Tawaran akhir minggu ing Lisbon: Penerbangan + hotel kanthi rega istimewa

Akhir minggu ing Lisbon

Un akhir minggu ing Lisbon iku mesthi warta apik. Paling penting, nalika ngomong babagan rega sing ditutup lan ekonomi sing kalebu penerbangan uga hotel. Ibukutha Portugal mesthi siyap kanggo nampani pariwisata sing teka ing saindenging jagad.

Mula, sanajan sampeyan wis ana kesempatan, mesthi wayahe ngulang maneh. Amarga sampeyan bakal nemokake kegiyatan anyar, kanthi sudhut sing sampeyan ora duwe wektu kanggo ngunjungi lan kabeh iki, amarga regane luwih murah siji sing bisa mbayangake. Mesthi wae, kanthi nyenengake lan mesthi cedhak karo pusat. Apa sampeyan pengin seneng tawaran kaya iki?

Flight + Hotel kanggo akhir minggu ing Lisbon

Sejatine manawa kanggo ngerti sudhut apa wae ing jagad iki, kita bakal mbutuhake luwih akeh wektu tinimbang akhir minggu. Nanging ing kasus iki, tawaran kaya sing wis kasebut ora bisa uga boros. Amarga sampeyan bisa ngagetne pasangan lan menehi wong rong dina ing setelan unik lan romantis. Tepate ing wayah esuk dina Jumuah, 17 Mei, kita bakal budhal menyang tujuan, bali ing dina Minggu awan.

Tawaran penerbangan menyang Lisbon

Pemergian kasebut kedadeyan saka Madrid lan tekane, mesthine bakal ana ing bandara Humberto Delgado. Lelungan sing kurang saka sakjam setengah. Dadi ing sekejap mata sampeyan bakal wis nikmati tujuan sing unik. Kaya sing diomongake mung rong dina, kita mung bakal nggawa koper tangan sing uga kalebu ing tiket, mula ora kudu ngenteni mriksa.

Hotel budget ing Lisbon

Sawise tekan kana, kita bakal tetep ing hotel 'Turim Iberia Hotel', sing udakara telung kilometer saka pusat. Cedhak karo museum 'Calouste Gulbenkian' lan gunggunge ana 86 kamar. Sampeyan kudu nyebutake manawa bandara kasebut udakara 4 km, mula uga kita ngomong babagan jarak sing cedhak, saliyane pilihan kanggo metro lan bis. Dadi, ing ringkesan kita duwe, nginep ing hotel iki sajrone rong bengi uga penerbangan regane 259 euro per wong. Kayane apike? Ya, sampeyan wis bisa nggawe reservasi LastMinute.

Kepiye cara njupuk kauntungan rong dina ing Lisbon?

Mesthi, ana akeh sudhut sing ditawakake papan kaya Lisbon. Mula, akhir minggu ing Lisbon uga bakal menehi kita cukup wektu kanggo mlaku ing lurung-lurung. Kita bisa miwiti telpon Lingkungan Baixa sing minangka salah sawijining pusat. Ing kana sampeyan bakal nemokake Avenida de la Libertad utawa Plaza de los Restauradores lan ing sacedhake, Plaça do Rossio. Ing Lift Santa Justa Minangka obyek wisata liyane sing uga kudu dipikirake. Iki minangka cara kanggo ngubungake sisih ndhuwur lan ngisor kutha, sanajan saiki dadi obyek wisata.

Santa Justa Elevator

Titik utama liyane yaiku Barrio Alto. Saka kana, kita bisa ndeleng pemandangan sing apik sing bakal diduweni saka Mirador de San Pedro. Ing wilayah iki, kita uga bakal duwe Greja San Roque sing adoh, yen mudhun ing dalan 'Rúa Pedro de Alcántara'. Plaza del Comercio uga duwe pemandangan sing luar biasa, ing wektu sing padha mbahas babagan papan liyane. Ing Lingkungan Alfama Iki uga minangka poin liyane sing kudu dikunjungi ing akhir minggu ing Lisbon, saliyane Santa Luzia.

Menara Belem

Kastil San Jorge, dibangun ing abad kaping-XNUMX, narik kawigaten para turis. Saka kene, sampeyan bisa terus mudhun ing dalan sing gedhe lan sampeyan bakal bisa nemokake Katedral Lisbon, diwiwiti saka abad kaping rolas. Tujuan sabanjure yaiku Belém lan menara. Sanajan, aja lali Biara Jerónimos, sing uga dinyatakake minangka Situs Warisan Dunia bebarengan karo Menara kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*