Titan Crane, salah sawijining crane paling gedhe ing saindenging jagad

Iki Crane Titan utawa crane Titan ing wayah wengi

Iki Crane Titan utawa crane Titan ing wayah wengi

Biasane yen tujuan dikunjungi lan ora dingerteni, titik referensi biasane dijupuk ing garis langit papan sing dimaksud lan salah sawijining titik referensi sing paling penting ing kutha, sanajan wis akeh, Titan Crane utawa Titan Crane, sanajan iki ora persis ing Glasgow nanging ana ing kutha sing diarani Clydebank.

Iki minangka salah sawijining crane paling gedhe ing donya lan umure wis luwih saka satus taun, persis 106, lan asline dibangun kanggo Joh Brown & Company Shipyard, perusahaan pembuatan kapal paling gedhe ing donya taun 1907 lan dimaksudake kanggo mindhah mesin berat.

Dhuwur 46 meter lan nawakake kabeh wong sing ngunjungi pemandangan sing apik banget, sing cocog kanggo motret, nanging sampeyan uga bisa ndeleng kanthi luwih akeh amarga kaca mata-mata sing wis diinstal. Lan yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing ngulandara, sampeyan bisa langsung mlumpat wiwit saiki, mula bungee mlumpat. Elinga yen ing mangsa salju ora mbukak, mula yen sampeyan pengin ngunjungi paling wayah yaiku nalika musim panas.

Wis pirang-pirang taun ora dioperasikake minangka crane lan ing pungkasan operasine, diputusake tetep ukurane lan ing taun 1988 diklasifikasikake minangka struktur bersejarah. Wis ing taun 2005 proses restorasi diwiwiti lan dadi bagean saka Museum laut saka kutha lan ora suwe banjur wiwit urip anyar dadi papan wisata.

Informasi liyane: Skotlandia ing Actualidadtravels

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*