Tlaga Kawaguchiko, ing sikil Gunung Fuji lan cedhak Tokyo

Jepang minangka negara sing ora katon ing sawijining plancongan. Ana akeh "Jepang" nalika lelungan. Saben pulau sing nggawe negara iki unik lan gumantung karo wektu setaun sampeyan bakal weruh warna oker lan emas, sayuran ijo, salju putih, pirus ...

Salah sawijining simbol Jepang yaiku Fujisan utawa Gunung Fuji lan tanpa mangu-mangu iku tujuan sing kudu dingerteni. Panjaluk kasebut minangka perkara liya, kanggo para petualang utawa pendaki gunung, nanging kanthi mandhiri, bisa diarep-arep, bisa dadi prekara sing kudu ditindakake yen lelungan menyang tlatah srengenge sing lagi surem. Lan tujuan sing ideal yaiku Sendhang Kawaguchiko.

5 tlaga Fuji

Iki minangka wilayah sing kasusun saka limang tlaga gunung lan sing paling bisa diakses saka Tokyo lan kanggo layanan tur fasilitas sing ana yaiku Sendhang Kawaguchiko. Perjalanan nganggo sepur lan bis cukup kanggo ing desa gunung, spa termal, lan sampeyan kudu njupuk kauntungan.

Pengalaman onsen uga disaranake nalika lelungan menyang Jepang lan ora ana sing luwih apik tinimbang nindakake ing kene, kanthi gunung lan alas ing sekitare. Pemandangan paling apik saka Fujisan, kaya sing diarani saka pantai sisih lor nanging ora ana ing endi hotel, restoran lan toko konsentrasi nanging ing sisih wetan. Pesisir liyane pancen cocog kanggo mlaku-mlaku lan ndeleng gunung raksasa kasebut, yen pucuke ora ditutupi mega.

Tlaga iki minangka tlaga paling gedhe nomer loro saka limang tlaga ing wilayah kasebut lan paling ngisor, mung 800 meter ing ndhuwur segara. Mula dadi tujuan sing apik nalika musim panas tekan Tokyo amarga suhu ing kene luwih sithik. Mesthine, ing mangsa adhem sampeyan kudu kumpul.

Tanpa mangu-mangu iki minangka tlaga sing paling populer lan sing duwe industri pariwisata sing luwih maju. Sampeyan bisa mlebu ing kene lan ndhaptar mlaku-mlaku ngubengi bunder supaya duwe kertu pos sing luwih lengkap.

Kepiye carane tekan Lake Kawaguchiko

Kanggo tekan wilayah iki saka Tokyo, sampeyan bisa njupuk bis utawa numpak sepur banjur gabungr. Aku luwih seneng sepur lan luwih akeh yen wis mbayar Jepang sepur. Sampeyan kudu njupuk Jalur Chuo JR saka Stasiun Shinjuku menyang Stasiun Otsuki. Yen sampeyan numpak sepur lokal mbutuhake wektu meh rong jam, yen nggunakake ekspres winates mung 70 menit. Saka Otsuki sampeyan njupuk Railway Fujikyu menyang Stasiun Kawaguchiko. Perjalanan udakara udakara sakjam.

Sampeyan bisa nggunakake JRP kanggo ngubungake Shinjuku karo Otsuki. Pass sing nutupi kabeh transfer iki yaiku JR Tokyo Wide Pass. Sampeyan seneng bis? Banjur sampeyan bisa njupuk siji saka Shin juku, dheweke budhal loro saben jam lan butuh rong jam kanthi rega 1750 yen. Dheweke dioperasikake dening perusahaan Fujikyu lan Keio. Saka Tokyo Fujikyu lan JR Kanto Bus uga duwe rong layanan saben jam kanthi rega sing padha.

Salah siji pilihan, yen sampeyan seneng liwat, yaiku Fuji Hakone Pass sing khusus kanggo wong asing: ngidini nggunakake bus, sepur, kapal, jalur kabel lan bus tanpa wates ing wilayah Hakone lan Five Lakes of Fuji. Suwene suwene telung dina berturut-turut lan kalebu tiket Tokyo-Hakone ing sepur Odakyu lan tiket siji arah mung antarane Tokyo lan Five Lakes.

