Tips nyewa mobil nalika preinan

Mobil ing plancongan

Akeh wong sing arep nyewa mobil nalika plancongan supaya bisa menyang papan sing dikarepake. Tanpa mangu-mangu, iki duwe kauntungan gedhe yen ora kudu waspada babagan transportasi umum lan kita bisa pindhah saka sak papan menyang papan liyane tanpa watesan. Nanging nalika nyewa mobil ana sawetara detail sing kudu kita ngerti.

Kita ora mesthi nyewa mobil saka perusahaan apa wae utawa tanpa mriksa kondhisi kasebut. Yen miwiti investigasi, bakal dingerteni manawa akeh kemungkinan beda nalika milih mobil sewaan. Saka jinis mobil nganti regane dina-dina sing disewa lan akeh kahanan cilik liyane sing kudu dipikirake.

Pilih perusahaan sewa mobil

mobil sewaan

Pasar sewa mobil saiki wis kebak, lan ana macem-macem perusahaan sing nawakake macem-macem kahanan, rega, asuransi lan liya-liyane. Kira-kira bisa dipérang dadi telung kategori sing beda. Ing perusahaan murah yaiku sing muncul ing taun-taun pungkasan sing menehi rega kompetitif. Nanging, iki ora bisa nggawe kita bungah, amarga sanajan regane regane murah, sampeyan kudu maca cetakan sing apik, amarga bisa uga ana tambahan biaya. Kajaba iku, yen ana masalah, kayata kacilakan, nanggepi luwih ala tinimbang perusahaan liyane. Kita uga duwe perusahaan internasional gedhe, kanthi jeneng kaya Hertz, Enterprise utawa Sixt. Iki duwe biaya sing luwih larang, nanging uga njamin liyane kanggo nanggapi masalah apa wae. Iki ora ateges manawa ora kudu maca print apik kanggo ngindhari ajrih lan biaya tambahan. Saliyane, ana perusahaan lokal, sing bisa menehi rega sing apik lan perhatian pribadi.

Nalika nyewa mobil

Mobil kudu disewakake sadurunge, saengga regane ora mundhak. Kaya dene penerbangan. Sing paling apik yaiku nyewa ing musim sing ora apik, nanging yen cocog karo kita, kita kudu nyewa 4 utawa 6 minggu sadurunge. Kanthi cara iki, rega bakal dadi luwih larang lan kita ora prelu adaptasi karo rega regane nalika plancongan.

Carane nyewa mobil

Nyewa mobil

Dina iki ana cara sederhana kanggo nyewa mobil sampeyan. Ing mesin telusuran mbandhingake rega Dheweke duwe formula sing paling apik supaya sampeyan bisa nemokake kanthi tepat apa sing sampeyan goleki lan rega sing regane. Biasane sampeyan kudu ngetik sawetara informasi kayata jinis mobil utawa tanggal, lan dheweke bakal wis golek mobil kanthi kahanan sing paling pas kanggo sampeyan sajrone tanggal kasebut lan ing papan sing dituju. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem komparator kanggo ndeleng asil sing padha.

Asuransi mobil

Masalah iki rumit, amarga ing pirang-pirang kasus, rega mobil kalebu asuransi dhasar banget Kanggo katelu. Iki kalebu sawetara kontingensi, mula perusahaan bakal njaga dhuwit kanggo kedadeyan sing ora dikarepake. Yen ora ana kedadeyan sing ala, dheweke bakal menehi sampeyan pungkasane. Kajaba iku, sampeyan kudu mesthi priksa manawa mobil kasebut ing kondisi sing apik lan nyorot kanggo perusahaan yen ana goresan ing bodywork utawa dents. Kanthi mangkono, sampeyan priksa manawa dheweke ora nyalahake sampeyan. Iki minangka mobil sing diarani bebas bea.

Liyane bab sampeyan bisa nindakake iku golek mobil tanpa keluwihan lan mbayar asuransi kapisah utawa jumlah saben dina kanggo nutupi kemungkinan kontingensi. Singkatnya, kita kudu golek pilihan sing paling bathi kanggo kita. Mesthi wae, sampeyan kudu maca cethane kontrak supaya ngerti persis apa sing ditrapake lan apa sing kudu dihindari kejutan yen ana masalah.

Bahan bakar ing mobil

Masalah bahan bakar wis diganti, lan sadurunge sampeyan menehi tanki bensin lan sampeyan kudu ngasilake kanthi jumlah sing padha, lan yen sampeyan kurang, sampeyan bakal tanggung jawab ngisi biaya sing beda. Dina iki sing ditindakake yaiku menehi tank karo bensin lan sampeyan mbayar kanthi rega sing wis ditemtokake. Yen sampeyan ngasilake kanthi jumlah sing padha, dheweke bakal mbalekake dhuwit, sanajan pangukuran wis digawe lan mesthine sampeyan bisa uga kantun sawetara euro.

Suwene aku kudu nyewa mobil

Sewa mobil

Mobil sewa duwe rega sing beda gumantung karo jumlah dina yen kita nyewa. Iki nggumunake amarga kita bisa mikir yen dina kasebut bisa uga regane padha, nanging sejatine yen dina kita nyewa, luwih murah saben dina. Dadi sampeyan kudu nyewa minimal telung dina supaya bisa bathi.

Mobil sing arep dipilih

Ing perusahaan mobil ana akeh kemungkinan, lan kita mesthi bisa milih merek, ukuran lan kapasitas sing beda-beda. Nalika milih mobil, kita kudu pilih sing pas kanggo apa sing ora dibutuhake luwih ora kurang. Yen kita kulawarga utawa klompok kanca, kita bisa milih mobil sing jembar, lan kanggo wong loro kanggo kendaraan utilitas cilik sing ora ngombe.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*