Tips dhasar kanggo lelungan nalika coronavirus

tips dhasar kanggo lelungan

Kabeh pancegahan iku dhasar lan kita ngerti! Mula, kanthi tetep ngormati kabeh langkah, kita bisa nindakake lelungan sing wis direncanakake pirang-pirang wulan. Sanajan ana wong sing durung wani njupuk langkah ngluwihi wilayah kasebut, nanging akeh liyane sing milih nggawa tas. Mula, trep kanggo nulis ing tips dhasar kanggo lelungan.

Apa wae pilihan sampeyan, kita kudu ngelingi sawetara langkah sing kudu ditindakake, sanajan kita bisa ngrasakake rasa seneng. Amarga preinan bakal teka lan kita kudu nyopot, nganti bisa. Apa sampeyan arep lelungan kaya sing sampeyan pikirake sadurunge viruscorona?

Perlindhungan minangka salah sawijining tips dhasar kanggo lelungan

Ora mung plancongan, nanging mung kanggo metu saka omah. Mula, salah sawijining langkah pertama sing kudu jelas yaiku saben lelungan, kita kudu nglindhungi awake dhewe kanthi becik. Ing tangan siji, ing topeng Wis dadi salah sawijining aksesoris sing mesthi kudu dibukak, lan kabeh alat ganti supaya ora entek. Nanging ing sisih liyane, kita ora bisa ninggalake gel lan ngumbah tangan sing apik. Loro langkah liyane sing cocog karo topeng. Mesthi sampeyan wis ngerti manawa sampeyan kudu nindakake udakara 25 detik lan mesthi tekan saben pojok tangan.

lelungan ing wektu kovalen

Perjalanan numpak pesawat

Kaping pisanan, yen sampeyan arep njupuk pesawat, sampeyan kudu miwiti karo langkah-langkah sing wis kasebut ing ndhuwur. Akeh banget topeng minangka panggunaan gel lan ngumbah tangan umume dianjurake kanthi luwih asring. Sejatine manawa kita ora bisa njaga jarak, nanging kita kudu tetep manut pandhuan saka wong sing tanggung jawab kanggo perkara iki. Supaya ora telat utawa kudu mlaku nganggo transportasi umum sing beda, sampeyan bisa ninggalake mobil ing parkiran. Kanthi cara iki, mobil sampeyan bakal dilindhungi kabeh lan sampeyan mung kudu numpak pesawat lan nikmati tujuan sampeyan. Gagasan parkir kudu dipikirake, amarga sampeyan nggawe reservasi sedina wae, suwene mobil sampeyan bakal dadi jaminan sampeyan bakal lali kabeh sawetara dina.

Kenyamanan mobil sampeyan kanggo lelungan

Mesthine, akeh wong liya uga sing milih nggawa mobil menyang endi wae. Maneh, sampeyan kudu milih papan sing apik kanggo parkir, nanging menehi kamardikan supaya bisa pindhah kapan lan ing endi wae sing dikarepake, tanpa jadwal. Kajaba iku, langkah-langkah keamanan suda lan akeh banget. Sampeyan bisa njupuk koper lan panganan sing arep dituju menyang tujuan sampeyan. Topeng kasebut bakal terus ana ing sisihmu lan kulawarga. Nanging ing kasus iki, gel utawa ngumbah tangan mung bakal digunakake nalika mandheg utawa menyang kamar mandhi ing salah sawijining stasiun. Kayane taun iki panjaluk kanggo motor wis saya tambah, pilihan liyane kanggo ngirit.

tujuan wisata

Apa jenis perjalanan sing disaranake?

Saben wong kudu milih dhewe, pancen sejatine ing antarane kabeh, mesthi ana rekomendasi. Ing prekara iki, diarani manawa ing njaba ruangan, ing endi kita ora ngerteni akeh wong, bakal dadi dhasar. Mula kita mesthi bisa ngindhari wilayah wisata liyane diakoni lan pilih kutha utawa tujuan liyane sing ora mesthi, nanging iki uga bakal entuk daya tarik. Dadi, bisa uga kita bakal lunga menyang papan tartamtu lan tertutup kanggo ngrasakake alam sing diwenehake.

Plancongan sing apik liwat Spanyol

Tips liyane kanggo lelungan taun iki yaiku tetep ing tanah kita. Sejatine sawetara poin luwih kena pengaruh tinimbang liyane, nanging isih bisa nggoleki papan sing bisa dituju seneng sajrone istirahat. Sawise pirang-pirang wulan kepungkur, ora kaya nemokake lan menehi urip maneh. Dadi, sampeyan pancen wis mirsa luwih saka siji kesempatan yen kudu ningkatake masalah iki lan kita setuju. Ya, ndhaptar pantai utawa bisa uga pegunungan, omah pedesaan lan ndaki gunung. Mesthi sampeyan bakal nemokake papan sing sampeyan ora ngerti lan sampeyan bakal kaget. Nanging sing paling apik yaiku nemokake sawetara kilometer saka omah sing bakal ngirit akeh lan mbantu ngaso. Kayane akeh perkara sekaligus, nanging pancen bisa ditindakake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*