Tips paling apik kanggo lelungan menyang New York

Lelungan menyang New York

Nalika lelungan dawa, kita mesthi seneng ngrancang kabeh, utawa paling ora. Sejatine kita kudu tetep ngluncurake imajinasi lan nggunakake improvisasi. Dadi lelungan menyang New York iku unik lan ora ana watese sing kudu ditindakake lan bisa dideleng ing kutha pencakar langit.

Nanging sejatine yaiku supaya kabeh bisa lancar, ora kaya taruhan seri tips utawa langkah nalika lelungan menyang New York. Cara supaya benang dhasar kasebut kaiket kanthi apik, mula kanthi cara iki, kita bisa teka lan nikmati kutha sing, kaya sing wis diandharake, ora bakal turu! Apa kita arep budhal?

Penerbangan murah kanggo lelungan menyang New York

Kaping pisanan, kita kudu milih tanggal lan bareng, telusuran tiket pesawat dadi penting. Iki ora rumit, amarga dina iki kita duwe sawetara mesin telusuran sing bakal nulungi tugas kasebut. Kanggo nyimpen sethithik, mesthi sampeyan bisa milih wektu musim semi uga musim gugur. Pancen manawa ing pungkasan isih adhem lan udan bisa katon, nanging kaendahan kutha uga saya mundhak. Mulai saka iki, kudu disebutake yen rega penerbangan langsung, umpamane saka Madrid, bakal regane luwih larang. Banjur sampeyan bisa uga duwe siji utawa loro singgah. Tansah mriksa wektu mandeg, supaya ora cepet-cepet mlaku saka penerbangan menyang penerbangan liyane lan menehi wektu cukup. Kajaba iku, supaya perjalanan luwih ringkes, disaranake supaya singgah ing London utawa Paris lan dudu ing Wina, kayata.

Visa kanggo New York

Visa kanggo plancongan sampeyan

Dokumentasi sing sampeyan butuhake kanggo mlebu ing negara kasebut diarani 'IS'. Iki minangka dokumen sing kudu sampeyan isi. Nanging aja kuwatir amarga bisa ditindakake kanthi online kanthi regane udakara 12 euro. Iki minangka jinis visa kanggo Amerika Serikat.

Asuransi kesehatan mesthi larang

Amarga kadang-kadang kita ora mikir babagan perkara kasebut, nanging sejatine lelungan menyang New York pancen kudune ditutup kanthi punggung. Ing kasus iki, kita ngomong babagan duwe asuransi kesehatan sing apik. Luwih saka apa wae, amarga masalah kesehatan cukup larang lan kita bakal ngirit akeh, yen ana kedadeyan, uga ajrih awal. Dadi, nyewa asuransi kanggo dina plancongan bakal terjangkau banget lan kudu dipikirake.

Hotel Times Square

Tansah golek akomodasi sadurunge

Mbok luwih saka tiket pesawat, golek akomodasi bisa larang banget. Amarga tanpa mangu-mangu, lelungan menyang New York larang lan lHotel lan losmen uga regane larang banget. Kajaba iku, dheweke ora ana gandhengane karo hotel bintang loro utawa malah bintang telu sing kita ngerti ing kene. Ing New York, sawetara wong biasane kondhang, sanajan regane luwih larang. Mula, akeh wong sing lunga menyang hotel bintang papat, sing paling ora ngerti yen bakal nemokake papan kanthi nyaman lan resik banget. Wong liya golek kamar bareng, yen sampeyan klompok sing apik, mula kudu cepet-cepet golek. Wilayah Times Square duwe sawetara pilihan sing apik.

Seneng blanja ing New York

Amarga ora kabeh bakal dadi masalah lan kaku telusuran utawa dhuwit. Sawise ing kutha, kita bisa njupuk kabeh kanthi luwih tenang. Kepiye cara? Wah, kanthi lunga tuku ing New York Outlets. Ya, iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik, amarga sampeyan bakal nemokake mode lan aksesoris saka perusahaan gedhe kanthi rega sing apik. Mula, akeh wong sing kudu tuku koper maneh kanggo bali. Mung sakjam saka kutha sampeyan bisa ketemu salah siji sing utama: 'Outlet Premium Woodwood Umum'. Sanajan kalorone ing kutha sing padha kaya ing Manhattan, sampeyan uga bisa nemokake sing diarani 'Abad 21'.

Blanja ing New York

Ati-ati data browsing

Cetha manawa kita ora bisa urip maneh tanpa ponsel. Mula nalika lelungan menyang New York, mesthine sampeyan mikir babagan upload kabeh gambar sing digawe. Kajaba, pesen liwat WhatsApp utawa telpon bakal dadi urutan dina. Nanging kita ora pengin njaluk ajrih kanthi topik iki. Dadi, luwih becik hubungi perusahaan lan ngrembug perkara kasebut, amarga bisa uga menehi tawaran sing cocog karo kita. Yen ora, kita bisa entuk kertu SIM prabayar sing mesthi ana harapane. Kajaba iku, sampeyan bakal mesthi golek papan sing ana Wifi Gratis ing kutha, nanging amarga kadang ora bisa ngenteni, mula ora kudu ngerti kabeh opsi sing diduweni.

Tukaran Dolar

Ngganti dhuwit kanggo lelungan menyang New York

Maneh, kita kudu menehi informasi babagan awake dhewe lan uga. Amarga iku bener sawetara bank ngisi biaya sing akeh kanggo ijol-ijolan itungan. Luwih becik ditindakake sadurunge ninggalake omah. Nindakake sadurunge, amarga butuh sawetara dina supaya dolar teka, luwih-luwih nalika kita urip ing wilayah sing luwih cilik. Kita uga duwe omah ijol-ijolan ing papan sing dituju lan saben wong bisa duwe tarif sing luwih dhuwur. Dadi, kita kudu mriksa kanthi bener. Amarga kabeh sebab kasebut, luwih becik nggawa dhuwit sing wis disiapake lan yen ing New York, golek papan liya yen perlu.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*