The View, restoran sing muter

The View Restaurant, New York

Mesthi sampeyan wis asring ndeleng ing televisi ing restoran revolving saka Amerika Serikat, lan mesthine ing wektu sing padha sampeyan ngira manawa luwih becik njupuk pasangan sampeyan ing kono, lan nikmati mangan romantis. Dadi, nyiyapake weteng lan dompet amarga aku bakal menehi pitutur marang kowe ing endi sampeyan bisa nindakake ing New York.

Aku ora ngerti apa sampeyan wis nate krungu Hotel Marriott Marquis, sing ana ing Broadway, cedhak banget karo Times Square. Iki minangka salah sawijining hotel paling mewah lan larang ing New York, lan hotel iki, ing lantai 47, dununge Tampilan, siji-sijine restoran sing ana ing kutha.

Sapa wae sing wis ngliwati situs iki wis setuju kanggo menehi pitakon sing padha: panganan cukup kurang, nanging sing paling penting ing babagan iki, panemune pancen cocog banget. Dadi, aku ngelingake sampeyan sadurunge, sanajan rada larang, sampeyan ora bisa nikmati panganan sing berkualitas, utamane prasmanan, nanging ya saka pemandangan sing apik banget, sing kabeh diarepake kabeh wong nalika tekan papan kasebut.

Wis loro jubin, siji yaiku restoran, sing jelas sampeyan mangan luwih apik nanging regane larang banget, lan liyane uga prasmanan, ing endi sampeyan mangan luwih elek nanging luwih murah. Kanggo mbukak sing pertama, luwih becik Book online luwih dhisik, mula entuk meja sing apik ing cedhak jendela. Kanggo pindhah menyang nomer loro, sampeyan uga bisa memesan, sanajan ora angel golek papan sing apik yen sampeyan antisipasi mangan sethithik, lan sawetara menit sadurunge jam 6 sore.

Opsi apa wae sing sampeyan pilih, muga-muga sampeyan seneng lan ora pusing banget, mula dhisik, sensasi ngowahi cukup aneh, sanajan butuh wektu sakjam kanggo ngrampungake giliran lengkap.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*