Sumber air panas ing Ourense

Sumber banyu panas Chavasqueira

Yen sampeyan ngrancang salah sawijining plancongan sing utama yaiku santai, sampeyan bisa uga mikir babagan spa utawa ngobati perawatan ing panggonan kaya sumber panas gedhe ing Ourense. Yen ana prekara sing narik kawigaten provinsi iki, mula amarga iki nduweni sumber banyu panas sing paling dhuwur lan kompleks termal sing beda sing narik ratusan turis saben taun.

Ayo ndeleng apa ing sumber panas sing beda sing bisa dituju ing Ourense lan apa mupangate. Iki minangka salah sawijining plancongan sing bisa ngrasakake kutha sing apik banget lan kita uga kaget karo sumber banyu panas lan kolam alam ing pinggir Kali Miño. Kemewahan.

Sumber air panas ing Ourense

En Ourense ana ruangan ruangan kanthi sumber air panas sing bebas digunakake, sing ditampa kanthi becik dening masarakat. Ing papan kasebut biasane ana loker kanggo nyimpen barang sanajan ora duwe fasilitas liyane kayata shower. Nanging, pengalaman sing cocog lan ngrasakake lingkungan alami minangka sing istimewa.

Sumber banyu panas Outariz

Sumber banyu panas Outariz

Hot Springs Outariz minangka salah sawijining sing paling misuwur. Dheweke duwe jembatan pejalan kaki sing misahake loro bagean sumber banyu panas. Ing sisih ndhuwur ana telpon Pozas de Outariz lan ing sisih ngisor Burgas de Canedo. Saben bagean duwe kolam banyu adhem lan telung kolam banyu panas. Ing pager kasebut ana area sing dibukak, amarga ing mangsa panas akeh wong njupuk kesempatan kanggo sunbathe. Uga ana bank lan bilik sing ana sawetara layanan. Banyu iki duwe sifat sing migunani kanggo rematik utawa radhang sendi. Sumber air panas kasebut dununge telung kilometer saka pusat kutha Ourense, tekan mobil nganggo dalan OU-402.

Sumber mata air panas saka Chavasqueira

Sumber banyu panas Chavasqueira

Sumber air panas gratis sing paling sering dikunjungi yaiku A Chavasqueira, dununge ing pinggir kali Miño, sing menehi pesona unik. Iki minangka sing pertama digawe ing kutha, kanggo panggunaane, sing nalika musim panas sing panas ing pedalaman mung wilayah kasebut digawe adhem. Banyu mineralized medium iki apik kanggo arthritis, rematik, panandhang asma lan kanggo masalah kulit. Dheweke ana ing kutha, cedhak stasiun pemadam kebakaran. Ing sakiwa tengene uga ana suket sing cukup kanggo layon mudhun nalika suryane apik. Nanging, sumber banyu panas iki bisa dibukak ing saindhenging taun, amarga banyune ana 43º.

Kolam renang termal Minangka Burgas

Burgas saka Ourense

Kutha Ourense uga duwe sawetara kolam ing tengah, kayata kolam termal iki. Kaya dene kolam alami liyane, banyune metu udakara 67º, nanging banyu adus ditemokake ing suhu ngisor, udakara 37º. Banyu kolam iki ora duwe sifat-sifat tamba kaya daerah liyane, mula umume digunakake mung minangka papan santai. Iki minangka kompleks sing ditemokake ing kolam renang gedhe iki, uga sauna sing udan. Kaya ing fasilitas liyane, sanajan ana ing njaba ruangan, dheweke duwe jam buka lan nutup sing kudu dikonsultasi.

Titik kapentingan liyane

Katedral Ourense

Nalika ngunjungi sumber banyu panas ing Ourense, sampeyan uga bisa nikmati apa sing bakal ditawakake kutha Ourense, kanthi warisan sing apik banget. Salah sawijining bangunan agama sing paling penting yaiku katedral, ngumumake tugu nasional, uga dikenal minangka Basilika San Martín. Katedral iki sampeyan bisa ndeleng macem-macem gaya arsitektur, amarga direnovasi ing macem-macem wektu, kanthi unsur Romanesque, Baroque, Neoclassical utawa Renaissance. Ing wilayah sisih kulon ana Pórtico del Paraíso, sing ngasilake Pórtico de la Gloria sing kondhang, sanajan kanthi cara sing luwih gampang.

Cloister San Francisco

Ing jejere katedral iki ana greja Santa Eufemia, wiwit abad kaping pitulas, kanthi fasad Baroque sing luar biasa. Bangunan religius liyane sing dikunjungi yaiku greja san francisco, sing misuwur kanthi klambi sing ayu sing kebak lengkungan.

Papan liya sing bisa nikmati kutha yaiku ing wilayah Alameda do Concello, wilayah sing apik karo kothak modernis sing apik. Cedhak banget karo wilayah bersejarah kutha lan uga pasar panganan. Wis ana ing wilayah bersejarah kita bisa menyang Walikota Plaza, salah sawijining poin rapat utama. Ing alun-alun iki ana Balai Kota lan uga Istana Episkopal sing lawas. Ing alun-alun iki, ana arcade supaya bisa nemokake bar lan restoran sing ngaso sing pantes kanggo ngicipi masakan Galicia sing enak.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*