Telung bangunan paling dhuwur ing Hong Kong

Hong Kong iku salah sawijining kutha sing paling apik ing saindenging jagad. Aku seneng amarga ora mung babagan gedung pencakar langit nanging uga babagan banyu ing endi wae lan pulau-pulau ing saubenge, lelungan feri, pantai, blanja sing enak lan masakan sing enak. Nanging aku wis ujar manawa ana bangunan pencakar langit ing kene lan kasunyatane. Dina sing prahara, lan Hong Kong ngerti babagan badai, ora saben wong kudu ana ing jubin ndhuwur nanging kudune pancen cocog. Bangunan sing dhuwur ing kana pancen akeh, nanging dina iki aku bakal ngomong babagan telung bangunan paling dhuwur ing Hong Kong:

. Pusat Perdagangan Internasional: Bangunan iki nduweni dhuwur 484 meter kanthi 118 jubin sing ana kantor lan hotel. Wis rampung taun kepungkur lan dadi bangunan paling dhuwur nomer papat ing donya lan bangunan paling dhuwur nomer telu ing China. Iki dibangun ing ndhuwur Stasiun Kowloon lan dadi bagean saka Union Square. Hotel kasebut minangka cabang saka rantai Ritz-Carlton lan jubin 102-118. Kolam renang lan bar paling dhuwur ing jagad iki ana ing lantai paling dhuwur. Apa sampeyan bisa mbayangno? Dek pengamatan ora pati dhuwur, ing lantai 100 lan diarani Sky 100. Dijadwalake bakal dibukak ing wulan April 2011 iki.

. Loro Pusat Keuangan Internasional: Bangunan iki dhuwuré 416 meter lan nduwé 88 jubin kebak kantor. Dibangun ing taun 2003 lan minangka bangunan paling dhuwur kaping pitu ing saindenging jagad lan nganti taun kepungkur minangka bangunan paling dhuwur ing kutha kasebut. Pancen digawe saka rong pencakar langit, IFC Mall lan Four Season HK, nanging Tower 2 minangka bangunan paling dhuwur nomer loro ing kutha kasebut. Nduwe 86 toko sawetara jubin sing ora diumumake sing dianggep apik ing budaya Tionghoa. Bangunan iki dikuwasani entitas finansial

. Plaza Pusat: Bangunan iki dhuwuré 374 meter lan jubin 78 sing mung ana kantor. Iki minangka bangunan paling dhuwur nomer sewelas ing saindenging jagad. Nduwe bentuk segi telu amarga kanthi cara iki sampeyan bisa ngrasakake luwih akeh tampilan pelabuhan lan entuk papan internal.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*