Penawaran akhir minggu ing Milan, penerbangan plus hotel

Duomo Milan

Kita seneng banget nalika nemokake penerbangan plus penawaran hotel sing kalebu. Amarga tanpa mangu-mangu, nalika nindakake akun, kita bakal ngerteni yen bathi luwih akeh. Ya iku sing wis ditemokake kanggo sampeyan. A tawaran akhir minggu ing Milan, supaya sampeyan bisa njupuk kauntungan saka plancongan romantis sing sampurna.

Kadhangkala kita duwe wektu nanging mikir yen lelungan bakal larang banget tinimbang sing sejatine. Mula, kanthi tawaran akhir minggu ing Milan, sampeyan bisa miwiti wulan Februari kanthi cara sing paling apik. Sampeyan isih duwe wektu kanggo mikir, nanging ora kakehan amarga iki jinis nawakake, dheweke mabur lan ora luwih becik ujar.

Flight + hotel kanggo akhir minggu ing Milan

Akhir minggu ing Milan pancen istimewa. Amarga kita wis nemokake salah sawijining tawaran sing ora gampang ditindakake. In total, telung wengi kanggo nikmati ing salah sawijining papan sing paling apik. Tawaran iki kalebu penerbangan lan wektu menginap. Papan sing dipilih yaiku Hotel Residence Zumbini, sing nduwe total 50 kamar kanthi televisi lan sambungan Wi-Fi gratis. Kajaba iku, sampeyan duwe pawon bareng yen pengin nyimpen panganan ing restoran. Mesthi wae, jedhing pribadi.

Tawaran akhir minggu Milan

Hotel iki dununge udakara 3,4 kilometer saka pusat. Apa sing nggawe lokasine sampurna dadi komunikasi paling akeh. Ing jarak 5 kilometer, sampeyan bakal duwe Katedral Milan lan 4 Museum Nasional. Mula, saka jarak lan kesederhanaan, saengga kita bisa duwe papan sing apik kanggo ngaso. Wiwit awan, kita bakal saka sisih siji menyang sisih liyane, kaya biasane. Dadi penerbangan uga telung wengi ing papan iki bakal regane 172 euro, wong. Yen ide nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa nggawe reservasi Last Minute.

Kamar dobel Milan

Apa sing bakal katon ing Milan nalika tekane

Nalika tekan ing tujuan ing wayah sore, kita isih kudu lunga menyang hotel lan pungkasane, wektu saya suwe. Mula, sing bisa ditindakake yaiku nyedhaki dalan utawa alun-alun sing paling akeh lan njupuk kanthi santai, ngrasakake sore sing nyenengake. Ing Alun-alun Duomo Minangka titik wiwitan sing apik kanggo akhir minggu ing Milan.

Katedral Milan

Ing kana sampeyan bakal ketemu Katedral Milan. Salah sawijining bangunan paling lambang. Ing luwih saka 157 meter iku salah sawijining katedral paling gedhe ing saindenging jagad. Pembangunane diwiwiti ing taun 1386 nanging luwih saka limang abad. Amarga iku, pirang-pirang gaya dipasang ing kene. Dadi, kita bisa ngrasakake papan lan lurung-lurung ing saubengé. 'Via Dante' lan 'Plaza della Scala' uga dhasar.

Dina kapisan ing Milan

Esuk kita bisa nyedhaki 'Piazza Mercanti'. Iki minangka salah sawijining sing paling apik sing bisa kita nikmati. Ing kene kita bakal nemokake 'Palazzo della Ragione'. Bangunan sing bakal dibedakake amarga bata sing abang lan sing diresmekake ing taun 1233. Patung-patung lan uga jubah nyedhiyakake kita karo 'Loggia degli Osli', saka ngendi acara-acara publik beda-beda wis diumumake.

Piazza Mercanti

Sekolah sing paling bergengsi uga saiki uga sekolah 'Casa dei Panigarola' lan 'Palazzo de Giureconsulti'. Ing Via Dante, kita bakal tekan akeh kafe lan restoran, nanging luwih suwe maneh bakal ndeleng 'Kastil Sforzesco'. Permata liyane kanggo dikunjungi. Mesthi sawise bagean iki, ing wayah sore, kita bakal ngunjungi toko sing paling akeh utawa nolak ing kafe kanggo santai lan nikmati kabeh spesialisasi.

Dina kapindho ing Milan

Sampeyan bisa nggawe telpon 'Pemakaman Monumental'. Kanggo akeh, dudu mandheg kaping pisanan sing dienggo, nanging kanggo umume, umume museum kaya ing njaba. Wiwit ing kana kita bakal ndeleng akeh patung Italia uga kuil Yunani. Ing sisih ngarep, kita wis bisa ngurmati makam sawetara jeneng paling misuwur ing papan kasebut. Uga ana versi sing luwih cilik saka 'Kolom Trajan'. Greja Santa María delle Grazie uga narik kawigaten, utamane amarga ngemot 'Perjamuan Pungkasan' dening Leonardo da Vinci. Salah sawijining lukisan sing paling misuwur, nanging ya, kanggo ndeleng manawa sampeyan kudu pesen sadurunge.

Pemakaman Milan

Yen sampeyan pengin terus liwat wilayah sing paling cedhak, kita bakal ketemu Basilika Santo Ambrose. Dibangun maneh ing abad kaping XNUMX, kanthi gaya Romanesque. Menara bata kasebut ing ketinggian sing beda-beda, nanging akeh perhatian. Sampeyan bisa visit ing wayah esuk lan uga ing wayah sore, dadi aja kesusu. Sawise iku, sampeyan bisa menyang Museum Arkeologi utawa Greja San Maurizio. Sanajan kita ora bisa lali Greja San Lorenzo Maggioreamarga sing paling tuwa ing Milan. Ing 'Pinacoteca Ambrosiana' sampeyan bakal nemokake 24 kamar kanthi karya sing penting banget dening Leonardo da Vinci utawa Caravaggio, lan liya-liyane. Yen isih akeh wektu, kita bakal mlaku liwat dalan-dalan sing paling penting, amarga bakal nemokake rahasia tanpa wates kayata lingkungan Navigli, kanthi kanal-kanal kasebut. Akhir minggu lengkap ing Milan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Ismael Cazares ngandika

    apik tenan sampeyan kudu nyoba spesial thanks.

    1.    Susana godoy ngandika

      Matur suwun, Ismael!
      Salam 🙂