Tokyo - Kyoto ing Nozomi Super Express Shinkansen

Gunung Fuji katon saka Sepur Peluru

Aku wis begja lelungan menyang Jepang ing rong kesempatan lan ing wulan April 2016 aku miwiti maneh lelungan 20 dina kanggo terus nemokake keajaiban negara Asia iki.

Yen ana negara sing gampang lelungan, cepet lan efisien, negara kasebut yaiku Jepang. Nduweni sistem transportasi sing apik sing sistem rel luwih unggul. Mlaku ing saindenging negara lan pirang-pirang taun layanan peluru pluru wis adoh banget ing wektu sing suwe. Ing basa Jepang, sepur peluru diarani shinkansen.

Shinkansen apik kanggo jarak sing adoh nanging uga lelungan adoh, ing antarane kutha-kutha sing cedhak, ing wektu sing cendhak. Cocog kanggo pria lan wanita Jepang nanging utamane kanggo turis sing mesthi kurang wektu. Lan salah sawijining rute sing diliputi kereta peluru Jepang yaiku lelungan antarane Tokyo lan Kyoto.

Sepur ing Jepang

Sepur Jepang

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, sistem sepur Jepang pancen efisien lan jaringan mikir bisa nyambungake negara kasebut kanthi cepet, apa kasebut minangka metropolis gedhe utawa wilayah sing paling adoh. Iki ditondoi dening ketepatan wektu lan layanan sing apik.

Yen ngobrol kanthi umum babagan sepur ing Jepang, kita kudu ujar manawa ana kereta peluru, shinkansen, nanging uga ana sepur biasa, umum lan wengi. Kajaba iku, ana tiket khusus kanggo Jepang lan turis.

Sepur kasebut nyambungake papat pulau utama ing negara kasebut, Kyushu, Shikoku, Honshu lan Hokaido. Cedhak 70% sepur Jepang duweke negara lan dikelola dening perusahaan Kereta Api Jepang, lan turahane 30% isih ana ing tangan pribadi.

Sepur peluru Jepang

Sepur Peluru Jepang

Shinkansen iku sepur peluru Jepang. Yaiku a abang sepur kanthi kecepatan tinggi kasusun saka sawetara baris sing wiwit dioperasikake ing taun 1964. Suwe-suwe jaringan saya tuwuh dadi kilometer, sepur, lan kecepatan nalika teknologi maju.

Dina iki jaringan shinkansen ngluwihi 2600 kilometer kanthi dawa lan sepur kanthi kecepatan antara 240 lan 320 kilometer saben jam. Meh kabeh garis duwe trek dhewe lan garis sing paling tuwa lan paling populer yaiku Tokaido. Iki sabenere sing nyambung Tokyo karo Kyoto, loro kutha paling turis ing Jepang.

The Shinkansen

Shinkansen

Rute antara Tokyo lan Kyoto ditindakake dening shinkansen Tokaido, garis paling tuwa lan paling populer kabeh amarga nyambungake telung wilayah metropolitan gedhe: Tokyo-Yokohama-Nagoya-Osaka-Kyoto. Yaiku kereta peluru pertama ing donya.

Saben jalur shinkansen duwe layanan sing beda-beda kanthi kecepatan lan sawetara titik sing ditindakake. Shinkansen paling cepet kabeh yaiku Nozomi lan mlaku ing garis Tokaido. Mung mandheg ing stasiun sing paling penting lan mulane sing paling cepet.

nozomi

Shinkansen Nozomi nduweni desain apik lan tekan kacepetan 300 km / jam lan liya-liyane. Desaine ganti suwe saya suwe lan wiwit taun 2007, saham sing digawe yaiku N700. Sepur cepet iki Mung mandheg ing Tokyo, Nagoya, Shin-Osaka lan Kyoto, nalika ing jalur Sanyo, stasiun liyane sing adoh uga ditambahake.

Sepur Nozomi duwe frekuensi luwih akeh, dheweke mangkat kadang saben sepuluh menit menyang kutha-kutha paling cedhak lan saben 20 kanggo sing paling adoh. Uga duwe kreta udud, soko sing ing Sepur peluru Jepang liyane ora ana.

interior shinkansen

Wong Nozomi ora duwe mobil mangan supaya sampeyan bisa tuku panganan sadurunge mlebu utawa tuku ing kapal. Ana sing layanan pramugari Mlaku saben 20 menit nawakake cemilan lan uga ana mesin penjual panganan lan minuman, panas lan adhem. Apa sampeyan duwe layanan WiFi? Ya, uga telpon umum ing papan lan kamar mandhi sing resik banget.

