Pemandangan paling apik ing Madrid

Pemandangan saka Madrid

entuk views paling saka Madrid Iku banget prasaja. Kaya dene kutha-kutha gedhe liyane ing donya kayata New York o London, ibukutha Spanyol wis akeh pencakar langit. Lan uga sawetara monumen sing, amarga dhuwure, menehi panorama kutha sing apik banget.

Yen sampeyan nambah iki orography aneh Madrid, karo sawetara titik sing luwih dhuwur, sampeyan duwe sawetara apik saka kemungkinan kanggo ndeleng saka ndhuwur. Malah ing gendheng saka sawetara bangunan, viewpoints wis diinstal sing kurban sampeyan a 360 derajat panorama kutha. Amarga tawaran kasebut amba banget, kita bakal nuduhake sampeyan mung sawetara papan sing menehi tampilan paling apik ing Madrid.

Pengadilan Inggris Callao

Pemandangan saka Gran Via

Grav Vía saka sudut pandang El Corte Inglés ing Callao

Sampeyan mbokmenawa wis blanja ing El Corte Inglés de la Alun-alun Callao. Kothak sing padha iki wis dadi tontonan dhewe, kanthi bangunan kayata bioskop homonim, ing bangkai karo poster mitos sawijining ombenan populer utawa ing Tekan Istana. Nanging, ing Kajaba iku, iku tutuk saka lurung-lurung minangka penting minangka Carmen, Preciados utawa Gran Vía.

Sampeyan bisa uga ora ngerti yen sampeyan bisa munggah menyang teras El Corte Inglés sing ana ing nomer loro ing alun-alun. Pemandangan sing spektakuler lan gratis. sampeyan bakal weruh ing Royal Palace (mung ing cornice iki sampeyan duwe viewpoint liyane gedhe), ing Plaza de España, ing Katedral Almudena lan sakèhing kamulyan kang kasebut ing ndhuwur Gran Vía kanthi bangunan modern lan eklektik.

Kaya sing padha ora cukup, ing teras padha duwe a tawaran gastronomic kelas kapisan, karo toko roti, restoran lan es krim. Dadi, nalika sampeyan ngombe utawa mangan, sampeyan bisa nikmati salah sawijining pemandangan Madrid sing paling apik. Nanging sampeyan uga bisa munggah, mung, kanggo contemplate panorama. Ngombe ora wajib.

Círculo de Bellas Artes, klasik ing antarane pemandangan paling apik ing Madrid

Lingkaran Seni Halus

Círculo de Bellas Artes, kang rooftop nawakake salah siji sing paling apik views saka Madrid

Dhewe, bangunan Círculo de Bellas Artes patut dikunjungi. Dumunung ing nomer 42 Calle de Alcalá lan dirancang dening Antonio Palacios, menehi a gaya eklektik kanthi akar neo-baroque. Merata spektakuler interior sawijining, karo undhak-undhakan grand lan teater ora kurang ayu.

Sampeyan uga bisa munggah menyang gendheng kanggo ndeleng Madrid. Ing kasus iki, sampeyan kudu mbayar, nanging biaya mung papat euro lan ganjaran apik banget. Pintu mlebu saka resepsi sing padha lan ana lift sing nggawa sampeyan langsung menyang teras lan duwe lawang kaca ing mandeg pungkasan.

Sawise ana, sampeyan bakal nemokake cafeteria lan patung tembaga monumental saka Minerva, dewi Kawicaksanan, digawe dening John Louis Vassallo. Nanging, ing ndhuwur kabeh, sampeyan bakal duwe unparalleled 360 derajat panorama kutha, saka Sierra de Guadarrama ing sisih lor menyang Cerro de los Ángeles ing sisih kidul.

Mercusuar Moncloa

Pemandangan saka Mercusuar Moncloa

Pemandangan Madrid saka Faro de Moncloa

Minangka jeneng kasebut, konstruksi iki, kanthi resmi disebut Menara Lampu lan Komunikasi Dewan Kota Madrid, dumunung ing distrik Moncloa-Aravaca. Woh saka desain Salvador Perez Arroyo, diresmikake ing taun 1992 lan minangka bangunan paling dhuwur nomer sewelas ing kutha kasebut.

