Telulas aplikasi sing migunani kanggo lelungan karo bocah-bocah

pelatih

Wis ora ana wektu nalika kabeh kulawarga bersabar sabar nalika preinan lelungan nganggo mobil pirang menyang tujuan sing dipilih. Untunge, dalan utawa mobil saiki ora kaya taun-taun kepungkur lan amarga teknologi anyar, perjalanan kulawarga kanthi dawa bisa dadi gangguan sing apik banget, utamane nalika lelungan karo bocah sing ora sabar lan gugup.

Supaya perjalanan luwih nyenengake, teknologi kasedhiya kanggo kulawarga kanggo aplikasi sing ora kaetung sing bakal luwih gampang lelungan. Kajaba iku, mobil kita saiki bisa dadi ekstensi smartphone lan bisa dadi pusat pemancar Wi-Fi. Nggunakake sistem multimedia mobil lan nglengkapi bocah cilik nganggo tablet, kita bisa nggawe perjalanan luwih nyenengake uga bisa ngrancang luwih apik. Ing ngisor iki sawetara aplikasi sing migunani kanggo lelungan karo bocah-bocah. 

Aplikasi kanggo muter

msqrd1

MSQRD

Bubar angsal dening Facebook, MSQRD adhedhasar sistem pangenalan wajah sing ngidini sampeyan ngganti wajah wong sing misuwur, karakter utawa kewan karo kita lan diabadikan ing selfie utawa video. Kajaba iku, app iki duwe macem-macem saringan kanggo ditrapake ing gambar. Bocah-bocah lan wong tuwa bakal seneng nggawe wajah lan nggawe rai ing ngarepe tablet. Kasedhiya ing iOS lan Android.

Otak iku ing

Aplikasi iki bakal nggandheng bocah sing luwih tuwa. Iki kalebu ngrampungake teka-teki liwat tantangan visual sing diarani. Supaya bisa mindhah saka layar, sampeyan kudu ngrampungake tantangan kanggo ngerti endi papan sing beda-beda, mula ora mung nyenengake nalika lelungan, nanging uga bisa ngasah kapinteran. Kasedhiya ing iOS lan Android.

manuk nesu

Game klasik

Manuk kasebut dijupuk saka Angry Birds, permen manis saka Candy Crush utawa pitakon Trivia minangka taruhan sing aman kanggo ngenteni wektu. Kajaba iku, game klasik kasebut wis ngrusak rekor download ing iOS lan Android.

Shake Make lan Monster Ijo Gedhe

Dheweke ngidini bocah bisa ngasilake gambar kartunis bocah Ed Emberley tanpa mbutuhake potlot lan kertas. Sampeyan mung kudu mindhah piranti seluler sing digunakake. Kanthi cara iki, gambar bakal bisa diurai dadi potongan sing kudu disatukan maneh ing wektu sing wis ditemtokake. Shake Make kasedhiya ing Apple lan Big Green Monster ing Android.

Crita CreAPP

Crita CreAPP minangka aplikasi sing nyenengake banget supaya bocah bisa imajinasi lan kreatifitas. Aplikasi iki ngusulake supaya bocah-bocah milih karakter, setelan, lan kahanan crita kaya ing gambar enem kartunis Spanyol sing misuwur. Crita kasebut uga bisa dicritakake nganggo basa Inggris, saengga bocah cilik dadi kenal karo basa kasebut lan sinau. Aplikasi iki gratis ing mode dhasar, kanggo iOS lan Android, sanajan mengko bisa tuku paket sing menehi macem-macem crita.

Aplikasi kanggo ngatur perjalanan

pantai

iBeach

Sapa sing ora nate mikir nyiapake plancongan ing pantai lan nemoni cuaca sing ora apik? iPlaya minangka aplikasi sing migunani banget kanggo nggoleki informasi babagan pantai Spanyol: kualitas, negara segara, ramalan cuaca, angin lan ombak. Kanthi cara iki, tamasya menyang pesisir bisa direncanakake kanthi luwih becik yen arep udan utawa ora lan nyiyapake rencana alternatif sadurunge sing ngidini kita nggunakake dina kasebut, kayata ngatur kunjungan menyang kutha sing cedhak utawa pesenan tiket kanggo ngunjungi tugu utawa museum. Sampeyan bakal nemokake iPlaya ing iOS lan Android.

Divertydoo lan Whatsred

Thanks kanggo Divertydoo, kita bisa sinau babagan kegiyatan paling apik sing bisa ditindakake sak kulawarga nalika plancongan ing kutha sing bakal dikunjungi. Minangka pelengkap, kita bisa ndownload Whatsred ing ponsel kanggo menehi informasi babagan rencana lan alamat uga kanggo golek diskon lan promosi. Kaloro aplikasi kasedhiya ing Android lan iOS.

alas

NatureApps

Aplikasi iki dianugerahi minangka sing paling apik ing kategori "pariwisata aktif nasional" FITUR ing taun 2014. Nawakake pandhuan gratis lan mbayar kanggo para penggemar hiking ing saindenging wilayah nasional, sanajan kanthi dominasi wilayah barat laut: Asturias lan Galicia. NaturApps kalebu bagean saka rute sing gampang, dianjurake kanggo bocah lan ngidini sampeyan nyaring telusuran kanthi kesulitan, dawa, kanthi pit utawa jinis rute. Kasedhiya kanggo piranti Apple lan sistem operasi Android.

Life360

Liwat GPS seluler, Life 360 ​​ngidini wong tuwa ngerti dununge anak-anake, uga nggawe titik rapat yen ana wong sing kesasar ing antarane wong akeh. Uga duwe tombol anti-panik sing, gumantung saka cara ngatur, nalika ditekan ngirim pesen menyang kabeh anggota kulawarga utawa menyang layanan darurat. Mangkene mungkasi panggilan alamat umum ing pusat blanja lan pantai. Kasedhiya ing Android lan iOS.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*