Toko paling apik ing Fifth Avenue New York

Toko paling apik ing Fifth Avenue New York

New York Iki minangka salah sawijining kutha paling apik ing jagad wisata. Nawakake pameran kabeh jinis lan akeh toko kanggo nyenengake demam konsumen khas ing abad iki.

Kasunyatane yaiku yen sampeyan seneng blanja, mlaku-mlaku ing dalan 5th Avenue iku kudu dilakoni. Lurung kasebut bersejarah lan ing jantung Manhattan. Toko paling apik ana ing dalan 39th lan 60th, sanajan mesthine mlaku wiwit wiwitan nganti pungkasan mesthi wae menggoda ...

Avenue 5 sing misuwur

Avenue 5

Iki uga dikenal minangka "Dalan sing paling larang ing donya" lan sanajan swarga dadi swarga, sawetara wong bisa uga larang banget lan eksklusif.

Wiwit saiki ana asal usul patroli sadurunge dadi dalan komersial dadi dalan padunungan ing kulawarga sing paling sugih ing New York ketemu, diwiwiti ing abad kaping XNUMX lan awal abad kaping-XNUMX.

Saks ing NY

Akeh sing bangunan sing paling elegan lan bersejarah ing kutha kasebut. Nanging wektu iki dudu mlaku-mlaku wisata nanging blanja, mula ayo dideleng yaiku toko sing paling apik ing 5th Avenue.

Apple Store

Toko Apple ing dalan kaping 5

Iki minangka toko utama merek, ing Toko Apple Grand Central. Dumunung ing nomer 767 dalan lan mbukak saben dina ing taun. Toko sing ora tau ditutup lan duwe desain apik, lift silinder, tangga kaca, lan meh 300 wong buruh.

Toko Apple ing New York

Iki minangka toko kanggo ndeleng kabeh piranti, piranti lunak, lan layanan eksklusif. Nyedhiyakake layanan sah, sampeyan bisa nganyari ponsel, nglumpukake tuku sing wis digawe online lan liya-liyane.

Saiki lagi kerja renovasi, nanging ing mburine lawang utama ditutup, isih bisa digunakake.

Toko klambi

Toko H&M ing Fifth Avenue

Mesthi wae merek ritel utama, sandhangan modis lan murah, ana ing kene kaya sing sampeyan duwe H&M, Abercrombie & File, Gap lan Zara, umpamane. Klasik sing bakal dikunjungi, amarga biasane ditampilake ing serial televisi lan film Saks, dununge jam 611.

toko adidas ing dalan kaping 5

Ing olahraga sampeyan bisa ngunjungi Adidas, toko anyar, toko sepatu olahraga maneh Saldo Anyar, niketown, Reebok utawa The North Face kanggo petualang.

Sampeyan seneng dheweke produk dandanan lan kaendahan? L'Occitane saiki, MAC, Sephora lan Redken sing padha.

Toko Van Cleef ing NY

Kanggo tuku sing luwih eksklusif, sampeyan duwe toko Hugo Boss, Salvatore Ferragamo, ing perhiasan van Ngresiki & Arpels, Prada utawa Tiffany. Lan yen sampeyan ora tuku, golek biaya apa-apa.

Ana merek saiki, kaya Uniqlo, nanging uga ora ana kekurangan merek klasik sing ana ing dalan pirang-pirang puluh taun, kayata sing apik Guess, Pisang Republik, DKNY utawa Diesel.

Uniqlo ing dalan kaping XNUMX ing New York

Yen tujuan sampeyan mung ing New York, sampeyan bisa njupuk kauntungan lan tur ing Walt Disney Store ing endi sampeyan bakal nemokake babagan Disney sing apik banget utawa, pilihan liyane, yaiku Toko NBA, kanggo penggemar basket, bubar dibukak.

bergdorf-goodman-store

Sawetara pusat blanja paling apik kutha ana ing dalan sing misuwur iki: desa gunung Goodman (754, antarane 57 lan 58), Saks Kalima Avenue lan Lord & Taylor (ing nomer 424). Sing pertama duwe spesialisasi kecantikan rambut lan kuku, kosmetik, nanging misuwur banget kanggo windows sing elegan sing digunakake kanggo musim utawa acara.

bergdorf-goodman - interior

Mal utawa department store iki dibukak ing taun 1899 tangan bebarengan karo imigran Prancis nanging ana magang enom sing jenenge Goodman sing nggawe toko cilik dadi tambang emas.

Pindhah menyang dalan kaping 5 yaiku ing taun 1928 lan luwih becik dikunjungi, sanajan gedhong kasebut minangka omah gedhong kanggo kulawarga Vanderbilt sing sugih.

Menara Trump ing njaba

Mlaku ing dalan 5th Avenue bisa nggabungake luwih saka siji kegiyatan amarga sanajan akeh toko sing akeh banget sampeyan duwe jinis tampilan liyane. Jarene ing wiwitan mula akeh sing bangunan liyane sajarah saka New York City ana ing kene, dadi kesempatan sing apik kanggo ketemu uga.

Toko fujifilm ing Fifth Avenue

Ing bangunan kasebut saiki ana sawetara toko nanging uga kafe, hotel, restoran, museum utawa mung kantor. Ana omah pusat omah lelang sing misuwur Christie kang, sing Gedung Coca-Cola, sing Kakaisaran State Bangunan, ing Kedutaan Prancis, toko mega saka Fujifilm utawa Menara Trump.

Museum Guggenheim

El Museum Guggenheim, sing Museum Yahudi, Toko aromatik Le Pain Quotidien, ing Museum Seni Metropolitan, sing Moma utawa Museum Seni Modern, Hotel Plaza, ing Pusat Rockefeller karo promenade lan observatorium, ing Katedral St. Stephen, Sinagog Avenue 5, ing Perpustakaan Umum NY sing ditampilake ing film kasebut Dina sesuk…

toko-toko-fao-schwartz

Sampeyan arep karo bocah-bocah? Bocah-bocah ora seneng mlaku-mlaku, mula sampeyan kudu menehi hadiah lan papan sing apik kanggo nguntungake lan ngaso ing cuaca sing apik yaiku Toko dolanan FAO Schwarzer.

toko dolanan fao Schwartz

iku toko dolanan kasebut ditampilake ing film legendaris '80an sing dibintangi Tom Hanks, Big utawa aku pengin dadi gedhe kaya sing dingerteni ing jagad sing nganggo basa Spanyol. Bisa uga ana eskalator, piano sing bisa nari, bisa uga nari ngrancang Barbie, ngatur mobil Hot Wheels utawa tuku permen. Harry Potter, Lego, Playmobile lan apa wae sing sampeyan karepake.

Ing situs web pariwisata New York sampeyan duwe dhaptar lengkap toko lan dununge ing peta Google Maps. Iki migunani banget lan ngidini sampeyan ngatur tur supaya ora lali.

Ayo bungah! Ngirit dhuwit, sabar lan energi amarga ora ana sing lolos saka 5th Avenue.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*