Syarat kanggo lelungan saka Meksiko menyang Eropa

Plancongan saka Meksiko menyang Eropa

Apa sampeyan manggon ing Meksiko lan impen sampeyan lelungan menyang Eropa kanggo nikmati adat lan papan sing unik? Yen wangsulane ya ya sampeyan ana ing papan sing paling apik. Kita bakal ngandhani syarat dhasar supaya sampeyan bisa lelungan saka Meksiko menyang Eropa kanthi keamanan lan kapercayan total.

Amarga asring kedadeyan nalika lelungan kaya ngono, mula kita mesthi ora ngerti dokumen sing bakal dijaluk saka kita. Sawise ditemokake ing garis kasebut, sampeyan mung kudu santai lan nikmati preinan sing pantes, amarga ora mesthi apik kaya iki.

Apa visa kasebut dadi syarat kanggo lelungan saka Meksiko menyang Eropa?

Tanpa mangu-mangu, mesthi dadi salah sawijining pitakon sing paling jelas. Kasunyatane yaiku yen sampeyan pengin kurang saka telung wulan ngunjungi Eropa utawa sing diarani wilayah Schengen, mula sampeyan ora butuh visa. Dadi yen preinan sampeyan mung sawetara minggu utawa luwih, sampeyan ora kudu kuwatir amarga ora prelu njaluk dokumentasi iki, amarga dingerteni yen sampeyan mung liwat.

Syarat kanggo lelungan menyang Eropa

Paspor, mesthi valid

Sampeyan mung kudu eling paspor kudu mesthi bener. Nanging kasunyatan kasebut kedadeyan ora preduli saka tujuan sing dituju. Ing kasus iki, babagan Eropa lan kita kudu tetep nganyari supaya ora ana masalah. Validitas kasebut kudu kalebu luwih saka telung wulan.

Formulir ETIAS

Nganti luwih saka telung taun, proses anyar digawe kanggo lelungan saka Meksiko menyang Eropa. Ing taun 2021, kabeh wong Meksiko kudu ngisi formulir utawa ijin iki. Bisa diarani sejenis otorisasi supaya bisa nikmati perjalanan tanpa masalah gedhe. Sampeyan bisa ngisi formulir iki sing diarani ETIAS kanthi online lan iku sah sajrone telung taun.

Ing kono sampeyan kudu ngetik jeneng, rincian perjalanan, uga informasi paspor, lsp. Ana mesthi a pandhuan kanggo ngrampungake formulir ETIAS sing bakal mbantu sampeyan ing kabutuhan. Ing sawetara menit lan sawise pambayaran kira-kira pitung euro (160 peso Meksiko) sampeyan wis siyap. Sawise panjaluk iki, sampeyan bakal duwe balesan rong utawa telung dina mengko ing alamat email sampeyan. Kabeh mau duwe tujuwane bisa ngiyatake keamanan ing Eropa.

Paspor kanggo lelungan

Karcis-plancongan

Sampeyan kudu njaga tiket pesawat kanthi apik. Amarga sanajan ora bisa dianggep priori, dheweke bisa mbutuhake kapan wae. Iki bakal nuduhake manawa sampeyan pancen duwe tanggal mlebu ing negara liya, nanging uga output. Amarga iku, kita kudu padha nggawa, disimpen kanthi apik, nanging ora kakehan amarga bisa lali kanthong utawa tas ransel.

Asuransi kesehatan, mesthi dadi pilihan sing apik

Kanthi tembung liya, ora wajib mlebu negara-negara Eropa, nanging prelu. Amarga nalika kita adoh saka omah lan pirang-pirang dina, ora ana sing ngerti apa sing bisa kedadeyan. Saben lelungan menyang negara liya, ora nuwuhake njupuk sawetara insurance Kita nutupi prekara-prekara, utamane ing babagan kesehatan lan darurat. Yen kita lunga karo bocah-bocah, mula ora penting, amarga kita ngerti, dheweke bisa lara luwih asring tinimbang sing dikarepake.

Iseni formulir ETIAS

Reservasi saben dina

Ora mesthi kedadeyan, nanging kanthi migrasi kabeh bisa ditindakake. Kadhangkala, dheweke uga bisa njaluk itinerary sing wis ditandhani. Mesthine, wong lelungan ora mesthi ngerti persis wilayah sing bakal dipindhah, ya yen njupuk reservasi hotel utawa tur bakal mbantu banget. Kaya sing dikandhakake, dudu perkara sing wajib, nanging tetep tenang, ora kaya nggawa leladen online sing wis dijaluk.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*