Tips kanggo ngrancang plancongan

Kepiye rencana plancongan

Yen sampeyan wis mikir babagan plancongan plancongan, mula dadi waktune sing tepat kanggo nindakake rencana sampurna iku. Kita ora bisa lali apa-apa! Nanging ora mung ngomong babagan koper nanging uga organisasi sing apik supaya kabeh bisa diikat kanthi apik lan iki diwiwiti luwih dhisik tinimbang sing kita pikirake.

Kita ngerti manawa bakal dadi wayah sing unik, sawetara dina sing ora iso dilalekake, lan kanggo ngilangi kabeh perkara kasebut, luwih becik kita tindakake sawetara langkah. Ngrencanakake plancongan plancongan paling nyenengake Lan amarga kita ora pengin sampeyan ninggalake kabeh menit pungkasan, mung menehi saran supaya sampeyan nemokake kejutan kanggo sampeyan.

Pilih salah sawijining tujuan sing paling populer

Mbok manawa sampeyan wis duwe tujuan tartamtu, amarga sejatine yen kita mikir lelungan bisa uga. Nanging yen ora, sampeyan uga kudu ngetrapake sing paling akeh dikarepake, supaya sampeyan ora entek saka papan sampeyan. Pelayaran laut Mediterania minangka salah sawijining pilihan. Nopo nopo Ya, amarga nawakake luwih saka mujur nengen sing ora bisa dilalekake. Ing Pelayaran Yunani ngajak sampeyan nemokake kabeh pulau sing kebak mitologi lan monumen sing kudu sampeyan tingali kanthi pribadi, paling ora sapisan sajrone urip sampeyan.

plancongan

Ing tangan siji Athena, liwat Crete, Mykonos utawa Santorini. Cukup kanthi nyebutake, kita ngerti manawa bakal duwe kombinasi budaya lan pantai paling istimewa ing jagad iki. Nalika uga, uga pelayaran liwat Karibia minangka pilihan liyane sing dituntut tanpa nglirwakake Eropa sisih lor sing ngidini kita seneng Norwegia, Saint Petersburg nganti Stockholm utawa Kopenhagen. Mlaku-mlaku liwat fjords utawa ibukutha Baltik uga cocog kanggo lelungan plancongan!

Aja nganti menit pungkasan kanggo nggawe reservasi

Iki dudu lelungan sing bisa ditindakake kanthi cepet, suwalike. Sing paling apik yaiku nyoba ngrencanakake sadurunge lan yen dadi impen, kita ora bisa nundha maneh. Mula, kita ora bisa menehi wektu sing cukup, nanging kira-kira: Setahun sadurunge iku paling cocog, sanajan sejatine kita bisa nindakake nganti rong taun sadurunge. Yen kayane kakehan, elinga wae Antarane kaluwihan nalika nggawe reservasi luwih dhisik yaiku milih jinis pelayaran uga rencana perjalanan, kasedhiyan tanggal utawa kabin paling gedhe, amarga biasane wong-wong sing dadi cadangan sadurunge. Ora lali yen sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka promosi tartamtu yen nggawe reservasi sanalika bisa. Ing pelayaran 2022 saiki kasedhiya kanggo sampeyan!

Tips kanggo lelungan kanthi kapal

Kabin endi sing kudu dakpilih

Iki minangka pitakon liyane sing paling dituntut lan sing penting, mesthine manawa garis pelayaran sing arep dituju mesthi menehi saran yen sampeyan gumantung saka jinis kapal. Isih bakal dakkandhani Yen sampeyan durung nate numpak prahu, luwih becik milih kabin ing sisih tengah lan ing dek ngisor. Luwih saka apa-apa amarga minangka salah sawijining wilayah sing gerakane prau ora katon lan iki bakal nyegah kita ngelu. Kabin ing sisih ngisor dianjurake yen sampeyan mung bakal turu lan cukup. Kosok baline, yen sampeyan mikir manawa luwih akeh ngaso, coba coba adohake saka wilayah sing akeh wong kumpul.

Ya lan apa sing ora dakgawa nggawa ing koperku

Pengepakan minangka bagean utama saka lelungan apa wae uyah. Mula, ora kaya taruhan kanggo ngatur lan uga. Kita pancen lali karo ukara 'Just in case' amarga pungkasane nganggo koper sing ngluwihi kilo sing diidini. Dadi Elinga, sampeyan kudu nganggo sandhangan sing nyaman sedina kanthi sepatu sing ora ucul. Loro-lorone kanggo numpak kapal lan arep tamasya, sanajan ing kene kita bakal ngganti gaya sepatu.

Ing wayah sore, sejatine kadang kala kita bakal nemokake nedha bengi sing luwih informal. Supaya sampeyan bisa nambah sandhangan uga. Klambi olahraga lan jedhing uga dibutuhake. Sanajan sampeyan kudu ngerti yen wis kasedhiya ing kapal, sampeyan bisa nggawa kaleng cilik kanthi gel utawa sampo. Nanging ya, aja nggawa tata rambut utawa wesi kanggo rambut utawa sandhangan sampeyan. Amarga iku perkara sing biasane ora diidini. Dadi, luwih fokus ing sandhangan, aksesoris lan mesthine sikat sikat utawa ponsel sing ora lali. Mesthine, sampeyan kudu nyakup paspor lan kertu vaksinasi. Sampeyan siyap mangkat menyang plancongan sing paling apik ing urip sampeyan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*