16 teras paling apik ing Madrid

Gambar Hotel ME Madrid | Travel4news

Wong-wong sing duwe kesempatan nglampahi sawetara dina ing Madrid nalika musim panas bakal weruh yen wengi banget dawa amarga panase ora ngidini sampeyan turu lan awan bisa uga sesak banget. Untunge, teras Madrid minangka sekutu paling apik kanggo warga lokal lan pengunjung kanggo nglawan suhu sing dhuwur.

Ing ibukutha, ana teras kanggo kabeh selera lan kanthong, nanging kabeh duwe rencana sing sampurna kanggo sore sing ora iso lali ing perusahaan pasangan utawa kanca. Ing ngisor iki sawetara teras paling adhem ing Madrid sing ngrasakake musim panas kanthi ngombe.

Teras kanggo mangan

Radio Rooftop Bar (Hotel ME Madrid Plaza Sta. Ana, 14 taun)

Hotel Me Madrid Reina Victoria ngimpor konsep sukses Radio Rooftops Bar internasional kayata ME London utawa ME Milan, sing nggabungake musik, gastronomi sing apik lan pemandangan sing luar biasa supaya para pelanggan bisa ngrasakake wayah wengi sing ajaib.

Ing Madrid, teras iki nduweni pemandangan apik saka Plaza de Santa Ana, Teater Spanyol lan atap tradisional kutha. Wis 400 meter persegi ing endi sawetara lingkungan disebarake: restoran, area bar lan bar koktail utawa pribadi, antara liya.

Menu Mediterania kanthi sentuhan eksotis sing ditawakake chef David Fernández ing restoran Radio Rooftop Bar Hotel ME Madrid, ngupayakake teras iki dadi salah sawijining barang penting musim panas. Aja lali pesen koktail amarga dirancang kanggo masangake panganan.

Sudut pandang Thyssen (Paseo del Prado, 8)

Gambar | Sudut pandang Thyssen

Dumunung ing loteng museum sing misuwur, teras lan restoran iki mbukak lawang wiwit tanggal 1 Juli nganti 3 September kanggo nawakake makan malam sing enak dening El Antiguo Convento Catering.

Teras istimewa, tampilan istimewa lan menu khas Mediterania sing mewah nggawe restoran spesial lan eksklusif kanggo sore musim panas ing sangisore lintang. Rencana iki gabung karo bisa nikmati musik live ing Setu wulan Juli lan Agustus.

Florida Retreat (Republik Panama Walk, 1)

Gambar | Bar Hotel Restaurant

Taman Florida sing lawas saiki wis direnovasi maneh. Ora mung nyedhiyakake dekorasi anyar lan proposal rekreasi anyar, nanging uga teras sing apik sing janji bakal dadi papan perlindungan kanggo warga lokal lan wong asing nalika musim panas.

Dumunung ing atap restoran Florida Retiro lan ing jejere kubah sing apik, iku paling apik kanggo mangan awan, nedha bengi utawa sawetara omben-omben ing salah sawijining papan sing paling istimewa ing kutha kasebut. Koki Joaquín Felipe ngrancang menu enak sing ditondoi kanthi kualitas bahan lan rasa rasa murni.

Penawaran ringan lan seger miturut musim panas lan papan sing bisa ngrasakake salad, sashimis, ceviches, ham Iberia lan sushi sing enak.

The Paratrooper (Calle de la Palma, 10 taun)

Gambar | Mangan & Seneng Madrid

El Paracaidista minangka salah sawijining teras paling apik ing Madrid amarga toko multi-lantai ing omah ing Calle de la Palma, ing kana sampeyan uga bakal nemokake bioskop cilik, area sing khusus kanggo blanja utawa ruang maca.

Nanging sing dadi minat kita ing kene yaiku restoran lan teras El Paracaidista, sing ana ing lantai pungkasan lan istana sing wis direnovasi iki. Sanajan ana ing jantung lingkungan Malasaña, papan iki isih durung populer lan sampeyan bisa nikmati kanthi tentrem atine.

