Tombol kanggo nyimpen lelungan

Ngirit nalika lelungan

Plancongan dudu kemewahan sing murah, mula ana pitulung nalika miwiti lan miwiti petualangan kitaBakal ditampa ... Ing artikel iki, kita pengin menehi sampeyan sing padha lan menehi sawetara tombol kanggo nyimpen nalika lelungan. Sawetara luwih saka liyane kayane jelas banget, nanging nalika lelungan, kita biasane ora nemoni wong-wong mau, mula tliti amarga sampeyan yakin manawa sampeyan bakal ngirit.

5 cara kanggo ngirit nalika lelungan

Pilih penerbangan nganggo stopover

Sanajan luwih kepenak lelungan kanthi penerbangan langsung saka siji titik menyang titik liyane, mesthine luwih murah yen ditindakake kanthi cara skala. Nalika milih penerbangan sampeyan, apa sampeyan nindakake ing agensi (takon karo petugas), utawa yen sampeyan nindakake liwat situs web, priksa manawa ana tujuan sing padha saka bandara pilihan kita karo singgah sing luwih murah. Biasane kaya ngene, ... Masalah nalika nyimpen kanthi cara iki yaiku ing pirang-pirang acara, nggawe persinggahan, butuh sawetara jam ngenteni ing bandara utawa ing wektu sing durung suwe (esuk utawa esuk esuk)

Sanajan mangkono, yen sampeyan ora sabar ngenteni sawetara wektu lan uga ora tangi luwih awal, iki minangka salah sawijining cara sing paling populer kanggo ngirit para lelungan.

Penerbangan sing mandheg

Lelungan ing mangsa rendheng

Mesthi sampeyan kabeh wis ngerti saiki, nanging mung kanggo: Apa musim rendheng? Minangka periode taunan nalika lelungan menyang tujuan tartamtu luwih murah tinimbang yen kita lakoni ing mangsa tengahan utawa musim dhuwur. Kita menehi conto:

Plancongan menyang tujuan apa wae karo pantai bakal kurang musim yen ditindakake nalika musim gugur, mangsa utawa musim semi tinimbang yen musim panas digawe. Kajaba iku, lelungan menyang tujuan deso, ing pedalaman, bakal dadi musim sing kurang yen ditindakake nalika musim panas utawa musim semi tinimbang yen musim gugur lan / utawa mangsa adhem, sing dianggep musim panas.

Yen wis dingerteni lan dingerteni, sampeyan bisa ngirit kanthi cara kanthi cara iki. Pancen manawa kita ora bisa renang ing pantai ing tengah musim salju kaya musim panas, nanging yen sampeyan seneng wilayah pesisir kanthi akeh sebab liyane saka pantai, luwih becik sampeyan nindakake ing mangsa rendheng amarga tabungane cukup akeh. cukup.

Tujuan saka lelungan

Prioritas lan jelas tujuan sing arep ditindakake Khusus, iku nggawe kita gampang ora mung kanggo ngirit dhuwit nanging uga gawe jadwal perjalanan. Yen lelungan menyang gunung lan sing disenengi yaiku hiking, kita bakal golek rute, kayata, sing ora mbutuhake pandhuan ... Utawa, uga bakal nyimpen ing bar lan restoran sing luwih murah sing bakal ditemokake tujuan kanggo nggunakake dhuwit ing prekara-prekara sing wis dibukak.

Tulis ing notebook babagan alasan utawa alasan kenapa sampeyan pengin lelungan kasebut lan golek informasi internet kanthi biaya saben kunjungan sing pengin digawe ing papan sing dipilih. Iki bakal mbantu sampeyan mbuwang sing "ora penting" lan golek dhuwit sing dibutuhake lan pas supaya ora mbuwang-mbuwang barang utawa kunjungan sing ora perlu.

Kamar pribadi sadurunge apartemen, lan apartemen sadurunge hotel

ngirit-lelungan-3

Yen sampeyan pengin ngirit yen wis mlaku ing papan sing sampeyan pilih, cara paling apik yaiku kanthi tetep ing kamar pribadi saka akeh sing ditawakake ing macem-macem situs internet (Airbnb, Milanuncios, lsp). Kamar pribadi diwenehake dening pihak sing duwe omah (sing bakal manggon karo sampeyan nalika lelungan) lan biayane ora biasane larang.

Yen sampeyan golek privasi luwih sithik, nanging sampeyan ora pengin ngentekake akeh ing hotel, sing paling apik yaiku ora kudu milih apartemen, omah, apartemen, sing uga ditawakake jinis panggonan iki. Sampeyan bakal mbayar kaya ing hotel, saben wengi nginep, nanging kanthi kepenak sampeyan bakal dadi omah lengkap kanggo sampeyan (kanthi kamar sing beda-beda) lan pawon kanggo bisa mangan dhewe (kanthi iki kita uga bakal ngirit ora mangan ing njaba).

Kunjungan gratis ing papan sing dituju

Sawise sampeyan ing papan sing dipilih, cara sing apik kanggo ngirit yaiku nindakake kunjungan menyang museum, omah budaya lan liya-liyane sampeyan ngunjungi dina ing layanan iki gratis. Kanggo nindakake iki, luwih becik entuk informasi sadurunge kanthi nelpon nomer telpon ing papan kasebut utawa ngunjungi situs web yen sampeyan duwe.

Muga-muga bisa mbantu lan nguntungake kanthi tabungan! Muga-muga ora ana sing luwih apik tinimbang nyimpen ing wiwitan taun kanggo lelungan sing pengin ditindakake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*