Sup Cherna, cara sing enak kanggo miwiti panganan

Salah sawijining presentasi sup cherna

Salah sawijining presentasi sup cherna

Kita terus sup lan amarga kondhisi ing Kuba, ora adil ora kalebu sawetara iwak sing apik kayata cherna (kerapu) lan kanggo kesempatan iki, kita bakal ngerti kepiye sup sirah cherna (kerapu) lan kanggo iki bahan-bahan ing ngisor iki dibutuhake:

  • 2 Kepala cina
  • 1 bawang
  • 3 siung bawang putih gedhe
  • 1 mrico
  • 1 teken celery
  • 2 tomat mateng
  • 4 kentang gedhe
  • ½ Cangkir ketumbar
  • 4 sendok makan kembang srengenge utawa minyak sawit
  • 1 sendok makan minyak zaitun prawan
  • Mrico lan uyah sak karepe

Masak endhas cherna ing panci nganggo banyu nganti pecah. Saring asap iki lan tliti kanthi tliti, balung lan kabeh unsur sing ora bisa dipangan lan cadangan, ing tangan siji, duduh kaldu lan ing sisih liyane, apa iwak kasebut dhewe.

Kita bakal trikatuka bawang, mrico, celery lan tomat; Kosok baline digoreng ing lesung lan digoreng runtut. Pisanan mrico lan bawang, yen wis emas lebokake celery lan bawang putih, aduk adonan kanthi becik lan pungkasane tomat ditambahake.

Yen wis digoreng, lebokake duduh kaldu, aduk rata lan yen wis mathuk, banjur ditransfer menyang panci nganggo kaldu liyane lan lebokake kentang sing dikupas lan diced, lan cilantro sing wis disigar. Nalika kentang wis empuk, tambahi iwak lan nalika wis umob, koresake titik uyah, tambah minyak zaitun, aduk, tutup lan wis siyap. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nambah rosemary utawa udang yen pengin duwe rasa sing luwih kuat.

Informasi liyane: Pawon ing Jagad ing Actualidadviajes

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*