Wisata menyang Gunung Takao, tujuan panorama Tokyo

Minggu kepungkur aku ngandhani yen ing perjalanan pungkasan menyang Jepang aku fokus Tokyo lan sekitare. Yen dudu perjalanan kaping pisanan, sampeyan duwe luwih akeh wektu kanggo ngunjungi papan sing ora turis utawa paling ora sampeyan milih ing plancongan pertama mlebu negara kasebut.

Dadi, ing sawijining esuk Februari sing adhem lan cerah, kita mutusake mbukak Gunung takao kanggo metu saka alas beton lan ndeleng megalopolis Tokyo saka adoh. Ing kene dak tinggalake kabeh iInformasi praktis kanggo ngunjungi Gunung Takao lan pengalamanku.

Gunung Takao

Dununge udakara jam saka pusat Tokyo lan dudu gunung sing kaya ngono ukuran udakara 599 meter. Nanging jarak lan dhuwure kasebut bisa ditrapake lan sampeyan bisa nemokake kepiye pagunungan Jepang ing kabeh geografi.

Gunungan iku tujuan hiking sing populer banget lan ana pirang-pirang rute, udakara wolung, sing bisa ditututi lan diwenehi tandha tandha. Sayange, meh kabeh tandha isih ana ing basa Jepang, nanging cukup kanggo nemokake sethithik supaya ora ilang. Gunung kasebut minangka bagean saka Taman Nasional Meiji no Mori Takao Quasi lan ing cerita rakyat Jepang dheweke digandhengake karo kami sing diarani tengu. A tengu Dheweke minangka makhluk legendaris, soko manungsa, manuk, dadi setan sing pungkasane dadi pelindung, semangat gunung lan alas.

Kepiye carane tekan Gunung Takao

Saka Stasiun Sepur Shinjuku, ing jantung Tokyo, numpak sepur lan mung 50 menit sampeyan teka. Sepur kagungane Baris Keio lan ana sepur langsung semi winates. Regane 390 yen, udakara patang dolar AS lan ana layanan saben 20 menit. Sampeyan bakal nggawa sampeyan ing stasiun Takaosanguchi.

Uga, yen sampeyan duwe Jepang sepur lan sampeyan pengin njupuk kauntungan saka iku, sampeyan bisa nggunakake: sampeyan njupuk ing Shinjuku ing JR Chuo Line menyang stasiun Takao lan ing kono sampeyan nyambung karo Keio. Minangka stasiun siji lan regane mung 130 yen. Sampeyan ngirit 390 amarga sampeyan nggunakake sepur Jepang nasional. Stasiun docking dibangun ing dhuwur supaya nalika ngenteni layanan Keio sampeyan bisa miwiti ndeleng pemandangan.

Sawise lelungan mung telung menit, sampeyan tekan stasiun Takaosanguchi, kalebu desa gunung sing apik banget. Sampeyan sawetara meter saka stasiun kabel, cara paling cepet kanggo nanjak nanging ora mung siji amarga mesthi bisa mlaku kanthi mlaku. Aku lunga ing wulan Februari lan adhem mula dalan kabel paling apik.

Sampeyan bisa mbayar plancongan, 930 yen, utawa mbayar 480 yen yen pengin mlaku, sampeyan nindakake lan yen ora munggah ing ndhuwur, sampeyan tuku tiket supaya bisa bali maneh. Perjalanan kasebut cekak nanging ana bagean sing paling tajem sing meh vertikal sampeyan. Apik banget! Amarga Februari isih musim salju lan taun iki wulan iki adhem banget salju wis dijaga ing gunung dadi pemandangan sing apik.

Jalur kabel iki dioperasikake wiwit jam 8 esuk nganti jam 5:45 sore, sanajan ing preinan lan preinan, jam operasine ditambah. Ora nutup dina apa wae. Yen musim semi utawa musim panas, aku bisa uga condong menyang chairlift, lift liyane kasedhiyaNanging ing angin adhem aku bakal beku. Chairlift kasebut regane padha karo mobil kabel nanging beroperasi antara jam 9 esuk nganti 4:30 sore nganti jam 4 sore antara Desember lan April.

Kasunyatane yaiku yen sampeyan lunga ing musim semi, kanthi kembang sakura, utawa ing musim gugur kanthi warna sing apik, chairlift mesthi apik.

Gunung Takao

Sawise metu saka dalan kabel sampeyan bisa milih mangan banjur miwiti. Ing sacedhake stasiun kasebut ana sawetara kafe lan toko sing adol souvenir gastronomi. Uga ana mesin penjual minuman populer lan bangku kanggo ngaso. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa beda rute sing mbukak lan wiwit saiki sampeyan duwe sawetara titik panorama sing luar biasa kanggo motret sing pertama.

Yen sampeyan duwe wektu ing kana, sampeyan bisa miwiti tur kanthi ngunjungi Taman Kethek sing mbukak esuk lan ora nutup dina setaun. Diakoni yaiku 420 yen. Jepang lan kethek dadi kanca raket lan iki papan sing pas kanggo ditliti. Ana area sing ditutup kanthi gelas, sekitar 40 kethèk sing ditampilake kaping pirang-pirang dina lan uga kebon kembang liar sing asri, luwih saka 500 spesies. Aku nerusake rute amarga isih awan lan aku kepengin nggunakake srengenge amarga Tokyo mesthi awan awan.

 

Sampeyan bakal weruh akeh wong Jepang, umume umure, lan aku kaget banget, sing nganggo klambi mlaku-mlaku lan bolak-balik munggah gunung kaya umure 30 taun. Trail 1 diwiwiti ing dhasar gunung, nanging pendakian angel, sanajan bagean-bagean sing aspalan, mula meh kabeh diwiwiti ing sisih ndhuwur. Ana dalan sing ora diaspal lan ora kabeh padha liwat stasiun liwat kabelway lan chairlift.

Lintasan liya ditutup wektu iki amarga ana salju lan lunyu. Sejatine yaiku sawayah-wayah taun iku papan sing apik, kanthi akeh satwa amarga ana luwih saka 1200 jinis tanduran lan kewan lan serangga, ing antarane bajing lan kethek. Ing musim semi minangka papan sing kebak kembang ceri, soko sing bisa dideleng (yen sampeyan lunga, mula aku nyaranake sampeyan terus setengah jam sawise ndhuwur menyang wilayah sing dikenal kanthi jeneng Itchodaira). Ing ngisor iki kalebu macem-macem wit ceri.

Lan pungkasane yen sampeyan ora bakal pindhah menyang Tokyo lan pengin ngalami onsen, bath Jepang tradisional, sampeyan bisa uga ing kene. Ana sing Keio Takaosan Onsen Gokurakuyu kanthi jedhing kapisah kanggo pria lan wanita. Wektu iki aku ora bisa nikmati onsen amarga aku ora pengin pisah karo bojoku, nanging yen kowe lunga karo kanca-kanca, disaranake banget.

Gunung Takao minangka tujuan sing apik kanggo tamasya saka Tokyo. Yen sampeyan sadurunge 2015, aku menehi saran supaya bali amarga stasiun wis direnovasi kabeh lan kaendahan kayu sing anget. Ing akhir minggu isih akeh wong, nanging yen sampeyan wiwit dina Senen nganti Jumuah, sampeyan bisa ngrasakake meh dhewekan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*