Dhuwuré 110 meter, saéngga bisa dideleng saka ngendi wae ing sisih lor-kulon kutha. Nanging, dheweke gazebo sing bentuke sabit lan ditutup karo kaca ana ing 92. Kanggo munggah menyang, ana loro elevator njaba lan uga gilap. Sadurunge, sampeyan kudu ngliwati ruang resepsi pengunjung sing ana ing pangkalane.

Sampeyan bisa ngakses sudut pandang sing spektakuler iki wiwit Selasa nganti Minggu saka jam 9:30 nganti 19:30. Nanging, kapasitas winates kanggo alasan keamanan. Ing kasus apa wae, yen sampeyan munggah menyang, sampeyan bakal entuk salah siji sing paling apik views saka Madrid, paling ing syarat-syarat sisih lor sawijining.

Menara Madrid

Pemandangan saka Menara Madrid

Pemandangan saka Menara Madrid

Jeneng iki diwenehi kanggo bangunan spektakuler dumunung ing Plaza de España lan antarane Calle Princesa lan Gran Via, dirancang dening Julian lan Jose Maria Otamendi lan dibangun antarane 1954 lan 1960. Saiki paling dhuwur nomer enem ing Madrid, kanthi 162 meter kalebu antena sing makutha. Kanggo menehi gambaran babagan ukurane, kita bakal ngandhani manawa proyek kasebut bakal nampung 500 toko, sawetara galeri, hotel lan malah bioskop.

Uga, kanggo sawetara taun iku bangunan paling dhuwur ing Spanyol. Saiki, hotel iki dumunung ing wolung lantai pisanan lan omah pribadi ing liyane. Sampeyan uga bisa munggah menyang teras lan njaluk apik views saka lurung-lurung tengah ngendi iku dumunung, nanging uga saka Casa de campo, sing Royal Palace lan gunung cedhak kutha kanggo Lor.

Ing sisih liya, cedhak banget karo sudut pandang sing nggumunake iki, sampeyan duwe liyane sing ora nggumunake. Kita ngomong babagan rooftop Hotel Riu Plaza. Dumunung ing lantai 27 lan ora cocok kanggo wong sing lara vertigo. Kita pitutur marang kowe iki amarga, ing kasunyatan, ana rong terraces lan sampeyan bisa pindhah saka siji menyang liyane liwat a trotoar lantai kaca.

Mobil kabel Casa de Campo

Pemandangan saka mobil kabel Madrid

Istana Kerajaan lan Katedral Almudena saka mobil kabel Casa de Campo

Ing Casa de Campo sing wis kasebut, sampeyan duwe instrumen liyane sing apik banget kanggo ndeleng pemandangan Madrid sing paling apik. Kita ngomong bab mobil kabel, kang uga duwe kauntungan sing nawakake sampeyan a panorama obah saka skyline saka kutha.

Ing lelampahan kang, kang diwiwiti ing Pelukis Rosales, ngliwati taman mawar ing Parque del Oeste, stasiun Príncipe Pío, pertapan San Antonio de la Florida utawa Kali Manzanares nganti rampung ing Bukit Garabitas saka Country House.

Gunggunge meh rong ewu limang atus meter lan dhuwure maksimal 40. Butuh udakara sewelas menit kanggo nutupi jarak kasebut lan duwe 80 gondola, sing saben siji bisa nampung wong lima. Nanging, ing ndhuwur kabeh, mbayangno pemandangan sing menehi sampeyan kutha. Lan, kaya kabeh iki ora cukup, ing pungkasan perjalanan, ing Casa de Campo, sampeyan duwe restoran kanggo ngranggeh kekuatan sawise trip karo parking kanggo mobil.

