    Apa bisa nggawa keju vakum lan panganan laut beku menyang Argentina?
    Gracias

  15.   zuzu ngandika

    Dadi ora nganggo dandanan ing koper tangan? ibu kepiye kelangan tas cek ...

  16.   maria Martinez ngandika

    Aku pengin ngerti sepira bobot sing bisa daklakoni yen bisa njupuk pisco, roti, roti Paskah, jajan utawa lan kadang nggawa panganan kasebut, nanging aku pengin nggawe manawa.

  17.   Fatima ngandika

    Aku pengin ngerti apa bisa, utawa kudu entuk ijin utawa mbayar yen bisa nggawa panganan laut, kayata udang, gurita ... Lan daging sapi mentah menyang Nikaragua ???? Ngenteni balesan matur nuwun

  18.   Lorena ngandika

    Hola
    Aku pengin ngerti apa aku bisa nggawa tanduran ing gawan tanganku utawa kosok baline aku kudu mriksa (kita mabur karo Emirat saka Thailand - Dubai - Madrid)
    Gracias

  19.   Mandheg Ingrid ngandika

    Halo Aku lelungan menyang Chili saka Norwegia. Sampeyan bisa nggawa keju lan wiji rangkep uga rangkep. Aku butuh informasi iki