Saka Shinjuku regane 8000 yen (udakara $ 80), lan saka Odawara luwih murah, 5650 yen. Rampung banget, yen sampeyan bakal pindhah akeh.

Wilayah Fujisan duwe loro stasiun utama: Fujisan lan Kawaguchiko, lan bis budhal saka kalorone sing nyedhiyakake akses menyang kabeh wilayah. Ana detail sing apik: ana bis retro sing khusus kanggo turis. Jalur Kawaguchiko sing mbukak ing pesisir wétan lan lor lan Saiko sing mbukak ing pesisir kidul lan tekan Tlaga Saiko. Sampeyan bisa tuku tiket tanpa wates kanggo kaloro baris sing suwene 48 jam lan regane 1200 yen.

Temenan bis biasa uga mlaku lan yen sampeyan pengin nggayuh tlaga sing luwih adoh, sampeyan kudu njupuk. Pungkasane, yen sampeyan wani nyopir ing sisih liyane, sampeyan bisa nyewa mobil lan matur nuwun marang Gusti, sampeyan bisa tansah nyewa sepeda.

Sing bakal dideleng ing Danau Kawaguchiko

Kejabi saka Fujisan Yen kita begja? Uga ana musium, prahu ing tlaga, perlu termal lan panjaluk sing apik ing gunung kanthi nyenengake. Ing Kachi Kachi funicular menek meh ing pucuk Gunung Tenjo lan sampeyan bisa ndeleng tlaga lan Fujisan. Yen mlaku-mlaku saka kene, sampeyan bisa mlaku-mlaku Gunung Mitsutoge, menapa malih. Regane 800 yen plancongan.

Ana sawetara onsen ing kene Saran kula yaiku yen sampeyan bisa tetep ing ryokan (akomodasi tradisional Jepang), kanthi onsen dhewe, nanging yen ora bisa, sampeyan bisa ngrasakake mandian termal ing onsen umum utawa hotel sing mbukak dhewe. Antarane sing terakhir yaiku Royal Hotel Kawaguchiko, ing pesisir kidul, sanajan ora nduwe pemandangan gunung kasebut. Sing liyane yaiku Hotel Mifujien, ing pesisir sisih lor mangetan. Jedhinge dipisahake miturut jenis kelamin, nanging duwe pandangan Fujisan.

Hotel njaba yaiku Tensui Kawaguchiko, onsen umum ing tengah alas, cedhak Museum Kubota Itchiku. Iki duwe telung kolam renang ruangan, bathup njero ruangan lan sauna kanggo wanita lan pria. Mesthi wae, ora ana sing ana ing Fujisan ing wit-witan. Yen sampeyan pengin kertu pos kanthi banyu panas, bocah lanang lan wadon ing jejere sampeyan lan Fujisan ing ngarep sampeyan kudu nggoleki. Misahake jedhing jedhing iki dadi masalah, mulane aku ngandhani yen sampeyan bakal tetep ing ryokan kanthi onsen dhewe.

Pungkasane, ing rute bis abang ana loro kutha panas, Funatsu-Hama lan Azagawa. Saben duwe hotel lan onsen umum sing bisa sampeyan nikmati. Ngomong babagan museum, Kubota Itchiku apik banget lan uga lingkungane kanthi taman, alas lan air terjun. Itchiku Kubota minangka spesialis babagan pewarnaan kain kuno lan tampilane apik banget.

Uga ana omah teh ing njero museum, kanthi pemandangan Gunung Fuji. Yen sampeyan mlebu ing musim gugur, wilayah kasebut dadi ocher, oasis abang lan emas lan yen sampeyan mbukak ing antarane wulan April lan pungkasan Mei sampeyan bakal weruh kabeh kembang sing warna-warni lan uga sawah lavender lan blueberry.

Nalika sampeyan ndeleng, Danau Kawaguchiko pancen paling apik dibukak yen sampeyan ana ing Tokyo. Telung dina cukup kanggo ngresiki mujur nengen gunung lan sapa ngerti, yen Fujisan katon, sampeyan bakal duwe kenangan sing apik banget ing salawas-lawase.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*