Sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni lan ndeleng ing Austria

apa sing kudu dilakoni lan ndeleng ing austria

Amarga nalika lelungan menyang papan sing durung nate dituju, kita kepengin ndeleng kabeh tanpa kudu mbatalake detail apa wae. Nanging sampeyan kudu seneng lelungan lan ora mesthi pindhah saka sak papan menyang papan liyane kanggo golek monumen utawa sudhut utama. Nanging ngerti carane mandheg sawetara menit kanggo nikmati pengalaman sing apik saka sudut pandang liyane. Mula, dina iki kita menehi komentar apa sing kudu dilakoni lan ndeleng ing Austria.

Un papan sing gaib kanthi akeh sing bisa dikunjungi, nanging uga cukup kanggo nikmati, sanajan sampeyan tetep ora suwe. Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni lan ndeleng ing Austria, nanging kita menehi sampeyan barang-barang sing penting lan kabeh sing paling larang regane. Sampeyan mung kudu ngatur dhewe lan nggunakake paling akeh!

Keraton kekaisaran ing Wina

Ibukutha Autria minangka papan sing kudu dipikirake. Mbokmenawi kedah dipungatosaken bilih kabeh iku ayu banget. Nanging mesthine, amarga biasane ngetrapake pirang-pirang dina, kita kudu nggunakake kesempatan kasebut. Mula, salah sawijining kunjungan penting yaiku istana kekaisaran. Sing paling penting yaiku kraton hofburg sing paling gedhe uga kuno. Ditulis manawa diwiwiti saka abad kaping telulas, sanajan sejatine wis sawetara ekstensi.

kraton vienna

Saliyane, kita nemokake kraton belvedere sing dibangun ing abad kaping XNUMX. Dumadi saka rong bangunan lan dipisahake karo kebon gedhe sing ngubengi kanthi cara gaib. Pungkasan, kita ketemu karo Istana Schönbrunn. Uga duwe kebon gedhe lan wis dinyatakake minangka Situs Warisan Dunia UNESCO. Ing kasus iki kudu diselehake ing abad kaping pitulas.

Rasakake tampilan ing Grossglockner Road

Sampeyan bisa uga mikir manawa dalan iku dudu bagean saka sing kudu ditindakake lan bisa dideleng ing Austria, nanging ing kasus iki. Wilayah kanthi kurva sing tajem, macem-macem lereng nanging akeh kaendahan ing loro-lorone. Wis jarene salah sawijining papan sing paling apik ing Eropa. Nglajengake sampeyan bakal entuk sawetara wektu amarga 48 kilometer, nanging tanpa mangu-mangu, sampeyan bakal mandheg ing macem-macem kesempatan kanggo ngramal wayahe.

dalan gedhe grosslockner

Sampeyan bakal seneng golek suketan lan tlaga, tanpa lali karo gletser. Eling ngono ora mbukak wengi lan ya wiwit Mei nganti Oktober. Ana akeh turis sing ngakses, saka saindenging jagad. Sanajan ing taun 2021, ing Meksiko Dheweke butuh ETIAS supaya bisa mlebu Uni Eropa lan nikmati pemandangan lan papan kaya iki. Bakal dadi sing anyar syarat kanggo lelungan menyang Eropa saka Meksiko.

Sing bakal dideleng ing Austria: Salzburg

Saliyane kaendahan eksternal, sing bisa dihargai ing saben pojok, uga duwe kaendahan internal. Iki minangka papan sing dadi festival festival musim panas sing apik lan kudu dielingi weruh Amadeus Mozart lair. Pusat bersejarah kasebut nduweni Katedral, uga Abbey of San Pedro utawa Biara. Uga duwe pirang-pirang istana lan museum sing bisa dikunjungi.

Salzburg

Ski ing Austria

Minangka salah sawijining perkara sing kudu ditindakake lan dideleng ing Austria. Amarga ana akeh poin sing sampurna supaya bisa nindakake olahraga iki. Sanajan luwih saka iku, amarga uga kalebu tradhisi utawa budaya. Mula, kita kudu ngomong babagan pitunjuk sing kudu dipikirake. Contone, kita temokake Innsbruck ing sikil Pegunungan Alpen, kanthi kegiyatan santai. Mesthine, liyane sing paling misuwur yaiku Ischgl, kanthi sawetara lereng lan pemandangan sing apik banget. Tanpa lali Sölden utawa Kitzbühel, ing ngendi kita bakal nemokake kutha sing bersejarah, kanthi akeh turis, sing ora mesthi ski.

ski innsbruck

Dunia Kristal ing Wattens

ing Produk Swarovski Dheweke adhedhasar ing Wattens. Sawetara desain mewah sing wis misuwur ing saindenging jagad, mula sampeyan kudu nyaosake papan sing amba kanggo nikmati kanthi maksimal. Crystal Worlds minangka taman tema sing bakal ditemokake ing Wattens, 17 kilometer saka Innsbruck. Kepiye kurang, duwe kebon gedhe, museum lan restoran uga taman dolanan, supaya bisa mbukak kulawarga.

hallstatt

Hallstatt, kutha lakeside

Kita ora bisa nglalekake desa-desa ing pinggir tlaga, amarga uga dhasar kanggo ngobrol babagan kaendahan uga ketenangan sing dihirup. Sampeyan kudu ujar manawa nganti abad kaping XNUMX, mung bisa ditempuh nganggo prau, utawa kanthi dalan sing sempit. Sawetara papan utama ing kutha iki yaiku tambang uyah, sing paling tuwa ing saindenging jagad. Uga alun-alun utamane sing nduwe wajah kebak wit anggur lan maneka warna kembang. Uga ana telung gréja lan penggalian arkeologi lan Menara Rudolf, sing dibangun ing abad kaping XNUMX. Kayane isih akeh sing bisa dideleng lan dideleng ing Austria, mula bisa dianggep wilayah wisata sing klasik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*