Apa liyane sing bisa dikandhakake babagan shinkansen Nozomi lan sepur peluru liyane? Kursine ora muter, sampeyan mesthi ngarep-arep, ora ana layar video utawa hiburan inflight. Ing sangisore windows ana dihubungake kanggo ngisi daya seluler, tablet utawa kamera lan uga ing antarane kursi lan jedhing.

nozomi

Sampeyan kudu dianggep saben kreta nduweni sektor darmabakti kanggo nyimpen barang. Ora amba banget, mula yen sepur wis akeh banget, sampeyan bisa nemoni masalah. Oalah, yen sampeyan duwe tas ransel, papan ing antarane kursi jembar, luwih saka ing pesawat, mula sampeyan bisa nggawa tas ransel.

Penawaran shinkansen rong jinis kursi, utawa rong kelas, Biasa lan Ijo. Baris kursi umume telu lan loro kursi saben sisi. Wagon ijo bisa dibandhingake karo kelas Bisnis pesawat lan larik loro dadi loro.

Sepur peluru

Kursi khusus ing Nozomi regane 14.000 yen, udakara 105 euro. Sayang sampeyan ora bisa nggunakake Japan Rail Pass ing sepur iki. Nozomi mung siji ing njaba pass lan ora pantes yen sampeyan entuk pass amarga pass pitung dina padha karo perjalanan ulang-alik ing Nozomi.

Regane diitung saben musim lan pesenan kursi duwe biaya tambahan antara 320, 520 utawa 720 yen, gumantung karo musim ing taun sing sampeyan lelungan lan jarak antara 100 lan 120 yen, ing Nozomi lan sepur liyane.

Cara nggunakake shinkansen Nozomi

Mlebu menyang shinkansen

Sejatine informasi iki bener kanggo kereta peluru Jepang. Panggunaan sepur iki gampang, ora ana sing aneh. Sampeyan mung tuku tiket, mbukak liwat gerbang khusus, liwat turnstile sing ana ing kabeh stasiun lan kanthi otomatis (yen sampeyan duwe Jepang Raill Pass, sampeyan kudu liwat bilik penjaga).

Sampeyan ngeterake tiket menyang sing maca, dheweke bali menyang sampeyan lan wis ngono. Dipuntedahaken ing pratandha dwibasa Sampeyan teka ing platform shinkansen. Biasane kapisah saka platform sepur biasa, nanging kadang-kadang dununge sejajar. Iku gumantung karo musim. Sampeyan ngliwati gerbang otomatis liyane, sing misahake platform shinkansen saka sepur liyane, lan voila.

stasiun shinkansen

Ana layar informasi Sing nyedhiyakake data babagan layanan, jeneng, wektu, temokake mobil sampeyan yen sampeyan duwe cadhangan, yen sampeyan ora ngenteni ing ngarep gambar ing platform, nuduhake lawang sepur. Baris dibentuk kanthi tertib, kanthi gaya Jepang.

Pungkasan, ing shinkansen, ing antawisipun Tokyo lan Kyoto perjalananipun 140 menit.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Gabriela lopez ngandika

    Kanthi american express, aku adol rute Tokyo Kyoto train Nozomi sing dilindhungi undhang-undhang ing 250 dlls kanthi cara siji wong. Apa larang?

  2.   angel ngandika

    Halo, koreksi cilik, kursi bisa diuripake menyang mburi utawa kanggo ngadhepi, loro jajar 3 kursi lan baris 2, amarga iki duwe pedal cilik sing kudu diangkah sadurunge diuripake kursi.
    Salam (saka Shinkansen Nozomi dhewe)

  3.   Luna ngandika

    Halo! Aku lelungan menyang Jepang lan aku duwe pitakon babagan sepur kasebut. Aku bakal lunga saka Tokyo menyang Osaka. Pitakonanku, apa prelu mbayar reservasi utawa sampeyan bisa tuku tiket tanpa? Lan apa tiket kasebut kudu dituku sadurunge utawa kudu dituku sadurunge budhal?
    Matur nuwun sanget!

    1.    Mariela Carril ngandika

      Hai Bulan. Sampeyan bisa tuku tiket tanpa ngreksa lan malah bisa tuku sadurunge mlebu, nanging saranku supaya sampeyan nindakake kabeh sadurunge supaya ora entuk kasedhiyan kursi. Sampeyan uga bisa tuku tiket tanpa leladen lan numpak kreta sing ora duwe kursi nomer nanging kudu ana ing platform sadurunge lan ngantri. Sampeyan mung kudu menyang kantor tiket sing ana ing kabeh stasiun JR, menyang sapa wae, lan tuku tiket kasebut. Bejo!

  4.   Ayelen ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti apa JR Pass bakal mbantu aku ngunjungi Tokyo lan menyang Kyoto? Apa sampeyan menehi saran supaya aku tuku karcis suwene 7 dina utawa kudu nggawa Kyoto pisah?
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo info kasebut. !!

  5.   Patricia jimenez ngandika

    Apa bisa tuku tiket siji arah saka Kyoto menyang Tokyo ing kreta Nozomi? Apa tautan kanggo tuku sadurunge?

    Gracias