Ing atap ana restoran, papan sing amba diarani Parq dihiasi meja lan bangku kayu kanggo nikmati tawaran gastronomi sing sederhana, beda-beda lan sehat banget. Salad, roti isi daging babi sing ditarik, tuna biru panggang lan pizza gourmet sing regane cukup.

Nedha bengi sing sedhep kasebut kudune diakhiri nganggo roti panggang ing bar koktail Cubanismo, sing ana ing lantai paling alus. Teras cilik kanthi udara kolonial sing cocog kanggo ngombe karo kanca-kanca. Sanajan pancen ing El Paracaidista, urutan faktor ora ngowahi asile.

Teras ing tengah

Hotel Kepala Sekolah (Marqués de Valdeiglesias Street, 1)

Gambar | Kepala Sekolah Madrid

Amarga hotel mutusake mbukak awake dhewe ora mung kanggo tamu, nanging uga kutha liyane lan warga lokal wani nglintasi resepsi kanggo nggayuh atap, teras hotel dadi papan sing disenengi akeh wong supaya bisa urip kanthi panas sing panas banget.

Sajrone pirang-pirang taun, teras ing hotel The Principal dadi salah sawijining ruang paling modis ing ibukutha, amarga ngombe sawise kerja lan seneng ngombe nalika esuk nalika mikirake pemandangan Gran Vía sing apik.

Refresh dhewe karo klasik koktail tradisional kayata gin lan tonik utawa martini garing mitos bebarengan karo usulan sing paling inovatif ing lingkungan sing luar biasa, diubengi taman kutha wit zaitun lan cemara lan latar mburi kutha ing latar mburi.

Rooftop Forus Barcelona (Dalane Barcelona, ​​6)

Gambar | Gendheng Forus

Pungkasan taun 2016, Azotea Forus Barceló diresmikake ing Pasar Barcelona ing Madrid, sawijining oasis cilik kanggo warga lokal, saliyane blanja, seneng produk gourmet uga ngombe nganti subuh. Sanajan ora duwe pawon, bisa ngemot panganan sing adhem lan sehat.

Sing paling khas ing teras iki yaiku katon kaya oasis kutha kanthi dekorasi magnolia, delima, pring lan maple Jepang.

Proposal gastronomi saka Azotea Forus Barceló ditetepake kanthi filosofi panganan sehat. Salad, sup kadhemen, panganan mentah, jus lan smoothie lan koktail kayata Barcelonaito (versi mojito) kasedhiya ing menu.

Kamar Hotel Mate Oscar (Alun-alun Pedro Zerolo, 12)

Gambar | Wisatawan

Nalika ngobrol babagan teras sing paling apik ing Madrid, ora bakal bisa ngobrol babagan teras sing misuwur ing Room Mate Oscar Hotel. Sampurna kanggo pertempuran musim panas sing panas ing kolam renang ndhuwur atap lan luwih saka 30 koktail ing menu minuman. Teras Kamar Hotel Mate Oscar mbukak saben dina nganti jam 2 esuk.

Sejatine manawa ing Madrid ora ana pantai, nanging yen sampeyan kudu nginep ing ibukutha musim panas iki, ora ana sesi santai ing ruang santai kanthi kasur Bali, kursi santai lan kunjungan panorama supaya seneng banget.

Hotel Indigo Madrid (Silva Street, 6)

Gambar | Wisatawan

Sing ana ing Hotel Indigo minangka salah sawijining teras sing paling dikarepake ing Madrid. Nalika cuaca apik, papan iki dihiasi dadi oasis kutha sing otentik amarga alas buatan lan kolam tanpa wates kanggo ngrasakake kesegaran karo kutha ing sikilmu.

Justru Hotel Indigo Madrid wis njadwalake pirang-pirang Aqua Brunches kanggo musim panas iki wiwit jam 13 sore nganti 16 sore. sampeyan bisa nggabungake nglangi ing kolam renang sing apik karo menu sing enak lan lengkap. Janjian sabanjure tanggal 6 Agustus, mula ati-ati aja nganti kliwat.

