Limang plancongan kanggo ngrasakake salju ing Spanyol

lereng ski

Musim pungkasan, luwih saka limang yuta pemain ski teka ing Resor ski Spanyol kanggo seneng olahraga favorit sampeyan. Kaya ing taun 2014, kick-off kanggo musim ski anyar wis suwe amarga musim gugur wis anget lan garing. Nanging, diwiwiti karo salju sethithik, ora umum kaya kedadeyan ing acara liyane.

Kasunyatane, kebiasaan miwiti musim ski ing minggu pertama Desember cukup anyar. Kemajuan teknologi yaiku sing ngidini advance advance iki amarga sistem salju buatan sing ngidini nggawe salju.

Bubar, cuaca ngidini wiwitan sing ditunggu-tunggu lan akeh sing wis seneng salju. Badan Meteorologi Negara (AEMET) ngelingake babagan kahanan sing durung mesthi, kanthi kahanan ora stabil lan tingkat salju saya akeh. Mula, luwih gampang disiapake, yen salju tiba-tiba katon, lan eling apa sejatine sawetara resort ski paling apik ing Spanyol.

Sierra Nevada

sierra nevada

Sierra Nevada Ski and Mountain Resort dununge ana ing Taman Alam Sierra Nevada, ing kutha Monachil lan Dílar lan mung 27 km saka kutha Granada. Didegaké ing 1964 lan 108 km ski bisa nyebar ing 115 lereng (16 ijo, 40 biru, 50 abang, 9 ireng). Nduwe 350 meriam salju buatan, limalas sekolah kabeh tingkatan lan rong sirkuit ski lintas negara ing salju ing antarane layanan liyane.

Sierra Nevada minangka stasiun paling kidul ing Eropa lan paling dhuwur ing Spanyol. Kualitas salju, perawatan lereng sing luar biasa lan tawaran luang tambahan dheweke minangka klaim paling gedhe kanggo pemain ski.

Candanchu

candanchu

Candanchú minangka resor ski paling tuwa ing Spanyol. Dununge ana ing Pyrenees Aragon lan duwe 50 kilometer ski ing distribusi (10 ijo, 12 biru, 16 abang lan ireng).

Candanchú minangka salah sawijining resort ski paling apik ing Spanyol lan misuwur kanthi pemandangan sing apik banget. Opo maneh, Minangka stasiun kanthi karakter kulawarga sing ditandhani, amarga wis mesthi salah sawijining wilayah paling apik kanggo pemain ski pamula ing donya.

Ing njaba musim salju ing Candanchú sampeyan bisa seneng olahraga liyane kayata pendakian utawa hiking kanthi rute penting kayata GR11, jalur Camille, utawa Camino de Santiago.

Astun

Astun

Dumunung ing Pyrenees Aragon, ing kotamadya Jaca, stasiun Astún duwe lereng 50 km (5 ijo, 18 biru, 21 abang lan 6 ireng-) lan duwe rute 10 km. Ing musim salju, resort ski iki nawakake akeh layanan (Angkat ski, rumah sakit, restoran lan sekolah ski) nanging ing musim panas, sawetara kursi uga mbukak lan kegiyatan kayata hiking, canyoning, arung jeram utawa pendakian ditawakake ing wilayah kasebut.

Sawise dina ski rampung, disaranake ngunjungi Katedral lan Benteng Jaca uga Biara San Juan de la Peña utawa Stasiun Kereta Api Internasional Canfranc.

Baqueira Beret

baqueira beret

Stasiun Lleida saka Baqueira Beret minangka salah sawijining sing paling lengkap ing Eropa lan sing paling gedhe ing Spanyol. Iki diresmekake ing Desember 1964 lan wiwit taun 2003 bagean trek kasebut mbukak liwat Lembah Aneu, lembah tetanggan menyang Lembah Arán, ing sisih liyane Puerto de la Bonaigua. Yaiku siji-sijine stasiun Spanyol sing ana ing lereng sisih lor Pyrenees.

Baqueira Beret duwé 155 area ski sing bisa nyebar ing lereng 103 (6 ijo, 42 biru, 39 abang lan 16 ireng) Nduwe 34 lift ski, 19 lift kursi, 7 lift ski lan 7 sabuk conveyor uga 629 meriam salju lan patbelas mesin kanggo nyiapake lereng.

La Molina

La Molina

La Molina minangka resor olahraga musim salju paling tuwa ing Spanyol kanthi lift ski komersial kaping pisanan ing taun 1943. Umume umume ana ing La Cerdanya lan 67 km ski bisa nyebar ing 61 lereng kanggo kabeh level. Penyayang ski uga bisa ngrasakake sedina ing gunung ing papan salju sing gedhe lan pipa super paling gedhe ing Pyrenees.

Wong sing ora semangat main ski bakal nemokake kegiyatan liyane ing La Molina kayata plancongan ing mesin salju, salju, segway ing salju utawa sirkuit mushing. Kajaba iku, ing La Molina lan ing wilayah La Cerdanya, Berguedà lan Ripollès, sampeyan bisa nemokake tawaran gastronomis lan hotel sing akeh banget supaya sampeyan tetep ing Gerona ora iso lali.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*