Lingkungan sing mbebayani ing Amerika

Kejahatan ing sawetara kutha ing Amerika Serikat nguwatirake

Kejahatan ing sawetara kutha ing Amerika Serikat nguwatirake

Sanajan ing Amerika Serikat Ana macem-macem papan sing disaranake, kita wis ngliwati titik setengah saka serangkaian kiriman iki kanggo ngerti luwih akeh babagan sawetara tetanggan sing paling mbebayani ing negara iki, disaranake dikunjungi, sanajan kanthi ati-ati, kaya prakteke ing kabeh pojokan jagad.

Wektu iki, kita arep menyang Indianapolis, salah sawijining sudhut sing paling sering dikunjungi nalika nampilake pertunjukan motor, bensin lan kacepetan sing asli, acara sing narik puluhan ewu wong kanggo nikmati acara iki, sanajan tujuan iki duwe tujuan liyane papan sing kurang disaranake kayata lingkungane Indianapolis Lor.

Wilayah iki ora adoh banget saka trek balap Indianapolis 500 sing terkenal. Lingkungan iki kebak gaman, obat-obatan, grombolan lan wong sing ora dikarepake sing mesthi ora kepengin ketemu. Tingkat tindak pidana yaiku 69,2 saben 1.000 warga lan kemungkinan ngalami masalah yaiku 1 saka 14.

Ing negara bagian Maryland yaiku Baltimore. Ing kutha iki, ana wilayah sing dipisahake ing dalan North Avenue lan Bel Air Road, sing diarani "Bodymore”, Amarga akeh mayit sing biasane ditemokake ing njaba kutha. Sanajan Baltimore duwe sawetara lingkungan sing mbebayani, ora ana sing kaya kedadeyan iki lan tindak pidana kekerasan ana 149,98 saben 1.000 jiwa lan kemungkinan dadi korban bakal dadi siji saka pitung.

Kaya sing ditemokake ing seri kiriman iki, kita bakal ngerti bebaya sing teka ing negara iki sing narik kawigaten para pelancong saka saindenging jagad lan yen ora ana informasi tartamtu, kita bisa entuk lingkungan sing ora dikarepake.

Informasi liyane: Tips ing ActualidadTravel

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*