Rute kasebut liwat tahapan Game of Thrones ing Spanyol

Seri televisi, sing modis saiki, dadi pariwara pariwara paling apik ing pirang-pirang kutha lan negara. Iklim, macem-macem lanskap lan warisan sejarah-seni ing Spanyol sing nyenengake nggawe syuting pirang-pirang produksi internasional sing nggawe sawetara lokasi film kasebut misuwur. Sing pungkasan yaiku 'Game of Thrones'.

Ing acara syuting musim kaping lima, para produsen nggawe target menyang negara kita lan wiwit iku dheweke terus maju menyang Spanyol kanggo njupuk cicilan sabanjure. Saiki lagi ngrekam musim kaping pitu ing papan sing beda-beda kaya Negara Basque utawa Cáceres.

Kita maneh kabeh lokasi kanggo sing pengin nggawe rute Game of Thrones liwat Spanyol, tur ing negara kita lan papan-papan sing ana kedadeyan penting sing paling penting.

Andalusia

Sevilla

Seville minangka papan sing dipilih kanggo nggawe Dorne, salah sawijining kerajaan sing paling enigmatis ing alam semesta 'Game of Thrones'. Alcázar Nyata saka ibukutha Seville digunakake kanggo nggawe maneh Jardines del Agua, papan kanggo sisa kulawarga Martell, panguwasa kerajaan.

Alcázar Nyata Seville diprentah supaya dibangun minangka benteng istana dening Abd Al Raman III sajrone Abad Pertengahan sing dhuwur. Saiki digunakake kanggo papan akomodasi, utamane dening anggota Royal Royal House. Komplek arsitektur iki diubengi tembok lan ornamen banget kanggo macem-macem gaya arsitektur kayata Islam, Mudejar, Gothic, Renaissance lan Baroque.

Bulling Osuna uga dadi adegan seri lan dadi Merereen Coliseum, kutha budak saka Essos sing dibebasake Ratu Daenerys Targaryen kanthi bantuan para naga. Ing wedhi ana Khaleesi disergap dening Sons of the Harpy, bertentangan karo kabijakan lan penghapusan perbudakan.

Ing taun iki Santiponce minangka salah sawijining lokasi sing wis direkam. Kutha iki cedhak Seville dikenal amarga reruntuhan kutha Roma Itálica nanging durung dingerteni adegan endi sing bakal digawe maneh ing kana. Nanging, dikabarake bakal dadi pertemuan epik ing antarane paraga utama.

Córdoba

Ing musim kaping lima, para penggemar seri bisa ndeleng kepiye jembatan Romawi Córdoba dadi jembatan dawa ing kutha Volantis, sawijining kutha Essos. Ing pungkasan wulan November, tim Game of Thrones syuting ing kastil Almodóvar del Río ing abad kaping XNUMX, sawijining kutha cedhak Córdoba.

Castilla La Mancha

Guadalajara

Kastil Zafra, cedhak Guadalajara, minangka adegan minangka salah sawijining momen paling penting ing sejarah Game of Thrones. Bèntèng kasebut dadi Menara Sukacita Dorne, ing endi salah sawijining teori saga sing paling penting pungkasane dikonfirmasi.

Produsen seri kasebut nemokake Castillo de Zafra liwat Internet. Nalika ngunjungi, dheweke uga seneng banget karo lanskap Sierra de Caldereros sing ngubengi wilayah kasebut amarga dadi papan sing sampurna kanggo nggawe gurun Dorne.

Komunitas Valencia

Peniscola

Kastil sing misuwur wis digawe kanggo nggawe sawetara lurung-lurung lan kebon Meereen, kutha sing Daenerys Targaryen wis masang pengadilan kanthi ora ana sawetara masalah. Sadurunge seri kasebut, Peñíscola minangka tujuan pantai sing kondhang nanging asil saka Game of Thrones, kunjungan wis akeh miturut para pedagang lokal.

Wis pirang-pirang minggu kastil Beneficto XIII, "Papa Luna" lan pérangan lawas kutha wis dadi kutha Meereen. Kasunyatane, saka tembok abad pertengahan Plaza de Santa María, kita bisa ndeleng tameng omah Targeryen.

Catalonia

Barcelona

Kastil Santa Florentina de Canet de Mar, sawijining kutha cedhak Barcelona, ​​dadi adegan reuni Sam, kanca Jon Snow sing ora bisa dipisahake ing Watch Night, karo kulawargane ing benteng Casa Tarly ing Raven Hill.

Iki minangka benteng abad pertengahan saka abad kaping-XNUMX sing dibangun ing villa Romawi sing lawas. Saiki, kastil kasebut dadi omah pribadi, sanajan museume sing mbukak kanggo umum bisa dikunjungi.

Girona

Gerona ngladeni nggawe Braavos, kutha sing penting banget ing Essos, nalika sawetara plot Arya Stark lan King's Landing ditindakake. Ing lurung-lurung, Pujada de Sant Domenech lan Katedral minangka adegan sawetara poin ing musim kaping enem seri kasebut.

Barden kraton

Navarre

Taman Alam Bárdenas Reales minangka papan sing ana ing fiksi, sawijining kemah Dothraki gedhe, ing ngendi Daenerys dadi tahanan. Iki minangka lanskap semi-ara-awan sing khas kanthi tampilan lunar lan kaendahan gedhe sing diakoni minangka Cagar Biosfer Dunia, sing narik ribuan pengunjung saben taun. Umume para pendhaki lan para petualangan mlaku-mlaku, mancal utawa malah nunggang jaran liwat ara-ara samun luwih saka 42.000 hektar, bukit sing sepi lan lemah lempung.

Negara Basque

Guipuzcoa

Lanskap Pantai Itzurun ing Zumaia minangka skenario liyane ing endi tim seri sukses sukses njupuk sawetara adegan sing cocog karo musim kaping pitu. Saiki ora dingerteni papan endi ing Poniente pasisir Basque sing bakal ana gandhengane.

Biskuit

Kanggo bagean kasebut, San Juan de Gaztelugatxe, ing Bermeo, uga dadi tuan rumah syuting seri kasebut. Kaya ing Zumaia, isih luwih awal kanggo ngerti adegan apa sing ditembak amarga cocog karo musim seri sing durung dirilis.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Jose ngandika

    Ternyata dheweke wis njupuk seri ing provinsi Cáceres luwih suwe tinimbang ing endi wae ing Spanyol lan sampeyan kanthi sistematik lali ora kalebu ing dhaptar, lan kanthi sistematis aku ujar amarga ora sengaja, dudu dhaptar pisanan sing metu ing 2016 sing kebeneran uga dheweke ngilangi.

  2.   Juan Antonio Onieva Larsen ngandika

    Lan ing Almería uga njupuk foto lan wis sawetara minggu. Sampeyan kudu sinau luwih sithik.