Pandangan romantis kutha Lisbon (I)

Miradouro Lisbon

Antarane sudhut sing paling romantis Lisboa, sudut pandang sing misuwur dheweke manggoni papan sing istimewa. Antarane atraksi sing paling misuwur lan wisata yaiku Miradouro das Portas do Sol, Miradouro de Santa Luzia, Miradouro da Graça lan Miradouro de São Pedro de Alcântara. Dumunung ing antarane paroki (kabupaten) San Miguel lan Santiago, ing lingkungan bersejarah Alfama, ing alun-alun Largo das Portas do Solo, yaiku sudut pandang turis Portas do Sol, teras sing nawakake pemandangan kutha Lisbon sing apik banget ing sisih wétan, nuduhake panorama kutha lan Kali Tejo sing luar biasa. Antarane titik-titik minat ing wilayah iki yaiku Greja San Vicente de Fora lan lingkungan Alfama, sing ana ing dalan-dalan sempit lan nduwurke tumpukan menyang Kali Tejo.

Ing jejere Portas do Sol, yaiku sudut pandang Santa Luzia sing misuwur, teras ing jejere greja putih cilik kanthi pemandangan kali Tejo lan atap Lingkungan Alfama, ing papan sing bisa lenggah ing sangisore pergola sing menehi warna wit anggur. Saka titik iki, sampeyan uga bisa mikir babagan kubah Greja Santa Engracia lan Greja San Esteban. Ing sudut pandang iki, loro panel jubin katon tembok ing sisih kidul sing nggawe penaklukan Kastil San Jorge ing taun 1147 lan Plaza del Comercio sadurunge gempa taun 1755.

Informasi luwih lengkap - Elevator Lisbon, salah sawijining obyek wisata sing paling apik
Sumber - Igogo
Foto - IDCC

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*