Telung resort ing Kepulauan Seychelles

Aku ngrencanakake preinan sabanjure lan sawise ngentekake pirang-pirang tujuan ing musim salju sing dikarepake tujuan pantai. Papan kanggo ngendhokke tujuan utama, tujuan kanthi mujur nengen sing apik, matahari terbenam sing apik lan layanan kelas kapisan.

Ukurane Pulo Seychelles? Kapan aku lelungan karo Emirat, aku nemoni wong sing liwat Dubai sawetara dina lan terus menyang Seychelles. Mesthi wae dudu tujuan sing murah, nanging yen dadi bulan madu utawa ulang taun mbok menawa ... Wayahe liburan ngimpi. Dadi lah telung resort mewah ing Syechelles.

Kapuloan Seychelles

Punika a bangsa pulau kalebu 115 pulau ing bagean Samodra India sing apik 400 kilometer persegi, sawetara derajat kidul khatulistiwa. Ana pulau-pulau sing luwih gedhe lan luwih cilik, ana karang, lan liya-liyane watuk banget.

Seychelles dianggep minangka a tujuan kemewahan lan cukup kanggo ngerti hotel sing cocog, nanging kudu diarani ngluwihi resort iku tujuan urip liar sing apike.

Le Chateau De Feuilles

Resor iki ana ing pulau praslin, sawijining pulau granit sing dadi pulau paling gedhe nomer loro ing negara iki. Ing ngisor iki Valle de Mai, sawijining situs sing dadi Situs Warisan Dunia kanggo alas klapa segara. Resor kasebut persis ing Pointe Cabris lan bisa tekan pesawat saka Mahé, ing penerbangan biasa mung 20 menit sing mangkat kaping pirang-pirang dina. Sampeyan uga bisa nindakake perjalanan helikopter.

Iki minangka akomodasi sing cilik banget lan super eksklusif amarga mung duwe sangang ruangan lan suite dipérang ing antarané sing ana ing château lan sing ana ing bungalow gaya lokal. Ana limang jinis kamar lan vila kanthi rong kamar turu. Duwe kategori limang lintang lan ing Seychelles yaiku mung akomodasi sing kalebu asosiasi dunya sing prestisius Relais & Châteu.

Resor kasebut menghadap Teluk St. Anne lan romantis banget, sampurna kanggo pasangan. Dheweke duwe pulau ing sacedhake, Grande Soeur, sing bisa disewa kanthi kapisah utawa dinikmati ing akhir minggu. Diubengi wit kurma, anggrek, kembang tropis lan manuk. Beyond dumunung laguna biru anget ing Samodra India. Restoran kasebut dianggep paling apik ing Seychelles lan nawakake sarapan lengkap, nedha awan à la carte lan nedha bengi.

Uga nawakake layanan spaBisa digunakake ing sisih ndhuwur bukit, dadi pemandangane apik banget. Uga duwe jacuzzi panorama sing bisa dideleng saka segara, rolas pulau tetanggan lan cakrawala. Bayangake karo pasangan sampeyan! Lan regane regane papan sing apik iki? Regane piro Perlu dingerteni manawa sampeyan bisa nyewa layanan kanthi sarapan utawa setengah Papan (jinis kabeh kalebu), nanging ora kalebu ombenan.

Kanthi sarapan, tarif mung saka 473 euro nganti 806 euro, gumantung kamar. Kanthi setengah papan, yaiku saka 611 euro dadi 944 euro saben wengi saben wong. Regane kasebut tanpa pajak (15%) lan layanan (10%), lan minimal telung wengi. Dheweke uga kalebu sewa mobil, bahan bakar, lan asuransi gratis sing dibayar kanthi kapisah) lan plancongan sedina menyang pulau Grande Soeur.

Pulo Private Fregate

Pulo pribadi iki ana ing sisih wétan Pulo Mahé, pulau utama Nusantara. Minangka pulo granit sing muncul saka segara con pitung pesisir ayu, dadi pribadi, malah penyu milih dheweke ngasilake lan ing wektu liyane bajak laut Arab nggunakake papan perlindungan. Saka Mahé sampeyan teka kanthi feri utawa helikopter mung 20 menit.

El kompleks duwe 16 vila sing dibangun ing lereng salah sawijining sisih pulau. Dheweke disambungake kanthi jalur karo pelabuhan lan restoran lan kajaba konstruksi kasebut, kabeh pulau isih liar. Sing duwe pro lan kontra. Amarga tangane manungsa ora pati ngerti, pesisir kadang-kadang dicekel penyu, nanging ... kaya ngono. Komplek kasebut pancen mewah banget kolam pribadi kanggo saben villa, teras lan rincian ing endi wae.

Saben villa duwe butler eksklusifSampeyan bisa nyilem, mancing segara jero, surfing, kayak, utawa olahraga banyu liyane. Ana sing gym, bar, WiFi lan spa. Spa iki ana ing posisi istimewa, kanthi pemandangan apik lan diubengi ijo. Produk kasebut alami banget, uga bahan-bahan panganan, kanthi persentase dhuwur ditanam ing pulau kasebut.

Tarif? Regane larang banget. Aku ndeleng tarif 4700 euro saben wengi...

Seychelles Pulo Lor

Pulo Lor liyane pulau granit sing cedhak karo Mahé. Ukurane mung 2 kilometer persegi Lan kayane sampeyan sejatine ngambang ing Samodra India. Mung entuk helikopter lan saiki sampurna kanggo para pecinta alam.

Vila paling gedhe ukurane 450 meter persegi lan mewah banget, dihias nganggo gaya kolonial, nganggo kayu lan katun murni. Villa 1 nganti 10 kalebu rong kamar turu, nanging Villa 11 paling gedhe lan kanggo pasangan. Dheweke digawe saka kayu lokal lan Dheweke duwe kolam renang dhewe lan kabeh padha ngadhepi pantai. Komplek kasebut nduweni jantung yaiku ing endi ana alun-alun lan bar kasebut nyawang segara. Iki minangka papan pertemuan sing uga disuguhake panganan yen sampeyan ora pengin ing villa utawa ing pantai.

Staf mesthi dobel nomer tamu lan dadi papan sing istimewa yen ora ana menu ing restoran amarga koki masak sing kejiret. Tarif? Ya, vila saka 1 nganti 10 regane udakara 2500 euro saben wengi lan villa 1 babagan 4 ewu euro. Temenan kalebu kabeh panganan, omben-omben lan koktail (kajaba anggur).

Iki uga kalebu wisata snorkeling, kayak, kenaikan trek, nitih sepeda gunung, dina mancing, umbah-umbah LAN WiFi lan nggunakake mobil kanggo pindhah saka kene menyang kana.

Kanthi hotel kaya iki, aku mikir yen sing paling dakburu marang jutawan sejatine yaiku sing bisa dideleng. Apa sampeyan bisa mbayangake sawetara dina ing swasana pantai kasebut?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*