Taman Warner ing Madrid

Gambar | Seneng Madrid

Diresmekake ing wulan Juni 2002, Parque Warner Madrid minangka salah sawijining taman tema paling penting ing Spanyol bebarengan karo Port Aventura lan Terra Mítica. Atraksi, ketemu & salam, pertunjukan, panganan, toko ... Parque Warner de Madrid seneng banget kanggo kabeh kulawarga ing perusahaan Bugs Bunny, Daffy Duck, Batman, Scooby Doo lan akeh karakter liyane.

Apa sing diarani Parque Warner?

Taman tema Madrid iki duwe 700.000 m2 sing dipérang dadi limang bidang tematik utama: Hollywood Boulevard, Warner Bros. Studios, DC SuperHeroes World, Old West lan Cartoon Village. 41 atraksi ing luar angkasa, sawetara kalebu unik ing jagad, disebar ing saindenging wilayah kasebut, kalebu Warner Beach Park. Iki minangka area santai kulawarga akuatik ing Parque Warner, ing endi sampeyan bisa nikmati nglangi sing nyenengake nalika musim panas.

Saben dina ana pagelaran 18 acara, parade lan animasi sing beda kanggo kabeh pamirsa, sing bakal nggawe kabeh anggota kulawarga seneng.

Gambar | Hosteltur

Apa pertunjukan sing paling apik?

  • Akademi Polisi Edan 2: Mburu, jeblugan lan lompatan luar biasa nggawe acara iki paling apik ing taman kasebut.
  • Batman Dimulai: Mirip banget karo sing sadurunge, nanging saiki ana alam semesta Batman.

Lan atraksi paling apik?

Warner Park misuwur kanthi kualitas atraksi, utamane kanggo roller coaster. Sawetara sing paling misuwur yaiku:

  • Superman: Pirang puteran lan tumindak roller coaster padha karo Dragon Khan ing Port Aventura kanthi tiba 50 meter lan 90 kilometer per jam kanthi kecepatan maksimal.
  • Batman La Fuga: Coaster roller kuwalik sing tekan 80 kilometer per jam. Sing seneng numpak Superman uga bakal seneng nalika numpak Batman.
  • Coaster Express: Iki minangka roller coaster kayu sing dawa siji kilometer.

Kajaba iku, Taman Warner uga duwe atraksi liyane kayata pesawat ulang-alik, jeram, banyu pesisir lan macem-macem atraksi bocah-bocah kayata Akademi Pilot Baby Looney Toones, Scooby Doo Adventure, Cartoon Carousel utawa Cars of Clash saka The Joker, antara liya.

Gambar | Taman Warner

Rega tiket

Bujang (+ 140cm)

29,90 € Online
€ 40,90 Loker

Junior (antarane 100cm - 140cm)

29,90 € Online
€ 32,90 Loker

Senior (luwih saka 60 taun)

29,90 € Online
€ 32,90 Loker

Bocah-bocah (ing ngisor 100cm gratis)

Warner Park Jam

Parque Warner mbukak pirang-pirang dina ing taun, nanging ing mangsa adhem, bukaan biasane diwatesi ing akhir minggu lan preinan. Cuaca apik yen wiwit mbukak meh saben dina.

Jam buka taman hiburan jam 11:30 nanging kantor tiket mbukak setengah jam luwih dhisik. Babagan wektu tutup ing wulan Juli lan Agustus, dheweke ditutup nalika tengah wengi kanggo njupuk cuaca sing apik ing wayah wengi nalika musim panas, suwene taun, gumantung saka wulan lan dina seminggu, penutupan bisa diwiwiti jam 24:18 00: 21 pm utawa 00:23 pm, mula disaranake mriksa jadwal ing web sadurunge menyang Parque Warner.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*