Tim editorial

Actualidad Viajes minangka situs web Blog Actualidad. Situs web kita darmabakti kanggo jagad lelungan lan ing kono kita menehi saran tujuan asli nalika arep menehi kabeh informasi lan saran babagan lelungan, macem-macem budaya ing donya lan tawaran paling apik lan pandhuan wisata. Pirang-pirang taun, kita ngasilake a podcast lelungan sing cukup sukses, entuk papan kaping pisanan ing Eropa Podcast Awards ing kategori Bisnis ing Spanyol lan nomer papat ing Eropa ing taun 2011 uga dadi finalis ing pirang-pirang taun 2010 y 2013.

Tim editorial Actualidad Viajes digawe saka lelungan hasrat lan globetrotters kabeh jinis seneng nuduhake pengalaman lan ilmu karo sampeyan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean, aja ragu-ragu nulis liwat formulir iki.

Penyunting

  • Susana Garcia

    Lulus ing Pariwara, aku seneng nulis lan nemokake crita lan papan anyar anggere aku kelingan. Plancongan minangka salah sawijining nafsuku lan mulane aku nyoba nemokake kabeh informasi babagan papan-papan sing dakkarepake bisa dideleng mengko.

  • Luis Martinez

    Nuduhake pengalaman ing saindenging jagad lan nyoba nyebar semangat kanggo lelungan minangka perkara sing dak tresnani. Uga ngerti adat istiadat kutha liyane lan mesthine petualangan kasebut. Dadi, nulis babagan masalah kasebut, nyedhaki masarakat umum, nggawe aku kepenak.

  • Susana godoy

    Aku seneng banget babagan basa saka saindenging jagad. Dadi minangka guru inggris, aku uga seneng ngerti basa utawa dialek sing beda-beda. Saben lelungan sing daklakoni minangka pembelajaran anyar sing bakal dakeling-eling sajrone uripku.

Mantan editor

  • Mariela Carril

    Wiwit cilik, aku seneng ngerti papan, budaya lan bangsane liyane. Nalika lelungan aku njupuk cathetan supaya bisa dakkirim mengko, kanthi tembung lan gambar, tujuane kanggo aku lan bisa uga sapa wae sing maca tembungku. Nulis lan plancongan padha, dakkira padha-padha mbudidaya lan nggayuh ati.

  • Isabel Catalan

    Dheweke ujar manawa ana akeh jinis lelungan kaya wong ing jagad iki. Sajrone lelungan, aku nyadari macem-macem minat sing bisa ditindakake, mula ing Actualidad Viajes, aku bakal menehi informasi sing sampeyan butuhake kanggo nikmati plancongan kanthi maksimal ing sembarang jagad.

  • Carmen Guillen

    Aku mikir manawa lelungan minangka salah sawijining pengalaman paling sugeng sing bisa ditindakake wong ... Wirang, dhuwit dibutuhake kanggo iki, bener? Aku pengin lan bakal ngomong babagan macem-macem lelungan ing blog iki, nanging yen aku arep menehi wigati, tujuane sing dakkarepake tanpa ninggalake rejeki.

  • Carlos Lopez

    Wiwit cilik aku mesthi kepengin lelungan lan mbaka sethithik aku bisa dadi plancong tanpa lelah. Tujuan favoritku: India, Peru lan Asturias, sanajan ana liyane. Aku seneng ngrekam video sing aku seneng lan sing paling penting njupuk foto kaya-kaya wong Jepang. Aku seneng nyoba gastronomi tradisional ing papan sing dakkunjungi lan nggawa sawetara resep lan bahan sing bisa digawe ing omah lan dituduhake karo kabeh wong.