Taman banyu paling apik ing AS

Taman banyu paling apik ing AS

Yen ana ciri khas Amerika Serikat nalika musim panas, taman hiburan kasebut kalebu, duwe taman kualitas akeh banget, nanging kayane ora cukup, mula ana sawetara taman tema sing paling akeh dikunjungi ing saindenging jagad. . Taman banyu ing AS kasebut bisa dikunjungi kapan wae taun amarga dheweke duwe layanan khusus supaya ora adhem.

Nanging nalika panase panas, ora ana sing luwih apik lan nyenengake tinimbang nglangi kolam. Sanajan adus minangka kolam renang, pancen nyenengake, asring banget masarakat uga golek emosi. Yen sampeyan lelungan menyang Amerika Serikat lan pengin ngalahake panas lan uga seneng-seneng, mula ora bakal lali dhaptar taman banyu paling apik ing AS. Sampeyan bakal seneng-seneng lan seneng kaya bocah cilik maneh. Kayane ora cukup, taman banyu nawakake atraksi sing nggegirisi lan uga nyenengake kulawarga. Saka roller banyu nganti slide banyu, sampeyan ora bisa ketinggalan sudhut.

Nuh Ark utawa Nuh Ark

Taman banyu Ark Nuh ing Wisconsin

Taman banyu iki dununge ana ing Wisconsin Dells lan dadi taman banyu paling gedhe ing negara iki, diarani Nuh Ark amarga alesan kasebut lan urip kanthi jeneng akeh atraksi banyu sing bisa napas nalika mlebu liwat lawang. Akun kanthi ora kurang saka 51 slide, rong kolam gelombang lan simulator surfing.

Iki uga nawakake kegiyatan kanggo kulawarga, nanging yen sampeyan kepengin golek game sing ekstrim, kalebu buntut kalajengking sing nggawa turis mudhun slide sing meh vertikal ing daur ulang sing condhong. Sampeyan uga bisa liwat Black Anaconda, sing kaya roller coaster banyu lan sing paling nyenengake ing Amerika.

Kaya-kaya ora cukup uga sampeyan duwe restoran sing apik kanggo ngisi baterai lan bisa mangan panganan lokal kayata keju utawa golek saos sing enak lan ora bisa dibaleni maneh. Tanpa mangu-mangu, taman banyu iki minangka salah sawijining sing paling disaranake dikunjungi.

Schlitterbahn Waterpark

Schlitterbahn Waterpark ing Kansas

Taman banyu iki dununge ing Kutha Kansas lan sampeyan bakal gumun kanthi slide sing dhuwur. Nduwe jeneng khusus sing diarani Verruckt, yaiku slide paling dhuwur ing saindenging jagad lan bakal napas sadurunge sampeyan mlumpat. Uga duwe sawetara slide ing turis bisa mlumpat bebarengan padha cepet banget.

Nanging yen sampeyan ora dhuwur banget lan luwih seneng tetep ing permukaan segara, taman banyu iki uga menehi kali sing nyenengake kanthi pasang surut kanggo ngrasakake banyune. Sampeyan uga bisa ngrasakake ombak kaya ana ing segara sing atos lan malah mlumpat mudhun ing canyon utawa nikmati taman sing apik.

Kajaba iku, yen ora cukup, sampeyan bisa nggoleki bar ing kolam renang supaya bisa santai ing banyu sing digawe panas nalika seneng ngombe kanggo mbantu ngisi daya batere sadurunge nerusake ngulandara ing taman banyu iki.

Jagad akuatik o Water World

World Water ing Denver

Taman banyu iki dununge ing Denver, udakara 40 atraksi banyu lan Dina Banyu Sedunia nggawe pesta gedhe kanggo mengeti pentinge banyu. Mile High Flyer minangka roller coaster banyu sing apik lan minangka salah sawijining daya tarik ing taman kanthi kecepatan lan intensitas.

Badai minangka tembakan unik nalika numpak rakit ing endi pilot mudhun tabung nalika peteng ing kana badai gedhe digawe maneh. Pengunjung seneng banget amarga gludhug gedhe, sumunar cahya, udan digawe maneh lan kabeh iki ndadekake turis rumangsa bingung lan bingung.

Yen sampeyan kepengin weruh kacepetan, mula ora bakal bisa liwat Turbo Racer sing kudu ditemokake nalika mlebu ing taman banyu lan miwiti nemokake kabeh sing kasedhiya.

Putih Water Park

taman banyu putih ing missouri

Putih Water Park sampeyan bisa nemokake ing Branson. Taman banyu iki luwih cilik tinimbang taman liyane sing duwe ciri kaya ing ndhuwur, nanging sampeyan ora bakal preduli karo kabeh sing ditawakake. Banyu putih menehi ganti rugi kanggo ukurane lan uga duwe atraksi sing teratur banget, lan sing paling apik ... yaiku duwe kegiyatan kanggo kulawarga, uga kanggo bocah cilik.

Nduwe slide sing diarani KaPau sing nduweni keturunan kanthi titisan 70 derajat lan kanthi corak sing bakal njupuk hiccup sampeyan. Nanging dheweke uga duwe atraksi kanggo kabeh umur, dadi sampeyan uga bisa seneng, contone, Splashaway Cay karo geyser lan penembak banyu sing bakal mbantu sampeyan nikmati saben sudhut. Nanging ana sing umume nyebutake turis supaya lunga menyang taman banyu iki, tinimbang menyang liyane, lan iku jadwal. Sajrone wulan Juli lan Agustus, taman banyu hiburan mbukak nganti sepuluh wengi wiwit Kamis nganti Setu.

Water Negara USA

Taman hiburan iki dununge ing Williamsburg, Virginia lan dadi salah sawijining taman tema paling apik sing bisa ditemokake saiki. Sampeyan bakal ngidini sampeyan ngrasakake rasa ora bobot ing sawetara obyek wisata kayata balapan arung jeram ing bukit lan langsung bali menyang tembok raksasa sing bakal narik napas sampeyan. Sampeyan uga bisa lunga karo telung kanca menyang Aquazoid sing dirancang kanggo wani.

Taman hiburan minangka sing paling wani lan sampeyan bisa nikmati lemari roller banyu. Mesthi, iki minangka taman sing apik kanggo wong sing seneng seneng banyune lan srengenge. Supaya sampeyan bisa seneng lan ngaso ing sacedhake atraksi, petualangan, lan kegiyatan sing ditawakake. Sampeyan uga bisa seneng lan dadi bagean saka pertunjukan langsung sing ditindakake ing macem-macem wektu, sing cocog kanggo bocah.

Saiki sampeyan ora duwe alesan, sampeyan duwe dhaptar sing apik kanggo milih taman banyu sing paling cocog karo kapribadian utawa kepentingan kulawarga, kanggo nikmati kanthi cara sing gedhe!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Rega mlebu taman ngandika

    Rega mlebu taman