Kajaba iku, mung cedhak mobil kabel, saka sawetara reruntuhan, sampeyan uga duwe views apik banget saka sisih kulon Madrid. Kajaba iku, sampeyan ndeleng tlaga omah negara, ing pinggir kali Manzanares lan, yen dina iku cetha, ing sierra.

Pakdhe Pio Hill

Pakdhe Pio Hill

Madrid saka Cerro del Tío Pío

Dumunung ing kecamatan ing Jembatan Vallecas, luwih khusus ing tetanggan saka Numancia, wis cedhak karo Moratalaz. Iki minangka wilayah sing akeh emigrants sing teka kanggo nambah kahanan urip ing ibukutha, nanging saiki dadi taman. Ing titik paling dhuwur, ana a gamelan arsitektur kanthi gazebo lan patung segitiga kraton ilusi Del Enrique Salamanca.

Saka ing kana, sampeyan bisa ndeleng pemandangan Madrid sing spektakuler, utamane nalika srengenge srengenge. Panorama nyakup meh kabeh kutha, saka bangunan telpon ing Gran Via nganti Menara Chamartinliwat misuwur Citraan komunikasi.

Candi Debod

Candi Debod

Kuil Debod, saka ngendi uga ana salah sawijining pemandangan Madrid sing paling apik

Konstruksi iki Mesir Kuno wis diinstal ing taman kulon, ing jejere Paseo del Pintor Rosales, sing wis kasebut nalika ngomong babagan mobil kabel. Iku mandeg ing ngendi Barak Gunung dumunung. Candhi iki disumbangake menyang negara Spanyol ing taun 1968 dening Pamrentah Mesir minangka rasa syukur kanggo kolaborasi kita kanthi tepat nylametake sing paling penting. candhi nubian.

Iku luwih saka rong ewu taun lan darmabakti kanggo Amon saka Debod wis Isis. Intine yaiku Kapel Adijalamani utawa Relief kang, minangka jeneng nuduhake, decorated karo pemandangan alluding kanggo dewa Amun kasebat. Kajaba iku, pesawat wis mammisi utawa bale adoration Isis, kapel Osiriac, ing wabet utawa area pemurnian kanggo para imam lan sing disebut Treasure Crypt, ing antarane unsur liyane.

Nanging, yen konstruksi iki menarik minangka monumen, ora kurang omah sing nyawang sing ana ing mburi taman ngendi iku. Wis mbayar teropong lan nawakake sampeyan perspektif sing beda Royal Palace lan saka Katedral Almudena, nanging tampilan uga tekan ing taman tema.

Istana Cibeles

Istana Cibeles

Palacio de Cibeles, ing menara tengah ana sudut pandang

Dumunung ing alun-alun kanthi jeneng sing padha, bangunan sing nggumunake iki saiki dadi kantor Dewan Kutha Madrid lan dadi ruang pameran. Nanging uga dikenal minangka kraton telekomunikasi amarga wis dadi pos, telegraf lan pusat telpon. Konstruksi kasebut wiwit wiwitan abad kaping XNUMX lan nduweni a gaya modernis kanthi unsur neo-plateresque lan barok ing fasad.

Kajaba iku, nawakake kita spektakuler viewpoint dumunung ing menara tengah sawijining ing dhuwur saka lantai pitu. Sampeyan bisa munggah menyang mung rong euro. Ing ijol-ijolan, sampeyan bakal entuk pemandangan sing spektakuler Paseos del Prado lan Recoletos, uga ing Castilian. Kaya-kaya kabeh iki ora cukup, ing lantai enem sampeyan duwe restoran.

Ing kesimpulan, kita wis nuduhake sampeyan panggonan sing nawakake sampeyan views paling saka Madrid. Nanging, ana akeh liyane. Contone, viewpoint dumunung ing kubah saka Katedral Almudena; salah siji saka Green Wedge Park, ing tetanggan La Latina, utawa ing Manzanares Linear Park, ngendi, Kajaba iku, sampeyan duwe Sisa arkeologi gedhe regane kayata kutha La Gavia utawa Villaverde Romawi Villaverde. Endi saka sudut pandang iki sing paling menarik?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*