Kaya ora cukup, ing akhir minggu wiwit tanggal 4 Juni, musik elektronik njupuk teras liwat jam 18 sore. lan 23pm. kanthi sesi Sky Zoo sing kondhang. Rencana nyata!

Teras musim panas

Teras Atenas (Dalan Segovia, S / N)

Gambar | Wektu entek

Ing jejere Cuesta de la Vega lan pemandangan Katedral Almudena sing apik, kita nemokake Teres Atenas sing populer. Papan sing apik banget kanggo ngrasakake awan sore lan wengi kanthi swasana santai lan tenang.

Dumunung ing taman godhong, ing teras iki ing Madrid, ngenteni meja bakal luwih gampang ditanggung amarga, yen ana kebeneran, ana akeh wong, siji bisa lungguh ing suket kanggo ngombe omben-omben lan angin alam sing lembut.

La Terraza Atenas misuwur kanthi pagelaran langsung, sesi DJ, pesta tema lan kolam cilik kanggo adhem ing sikil sampeyan. Tansah tanpa mandheg nyoba koktail sing enak sing ora bisa nolak: piscos, gintonics, mojitos ...

Gymage (Calle de la Luna, 2)

Gambar | Madrid Gratis

Ing wilayah Triángulo Ballesta (Triball) cedhak Callao ana teras sing madhep greja San Martín de Tours: Gymage. Resor kutha luwih saka 700m2 nyebar ing rong level lan kasusun saka bar cemilan, area ruang tunggu, restoran lan kolam tanpa wates cilik kanggo keperluan umum.

Oasis anyar ing Madrid suwene panas iki duwe menu sing ati-ati adhedhasar proposal seger lan entheng kanthi rega sing terjangkau. Kajaba iku, cocog banget kanggo kerja sawise sampeyan bisa milih saka macem-macem koktail sing nganggo utawa tanpa alkohol nalika kita mikir srengenge surup saka teras kasebut.

Nalika wayah wengi, lampu lan dekorasi ruangan nggawe swasana sing adhem kanthi pemandangan atap Malasaña lan gereja San Martín de Tours.

Arzábal (Jalan Santa Isabel, 52)

Ing jejere Museum Reina Sofía lan ing sikil, kita nemokake teras ing teras Arzábal, papan kanthi ukuran 900 meter kanthi wit lan kembang kanggo ngrasakake proposal gastronomi paling apik nalika musim panas. Sawise sedina nyambut gawe utawa ngunjungi galeri seni sing apik, Arzábal bisa dadi pilihan sing apik kanggo istirahat.

Ing teras sing rame, amarga sesi DJ, kita bakal bisa ngrasakake daging lan iwak panggang sing enak, uga saka menu sing disimpen, karoket utawa daging asap. Kabeh iki dirasakake nganggo segelas anggur utawa sampanye sing enak. Tim sampeyan bakal menehi saran pasangan sing paling apik kanggo saben sajian.

The Cantina de Matadero (Paseo de la Chopera, 14)

Gambar | Siji kanggo loro

Salah sawijining mesin budaya pungkasan Madrid yaiku Matadero, ing wilayah Legazpi. Ing kana, kita bisa menehi tren paling anyar ing hiburan lan budaya nalika ngombe lan cemilan ing Cantina de Matadero sawise kunjungan.

Gegayutan karo ruang iki, upaya kanggo ngreksa estetika industri ing wiwitan abad kaping rong puluh sing kompleks kasebut duwe, nanging adaptasi karo jaman anyar lan kebutuhan tujuan anyar sing dikarepake diwenehi. Kantina dipérang dadi pirang-pirang wilayah, siji ana méja kayu lan kursi kardus asli ing njeroné, lan teras liyane ing teras, yaiku teras sing diakses kanthi ramp.

Ing La Cantina, kita bisa nikmati quiches, empanadas, roti lapis, lan panganan cuci mulut buatan dhewe sing dimasak dening tim Olivia te Cuida. Pawon pawon lan ekologis kanggo wong-wong sing pengin mangan sing sehat lan cepet. Menu kasebut ora akeh nanging duwe sawetara prekara kanggo seneng sore musim panas sing apik ing udara terbuka nalika ngrungokake musik latar mburi pamuter rekor lawas.

Teras sing apik banget

Pelancong (Plaza de la Cebada, 11)

Gambar | Blog Keren Madrid

Motine "tresna karo La Latina lan Madrid wiwit taun 1994" minangka pratelan maksud. Teras sing apik banget sing ana ing lantai katelu omah gedhong ing abad XIX, ngidini sampeyan ngrasakake ketinggian langit ing ibukutha lan mikirake wayah surup menyang Plaza de la Cebada lan gereja San Francisco El Grande, kuil Kristen kubah paling gedhe nomer telu ing donya.

Teras El Viajero kepenak, apik banget lan akeh urip. Dekorasi kasebut kalebu Vintage asli lan warna miturut masarakat sing padha.

Ing menu kasebut, kita bisa nemokake pasugatan sing enak lan enak digawe karo produk seger saka Pasar Cebada. Bravitas sing misuwur, kentang karo mojo abang, entrepanes utawa omelet sing apik, sing diarani paling apik ing Madrid. Sampeyan uga ngundang sampeyan urip ing wayah wengi Latin kanthi harmoni karo koktail lintang: mojito.

Teras Poniente (Archpriest of Hita, 10)

Gambar | Wisatawan

Ing sisih ndhuwur Hotel Exe Moncloa ana Terraza del Poniente sing apik banget, teras sing apik banget lan romantis banget dadi pasangan amarga pemandangan sisih kulon ibukutha apik: Universitas City, El Pardo, Parque del West lan , ing mburi, Sierra de Guadarrama.

La Terraza del Poniente pengin dadi papan sing bisa santai lan seneng-seneng ing perusahaan paling apik nalika ngrasakake bir, sawetara gelas cava utawa sajian adhem sing disiapake ing Pasar Moncloa.

Ikebana (Independence Square, 4)

Gambar | Glamor

Salah sawijining teras sing paling populer ing Madrid yaiku, tanpa dipikirake, yaiku Ramsés Life & Food. Dirancang dening Phillipe Starck, Ikebana minangka teras sing apik kanggo ngombe sajrone musim panas lan musim salju amarga dilengkapi kanthi sampurna supaya para klien rumangsa kepenak nalika dikunjungi.

Ing acara Ikebana lan Ramsés lan pesta dianakake saben dina lan nduwe swasana adhem sing ora ana sing mlaku ing ngarepe minggat. Pemahaman saka Plaza de la Independencia de Madrid, para Retiro lan Puerta de Alcalá sing gedhe banget menehi kontribusi kanggo nambah.

Minangka menu, kita bisa nemokake pasugatan avant-garde lan gabungan Jepang-Mediterania. Ing dina Setu lan Minggu, dheweke nyedhiyakake sarapan enak sing enlivened karo musik live lan duwe layanan Kids Clubs kanggo bocah-bocah kanggo nyenengake dhewe nalika wong tuwa seneng wektu santai.

Teras Lingkaran Seni Rupa (Alcalá Street, 42)

Gambar | Menyang Madrid

Atap ing Círculo de Bellas Artes duwe salah sawijining teras sing apik banget ing Madrid, utamane amarga pemandangan pusat kutha.

Tekane cuaca sing apik nawakake kesempatan sing apik kanggo nyelehake ruang budaya sing unik ing ibukutha. Teras kasebut ana ing atap lan saiki duwe ruang gastronomi sing diarani Tartan Roof dening koki Javier Muñoz Calero, sing wis nyiyapake menu sing terinspirasi saka panganan jalanan internasional.

Yen pemandangan apik banget lan menu sing enak ora cukup alesan kanggo ngunjungi teras Círculo de Bellas Artes, sampeyan kudu ngerti yen ing musim panas, Tartan Roof bakal nawakake macem-macem acara lan kegiatan budaya kayata konser lan pameran. Siji insentif liyane kanggo nyedhaki sudut pandang pusat iki.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*